Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב טוב לכל המשפחה עד 135k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

אבי מחפש רכב לכל המשפחה בהתחלה הוא רצה מיצובישי לנסר 1.8 לימיטד (ספורט)

עכשיו הוא מתלבט בין הונדה סיוויק (מיוצרת בתורכיה) או טויוטה קורולה או ג'טה(היכן מיוצרת הג'טה?)

מבובלים עכשיו לגמרי הנסיעה שלנו קצת פראית וכו'

אני מבקש תשובה מיקצועית בלי פניות לרכב כזה או אחר

תודה מראש

פורסם

הג'טה מיוצרת במקסיקו, אבל זה מה שמטריד אותכם ברכב של 135 אלף ? מה זה בכלל משנה איפה עומד הרובוט שמרכיב את האוטו ?

איפה מיוצרת טויוטה יאריס ? בצרפת!

וסוזוקי ספלאש ? בהונגריה.

ופיאט 500 ? בפולין.

ארץ היצור לא רלוונטית היום. תקחו מה שמתאים לצרכים שלכם ומוצא חן בעיניכם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני דווקא הייתי בודק את הלנסר לפי הצרכים שלכם (ספורטיבית יותר, כרית אוויר אחת יותר, נראית הרבה יותר טוב לדעתי) גם מאזדה 3 2.0 ליטר יכולה להתאים לא רע... בקיצור עדיף לכם לבדוק את האופציות הבכירות של המשפחתיות הרגילות מאשר לקחת את הסיוויק בגרסה בסיסית יותר. יש מספר אפשרויות - לנסר לימיטד, מאזדה3 2.0 ליטר, סובארו B3 2.0 ליטר ספורט, גולף TSI גם יכולה להתאים אם אתם רוצים חסכון בדלק... תציינו קצת יותר צרכים וכך יוכלו לסנן את האופציות ולעזור לכם יותר טוב...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

היתי ממליץ לך על הלנסר בחום. לאומת ההונדה במחיר הזה האוטו מאובזר הרבה יותר , מגיע עם צינצ'ר 6 דיסקים, ג'נט 16 ידיות לעברת הילוכים מאחורי ההגה.

המיצובישי קיבלה 5 כוכבים במבחני הריסוק לאומת ההונדה שקיבלה רק 4 כוכבים (שיקול מאוד חשוב ברכב משפחתי)

מה גם, כמה שלא יגידו לך "זה לא חשוב איפה זה מיוצר" עדין תסכים איתי שיש הבדל בין כוח עבודה יפני (מיצובישי) לבן כוח עבודה טורקי גם מבחינת תנאים ומשכורות (ואני מאמין שגם מבחינת איכות העבודה אבל זה דעתי האישית).

דגם ההונדה נימצא כבר 3 שנים על הכביש ועבר מתיחה של אמצע החיים לאומת הלנסר שנימצאת בקושי שנה על הכביש.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

תודה על התשובות

אח של אבא שלי קנה לנסר לימיטד (ספורט) הוא בסך הכל מרוצה מימנה

אני מבין שאתם לא בקטע של ג'טה

תודה בכל מקרה ושנה טובה ומוצלחת

פורסם

רק תיקון קטן, אין דבר כזה לנסר לימיטד ספורט

לנסר לימטד זה הדגם המפואר של הלנסר(המאובזר) לאומת הלנסר ספורט שזה בא עם האיבזור הבינוני של הלנסר

אולי התכוונת ללנסר ספורטבק שזה הדגם בתצורת 5 דלתות באיבזור של לימטד.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לנסר ספורט ראיתי את הרכב הוא ממש יפה גם מבפנים והוא אמר לאבא שלי שזה לנסר ספורט

במקום 140k הוא שילם 133k משהוא בסביבות .

פורסם

לא ידעתי שלנסר יודעת לדבר... (מה עם סימני פיסוק? :shock:)

אם קניתם - מזל טוב ותתחדשו.

אם עדיין לא - האם יש דרישות אחרות נוספות מהרכב (למעט "משפחתית")?

alfa 156 2.5.

פורסם
היתי ממליץ לך על הלנסר בחום. לאומת ההונדה במחיר הזה האוטו מאובזר הרבה יותר , מגיע עם צינצ'ר 6 דיסקים, ג'נט 16 ידיות לעברת הילוכים מאחורי ההגה.

המיצובישי קיבלה 5 כוכבים במבחני הריסוק לאומת ההונדה שקיבלה רק 4 כוכבים (שיקול מאוד חשוב ברכב משפחתי)

מה גם, כמה שלא יגידו לך "זה לא חשוב איפה זה מיוצר" עדין תסכים איתי שיש הבדל בין כוח עבודה יפני (מיצובישי) לבן כוח עבודה טורקי גם מבחינת תנאים ומשכורות (ואני מאמין שגם מבחינת איכות העבודה אבל זה דעתי האישית).

דגם ההונדה נימצא כבר 3 שנים על הכביש ועבר מתיחה של אמצע החיים לאומת הלנסר שנימצאת בקושי שנה על הכביש.

מה שנכון נכון, רובוטים ופסי ייצור אוטומטיים תורכיים נוטים הרבה יותר לשביתות, מרובוטים יפניים. הם גם מתלוננים הרבה יותר על האוכל ועל תנאי השכר, שלא לדבר על התנאים הסוציאליים שלהם....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אתה מוכן בבקשה להסביר מה זה "נוהגים בפראות"? האם אתם מזגזגים בין נתיבים במהירות ומבלי לאותת? נכנסים לכיכרות בהחלקה? לא עוצרים בעצור? עוברים ברמזור אדום? נוסעים 90 ליד גני ילדים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...