Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוצאתי רשיון חדש לאופנוע אספנות, במשרד הרישוי בנתניה, ביום 11/10/09 ועדיין קיבלתי רישיון בתוקף ל- 6 חדשים בלבד. הפקידה אמרה שאינה יודעת דבר על הארכה לשנה.

נראה לי שכולנו שמחים קצת מוקדם מדי.

יונדב

יחביבי

אתה אולי לא מבין שכולם מקבלים טסט לשנה לפי זמן רישום הרכב

לשמחתי הקטנה לי עם טסט עד ל 18-11-10

אז אנחנו שמחים :)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול הלכתי להוציא רישיון לרכב לשנה.

ראיתי על שולחנה של הפקידה דף עדכון לשאר הפקידות כי מתחילת חודש זה 1.10.09 יכנס לתוקף שינוי החקיקה.

בנוסף היה מצוין כי האגרה היא שנתית והיא תעלה 200 ש"ח.

שקיבלתי את שובר התשלום היה מצוין 316ש"ח.(158+158 חצי שנתי...?)

שאלתי אותה לגבי התשלום שהיה רשום בדף העידכון שלה(200ש"ח) לעומת מה שקיבלתי(316ש"ח)

היא התקשרה למישהי שאחראית על הנושא בשם אלה והובהר לי ש116 ש"ח זו אגרת רדיו.

אמרתי לה ובמידה ואין רדיו מה עושים...היא אמרה לי אין הרבה מה לעשות.

שאלתי חברים האם יש דרך לקצץ את ה116 שקלים...???

תודה:-D

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

מה אגרת הרדיו?!?!?!? זה עדיין קיים, הח^^א הזה?!?! למה אני צריך לשלם את זה, כאשר אין לי באף אוטו רדיו, וסביר להניח, שגם לא יהיה, ואם כן יהיה- אז רק לצורך "אוטנטיות"! מה עושים עם זה?:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה אגרת הרדיו?!?!?!? זה עדיין קיים, הח^^א הזה?!?! למה אני צריך לשלם את זה, כאשר אין לי באף אוטו רדיו, וסביר להניח, שגם לא יהיה, ואם כן יהיה- אז רק לצורך "אוטנטיות"! מה עושים עם זה?:x

כולם משלמים אגרת רדיו, גם מי שאין לו רדיו באוטו.

כך קבע בית המשפט , עוד מידע כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=285538&highlight=%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%AA+%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95

פורסם

תראה מה הגבתי שם. מקווה, שיוסי באמת רציני- אני בטוח, שחצי מדינה לפחות תצטרף- אין גבול לחוצפה ולרצון למשוך מאיתנו יותר כסף "על כלום"!!!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תעשה מה שאני עושה

יש לי במוסטנג רדיו תדירן שלא עובד..

פרייר פרייר אבל לפחות הולך בלי ומרגיש עם...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לפני שבוע ביצעתי טסט לאחר הרכבים עם רשיון שתוקפו לחצי שנה,

בתום יומיים קיבלתי רשיון חדש לתשלום עם תוקף לשנה,

כאשר מאחור מצויין: ''רשיון זה מחליך רשיון קודם..... במידה ושילמת גש למשרד הרישוי להנפקת רשיון בתוקף לשנה''

הבוקר ניגשתי למשרד הרישוי בנתניה והמרתי את הטופס הישן בחדש שתוקפו לשנה

שהוציאה לי הפקידה ובו מצויין תאריך ביצוע הטסט.

שילמתי רק את ההפרש על סך 158 ש''ח ללא ציון אגרת רדיו או משהו דומה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שלמת 100 ש"ח אגרת רישוי ועוד 58 ש"ח אגרת רדיו

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קבלתי היום טופס אגרה/טסט לוולו 164. הרשיון בתוקף עד דצמבר 2010 !!!

למרות מה שנאמר כאן בעבר אין קשר לתאריך הרישום של הרכב. מהטסט הקרוב פשוט שנה .

ברשותכם חוזר בי

היום קבלתי טופס חדש לאותו הרכב טסט לחצי שנה וכנ"ל האגרה...

יחידת המחשב הזו על הפנים

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
שלמת 100 ש"ח אגרת רישוי ועוד 58 ש"ח אגרת רדיו

אז מה השתנה מהעשור האחרון ועד היום?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בחודש הבא, מועד החידוש של הלמברטה.

לאחר שהחידוש של הרובר הגיע זה מכבר (לשנה), ואילו זה של הלמברטה מאן להגיע, התקשרתי למשרד הרישוי, למענה הקולי, שיישלחו ליאת הרישיון.

הודיעו לי כי הרישיון בוטל, ועליי לפנות למשרד הרישוי. למען הסר ספק, הלמברטה כיום עם טסט.

אני יודע שברגע שאגיע לפקידה במשרד הרישוי זה ייקח בערך דקה וחצי עד שאקבל רישיון חדש, אבל הטרטור להגיע לפקידה מתסכל...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אז אני רוצה להתייעץ עם בעיה קצת שונה:

1. היה לי רישיון זמני של משרד התחבורה שתוקפו כבר פג.

2. ניגשתי עם כל הניירות של משרד התחבורה ועמדה 1 לבצע טסט- ועברתי בשעה טובה (לפני חודשיים).

3. רק אתמול ניגשתי עם האישורים של מכון הטסטים למשרד הרישוי (חולון) וקיבלתי רישיון רכב קבוע אבל בתוקף רק לחצי שנה! בטענה שאין להם דרך טכנית (מחשובית) להפיק רישיון לשנה.

4. ואם זה לא מספיק, אז האגרה שקיבלתי לתשלום היא 474 ש"ח לחצי שנה!! זה המון!!

5. הפקידה הייתה, לא מוצלחת (בלשון עדינה), מנהל המשרד לא היה במקום, קיצר' לא היה עם מי לדבר.

איך אני מקבל רשיון קבוע? וגם מוריד את גובה האגרה?

• תוכן חדש...