Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איזה רמקולים באים סטנדרט בסיוויק 5דל' החדשה?

הבנתי שהHU הוא של פנסוניק, אבל רמקולים - אין לי מושג.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על התגובה המושקעת!

מוזר לי מאוד, איך אתה מסביר את העובדה שהסאונד הוא יחסית איכותי (לא שיא השיאים, אבל לא רע בכלל)? (ואני כן יודע איך נשמעת מערכת איכותית)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פנסנוניק מייצרת מערכות מובנות להרבה יצרני רכבים יפנים, הונדה סוזוקי וטויוטה נכללות בהם.

לגבי הרמקולים, אני מוכרח לציין שהרמקול נראה דווקא בכלל לא רע, יש השקעה בסראונד (הגומי שמסביב), הממברנה לא עשוייה מנייר כמו בדך כלל ונראה שיש מגנט נאודיום במקום מגנט גדול.

עדיין, אין תחליף לרמקולים איכותיים יותר והגברה קצת יותר עוצמתית ואיכותית מהמגבר של המערכת המובנית.

עם זאת אני מסכים שמערכת כזאת תספיק ל 99% מהאנשים שסה"כ מבקשים לשמוע רדיו או דיסקים באיכות סבירה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רמקולים קואקסיאלים ב-300 ש"ח + מגבר של 30 וואט לערוץ יתנו תוצאה הרבה יותר טובה. אבל אם תרצה להחליף את הראש, זה ממש סיפור מהתחת.

• תוכן חדש...