Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר הגיע אליי הרישיון עבור הרובר שלי - לחצי שנה בלבד.

עכשיו התקשרתי למענה הקולי של משרד הרישוי (5678*), וביקשתי שיישלחו לי רשיון חדש.

המענה הקולי אמר כי הרישיון יהיה תקף לשנה - עד נובמבר 2010.

שוב המון תודה לכל אלו אשר עסקו במלאכה!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קבלתי היום טופס אגרה/טסט לוולו 164. הרשיון בתוקף עד דצמבר 2010 !!!

למרות מה שנאמר כאן בעבר אין קשר לתאריך הרישום של הרכב. מהטסט הקרוב פשוט שנה .

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
קבלתי היום טופס אגרה/טסט לוולו 164. הרשיון בתוקף עד דצמבר 2010 !!!

למרות מה שנאמר כאן בעבר אין קשר לתאריך הרישום של הרכב. מהטסט הקרוב פשוט שנה .

לפי מה שאתה אומר כדי לי ללכת ולהוציא רשיון חדש, הטסט שלי בנובמבר וקיבלתי רשיון לפני חודש לחצי שנה.

אם אלך למשרד הרישוי להוציא רשיון חדש, האם אקבל לתקופה של שנה למרות שתאריך הרישום הוא במאי ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
לפי מה שאתה אומר כדי לי ללכת ולהוציא רשיון חדש, הטסט שלי בנובמבר וקיבלתי רשיון לפני חודש לחצי שנה.

אם אלך למשרד הרישוי להוציא רשיון חדש, האם אקבל לתקופה של שנה למרות שתאריך הרישום הוא במאי ?

ביצעתי טסט לפני שבוע וקיבלתי הבוקר רשיון לתשלום עבור שנה תמימה. ככל הנראה טרם התעדכן.

שוחחתי עם פקיד במשרד הרישוי והוא אמר לי שבעוד חצי שנה ישלח לי טופס רק לתשלום המחצית השניה

ללא צורך בביצוע טסט.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אלי הגיע חידוש לחצי שנה, כאשר מועד הטסט הוא 15/10/09 . מאחר וידעתי שהחל מה- 1/10 נכנסת לתוקף התקנה - לא שילמתי את האגרה. לפני מס' ימים הגיע בדואר חידוש רישיון חדש שעליו כתוב "רשיון זה הינו לשנה ומחליף רישיון קודם שנשלח אלייך. אם כבר שילמת, פנה למשרד הרישוי לקבלת רישיון לשנה."

אבל לא שילמתי ועכשיו יש לי רישיון לשנה - פשוט חלום.

כל הכבוד למועדון על ההישג האדיר הזה.

1965 MGB

פורסם

גם לי הגיע היום חידוש לשנה

האם אני צריך לבדיקת חורף?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

לפני חודש וחצי היגיע אליי רישיון לחצי שנה

ואתמול קיבלתי שוב רישיון חדש לשנה.

מחר ניגשים לטסט.

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם

גם אני קיבלתי היום את הרישון לטרנזיט לשנה, עם כתובית כזאת- לפני חודשיים קיבלתי את ה"רגיל" לחצי שנה, שכוד לא שילמתי- והנה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה באסה. עשיתי טסט בסוף ספטמבר... אז עכשיו נגזר עלי לעשות כל שנה בדיקת חורף? יש דרך להוציא עכשיו רשיון לשנה שיהיה "חורפי" כראוי?

(טוב, הבאסה בפרופורציה הנכונה לזה שרק פעם בשנה טסט, אבל בכ"ז... )

אסף.

פורסם

הוצאתי רשיון חדש לאופנוע אספנות, במשרד הרישוי בנתניה, ביום 11/10/09 ועדיין קיבלתי רישיון בתוקף ל- 6 חדשים בלבד. הפקידה אמרה שאינה יודעת דבר על הארכה לשנה.

נראה לי שכולנו שמחים קצת מוקדם מדי.

יונדב

• תוכן חדש...