Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספורטיביות 4\5 דלתות מבית VAG ,לדעתי הלאון קופרה היא המוצלחת ביותר תחת ההגדרה הזו.

אין הרבה אמריקאיות 4\5 דלתות ספורטיביות charger srt זה אוטו בגודל של אוניה שטוב לדריפטים

לא הייתי מגדיר אותו ממש ספורטיבי אולי במונחים של אמריקאים.

ספורטיבי אמיתי 4\5 דלתות זה או הסובארו WRX או מיצובישי לאנסר ראלי ארט

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
A4 2.0TFSI היא לא ספורטיבית, רק חזקה ומפנקת.

פורד אקספלורר לא קשור בגרוש.

ב.מ.וו סדרה 3 לא מומלצת - יקרה מדי בגרסאות הטובות באמת.

דודג' קאליבר - ואתה מפחד מירידת ערך באוקטביה?

את הכל אני מבין אבל למה לא ה A4 ? אני מדבר על גרסא שנמכרת בגרמניה, ידנית עם הנעת QUATRRO. ברכב הנוכחי שלי נחשפתי לעולם השיפורים והשדרוגים, האם קיט בולמים קפיצים וקצת שדרוגי מנוע לא יהפכו את הרכב הזה למעניין ?

מה לגבי ה JETTA GLI שהיא למעשה גולף GTI עם תחת שמיוצרת בארה"ב ?

...CASKA for life

פורסם
את הכל אני מבין אבל למה לא ה A4 ? אני מדבר על גרסא שנמכרת בגרמניה, ידנית עם הנעת QUATRRO. ברכב הנוכחי שלי נחשפתי לעולם השיפורים והשדרוגים, האם קיט בולמים קפיצים וקצת שדרוגי מנוע לא יהפכו את הרכב הזה למעניין ?

גירסאת ה- 2009 Audi A4 Avant 1.8 quattro הידנית

ככול הנראה תכנס לתקציב.

הרכב מגיע במקור עם מנוע 1.8 ליטר ו-160 כ"ס וכן ניתן לשפר אותו לאזור ה-200 כ"ס יחסית בעלות מינימאלית.

אבל הוא לא בדיוק ספורטיבי {זה תלוי איך אתה מגדיר ספורטיבי}.

מה לגבי ה JETTA GLI שהיא למעשה גולף GTI עם תחת שמיוצרת בארה"ב ?

האוודי A4 הנ"ל היא ככול הנראה ה-VAG הכי יוקרתית לחדש שאתה יכול להביא הגטה לא

באותו סטנדרט.

ובכול אופן לדעתי הלאון קופרה עונה בצורה טובה יותר על הדרישות.

דעתי בנושא.

פורסם

רק לי עולה ישר לראש מיצובישי איבו??

יפנית, חזקה מאוד, הנעה כפולה, מדוייקת, מתנהגת, פרקטית, 4 דלתות.

נסה למצוא 2007-8 וישאר לך עודף לביטוח ויישור קו אם צריך.

nissan silvia s14

פורסם

המיצובישי והסובארו הם ממש הארדקור. הם לא ממש חביבות ונעימות ביום-יום ואיבוד הערך שלהם יחד עם עלויות האחזקה היחסית גבוהות הופכים אותן לרכבים שהם בגדול "לא בשבילי". מה גם שביום יום עדיף להתנייד ב AUDI A4 החדשה על פני כל מיצובישי שהיא..

אני אבדוק את עניין ה A4 QUATRRO ואגב, מדובר בדגם 2 ליטר TFSI. למיטב הבנתי, שדרוגי מנוע עכולים להביא אותה באמינות לאיזור ה 270-280 כ"ס.

...CASKA for life

פורסם

בתקציב הנ"ל רכשנו לפני חודש A3 ספורטבק, 1.8T, S-TRONIC 7.

חדשה.

מכונית שמשלבת הייטב גם פרקטיות מצויינת עם מרכב 5 דלתות שימושי וגם מנוע חזק עם גיר מעולה,

איכות גבוה והתנהגות כביש טובה מאוד.

זאת יכולה להיות בשבילך אופציה טובה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הייתי שוקל במקומך גם סיאט לאון FR DSG לא הצלחתי להבין מהשרשור האם חייב להיות גיר ידני או לא?

אם לא - הFR נוחה יותר מהקופרה וב99% מהזמן תהיה גם מהירה יותר מהקופרה - לאחר שביליתי בשתי המכוניות זמן מה וחבר טוב משתמש בFR שכזו לנייד שני ילדים + תינוק אני חושב שתקבל חבילה מצויינת. מה גם שהדגם כבר נמצא על הכביש שנתיים, המחירון כבר ספג ירידת ערך משמעותית והוא זול מאוד לרכישה, יש כאלה למצוא, רובם במצב טוב שלא ניקנו על מנת להתחרע. וכל זאת מבלי להתפשר על כל שאר האיפיונים שביקשת.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

אני אבדוק את עניין ה A4 QUATRRO ואגב, מדובר בדגם 2 ליטר TFSI. למיטב הבנתי, שדרוגי מנוע עכולים להביא אותה

באמינות לאיזור ה 270-280 כ"ס.

A4 קוואטרו 2 ליטר TFSI חדשה לא תכנס בתקציב

כדי להביא אותה ל-270-280 כ"ס באמינות יעלה לך לפחות 20K שיפורים.

דעתי בנושא.

פורסם

איך ה-FR תהיה מהירה יותר מהקופרה? :shock:

בתקציב הזה (כמובן לפי הדרישות שלך) הייתי הולך על האוקטביה RS (רק לטעמי חבל ששינו את העיצוב שלה, הישנה יותר מרשימה ויפה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

FR מהירה יותר מהקופרה ? יש שם הבדל של למעלה מ 40 כ"ס.. איך הגעת לזה ?

אני אלך לעשות סיבוב על הקופרה..

בדקתי ומסתבר שבמחיר של ה A4 QUATRO אפשר לרכוש גם A4 3.0 TDI ידנית (גם היא קוואטרו) והיא עם 240 כ"ס ומומנט של 50 קג"מ !! לפני שיפורים ועניינים.. דעתכם ? סתם בשביל השעשוע, באתר של אפסולוט מופיע ששדרוג הניהול מביא אותה ל 280 כ"ס ו 59 קג"מ מומנט !! מפלצת דיזל..

...CASKA for life

פורסם

איך בדיוק אתה יכול לקנות A4 דיזל 3.0 או בנזין 2.0 טורבו ידנית קוואטרו ב-200K נשגב מבינתי.

לאון קופרה - קיצונית מדי למשפחה. נוחות נסיעה גרועה, התנהגות כביש לא מהוקצעת. מה שכן - נראית טוב מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רגע לפני שאתה קופץ ידידי

נהגת בקופרה - עדיין לא נכון :)

הקופרה אומנם 40 סוסים יותר חזקה - אז מה?

לטורבו השהייה ארוכה לפני שהוא נכנס - לא תחושה נעימה.

כשהטורבו נכנס הוא לא לינארי כך שבזמן יציאה מפנייה קשה לשמור על כח מספק מצד אחד ומיתר כח מהצד השני.

כשהטורבו נכנס מוקדם מהרגע המתוכנן הדיפרנציאל הקידמי אינו עומד בעומס ומערכות הבקרה מנתקות את הכח - שוב בצורה מאוד לא נעימה.

אך שם לא טמונה הבעייה הגדולה ביותר.

הקופרה קשה מבחינת מתלים בולמים, מאוד קשה ומאוד לא נוחה (לטעמי) כרכב משפחתי ביום יום, ואתה יודע מה אחרי שביליתי איתה במספר מפגשים שונים ואחד כלל גם נהיגה לשם נהיגה נטו - את עשר הדקות האחרונות שעשיתי בתוך העיר הצליחו להוציא לי את הכיף מחויית הנהיגה שכרגע סיימתי.

בFR זה לא קורה המכונית נותנת לך את כל הנוחות בעולם בשילוב עם כוח, אחיזה, יכולת בלימה טובה בלי הצקה מיותרת של מערכות הבקרה, וכן אני עומד מאחורי מה שאמרתי ב99% מהזמן רק בשל העובדה שאפשר לנצל את הכוח שיש טוב יותר ובעזרת הDSG היא גם תהיה מהירה יותר - עזוב נתוני יצרן הם לא מספרים לך את האמת כשאתה מאחורי הההגה.

אשמח לשמוע את התרשמותך לאחר שתנהג בקופרה.

חגי

פורסם

חגי פירט זאת היטב. על ה-FR לא נהגתי כך שאין לי דעה, אבל הקופרה מאוד עייפה אותי וגם לא ממש כיפית לנהיגה - הרבה בגלל הסיבות שכתב חגי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...