Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, אני מחפש רכב זריז:twisted: (לא בהכרח לקניה מיידית אבל בשביל בהחלט בחצי שנה הקרובה) אנחנו כרגע זוג אבל מתכננים להתרחב ולכן צריך לקחת בחשבון גם דלתות מאחורה.. (כיום אני נוהג על FR 2007 משופרת כמעה ואני לא רוצה לוותר על הכוח. אני מכור..)

חשוב לציין שאני מתכנן להחזיק ברכב לתקופה יחסית ארוכה (4 שנים ומעלה) ואני חובב VALUE FOR MONEY. כיוון שכך, צללתי לנבחי היבוא האישי ואני מאוד אוהב את התמורה המתקבלת שם. אם הייתי יכול לקנות מה שבא לי, סביר שאלו היו השירוקו טורבו ידנית (ולפני שמישהו יקפוץ, יש ידניות ביבוא אישי..) או אפילו המוסטנג GT החדשה (2010 - סוף סוף מוסטנג שיודעת גם לפנות כמו שצריך וגם לעשות 0-100 בחמש שניות והיא עוד אטמוספרית !!)

אבל אם נהיה מציאותיים לרגע, רכבים שכאלו הם לא פרקטיים בכלל לשימושים העתידיים שלי. האם יש איזו אמריקאית ספורטיבית-משפחתית ? האם יש איזו גרמנייה מעניינת ?

חשבתי גם על לאון קופרה אבל אני חושש מאיבוד ערך מאסיבי. האשה בכלל רוצה גרנד צ'רוקי וה SRT8 לא בתקציב..

...CASKA for life

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר שלח לי את הלינק הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volkswagen-Jetta-2008-GLI-2-0T-Black-Metallic-Manual-FREE-SHIPPING-DEMO_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem53dd00ec40QQitemZ360190110784QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks

יכול להיות שהרכב נחשב כמיוצר בארה"ב ?? לפי מה שהבנתי היצור הוא במקסיקו. האם ניתן ליבא ?

...CASKA for life

פורסם

תלך על BMW סדרה 3 E90 אני מאוד נהנה מהרכב.

יש לו יכולות ספורטיוביות מאוד מרשימות,מרווח סה"כ וכמובן האישה תשמח לנהוג עליו גם כן.

אתה יכול להשיג יופי של רכב מודל 2007 בתקציב הנ"ל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בתקציב יהיה קשה למצוא דגם חזק וכוח זה דבר שאני לא יכול בלעדיו..

מה עם A4 QUATRO 2.0 TURBO ידנית ? כמו S4 קטנה ?

...CASKA for life

פורסם

+1 לאשה

כול הנשים רוצות ג'יפ לא יודע למה אבל זה משהוא מושרש אצלהם

יכול להיות שהם מבינות שצריך הרבה מקום בבגאז' גם בשביל מצרכים וקניות גם בשביל עגלה לתינוק וגם בשביל הסאב שלך-:lol:

אז אם כבר גיפ אז שיהיה מפואר ,ואם כבר מפואר אז שיהיה גם חזק

וגם שיעמוד בתקציב פחות או יותר.

חפש פורד אקספלורר -אדי באוור 4.6 ליטר.

פורסם
בתקציב יהיה קשה למצוא דגם חזק וכוח זה דבר שאני לא יכול בלעדיו..

מה עם A4 QUATRO 2.0 TURBO ידנית ? כמו S4 קטנה ?

בדגמים האלה יש הרבה מקום למשא ומתן ייתכן וכן תמצא משהו עם הרבה כוח יחסית במחיר מצחיק.

תחפש בידיעות אחרונות, שם בד"כ מתפרסמות המציאות של הרכבי יוקרה. כי מי שמשלם כסף בישביל למכור כנראה שבאמת רוצה למכור ולא לבלבל את המוח.

עד שתמצא A4 ידנית תצא לך הנשמה, וגם אז סביר להניח שמצבה לא יהיה משהו.

לא סתם אנשים קונים דגמים קיצוניים בתיבות ידניות.

לאומת זאת מי שקונה BMW 330 עושה את זה הרבה פעמים בשביל להראות לחברה ולא בהכרח על מנת למצות את יכולות הרכב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בנוסף לכך ממליץ לך להסתכל על סקודה אוקטביה RS היא תכנס יפה מאוד לתקציב ואפילו ישאר קצת עודף שבוא תוכלו לטוס כולכם לחו"ל.

ואם אישתך תרצה עוד מקום לקניות ניתן להזמין גרסת סטיישן אם כי גם בגרסת סדאן יש מספיק מקום.

ועוד כיוון,האם חשבת על יפניות מטורבטות? STI\WRX משנתונים מתקדמים?

מבחינת ערך לכסף הסקודה עונה על סעיף הזה ללא כול ספק בנוסף לכך יש לה אבא גרמני:D

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

האוקטביה מדהימה אבל אני מפחד מירידת הערך.. מהבחינה הזו היא ממש כמו הלאון קופרה (והקופרה חזקה יותר..)

מה עם אופציות ביבוא אישי ? אני ממש מנסה לברוח מעניין הג'יפ.. (כל הדלק הזה ובלי בוסט ??)

יבואן ביבוא אישי הציע לי DODGE CALIBER SRT-4.. יצירתי אבל עושה רושם בעייתי.

...CASKA for life

פורסם

הייתי שם.

היתה לי FR 2005 ולפני התרחבות המשפחה עברתי לWRX 2006 שלא ממש עשתה לי את זה עד הסוף.

לפני 3 חודשים עברתי לאוקטביה VRS ואני מבסוט עד הגג.

ספורטיבית משפחתית ומפנקת וגם האישה מרוצה לחלוטין.

אני אישית מאוד ממליץ. נסה לקנות אחת שנה על הכביש ואז תחסוך את ירידת הערך של השנה הראשונה.

הרכב די נדיר במחוזותינו כך שאם תחזיק אותו 4 שנים אני מאמין שתמכור מעל המחירון במידה ניכרת.

לבחור מעלי- הסקודה הנ"ל עונה על הדרישות שהוצגו דהלן, אם יש לך בעיה כלשהי אתה מוזמן לשלוח גלויה לתיבת התלונות של הפורום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

A4 2.0TFSI היא לא ספורטיבית, רק חזקה ומפנקת.

פורד אקספלורר לא קשור בגרוש.

ב.מ.וו סדרה 3 לא מומלצת - יקרה מדי בגרסאות הטובות באמת.

דודג' קאליבר - ואתה מפחד מירידת ערך באוקטביה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למרות שאני בעד האשה ,רוצה ספורט תקבל :

מיצובישי אקליפס GT -חדשה

מנוע 3.8 ליטר

265 כס

ידנית

אלטרנטור 110 אמפר-:lol:

http://www.netcarshow.com/mitsubishi/2009-eclipse_gt/

http://www.hinoma-motors.com/hinoma-motors/bigpicture.asp?code=185&cat=2

יש מקום לכסא תינוק על הגג ? על הספויילרים ? אוטו מגניב אבל הוא 4 מקומות עם הנעה קדמית. במחיר שלו הייתי משקיע עוד 20 אלף ולוקח מוסטנג GT 2010 (אגב, למוסטנג יש 180 אמפר..)

אאל"ט הצארג'ר יקרה אבל אבדוק את הנושא..

...CASKA for life

פורסם

אם תהיה סבלני - בקרוב מאוד מגיע הGTI החדשה בגרסת 5 דלתות DSG.

המחיר יהיה מעל התקציב שלך אבל לא משמעותי..

אם זאת יהיה לך ערך מוסך של בטיחות מקסימאלית שאין לאחרות ,איכות וRESELL עתידי..

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...