Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר להוספת כוח במנוע אטמוספרי מלבד טורבו?

ובמידה ומדובר בסיוויק האצ'בק 1400 ידנית 90 כ"ס האם הכי משתלם להחליף למנוע חזק יותר?

ואם כן אז זה חוקי?

תודה מראש.

פורסם

תנסה להחליף למנוע יותר רציני,

אז תוסיף ציפ אפסולות,פילטר, אגזוז זרימה חופשית, צנרת ותתחיל להרגיש הבדלים ואם תרצה להתקדם אז או תוסיף טורבו או תחליף רכב לרכב ספורטיבי יותר.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

התקציב עומד על כ 20,000 ש"ח פחות או יותר אבל אני לא סגור על זה בגלל הבעיה של החוקיות, לא ממש בראש שלי הורדה מהכביש, לכן ההתלבטות.

פורסם

משרד הרישוי חולון עמדה מספר 1 ובתנאי שתבצע את השינויים הדרושים ברכב תוכל להשתיל כמעט כל מנוע שיוצר עבור הסיויק בדגם שלך.

הסכום שיש לך מספיק בשביל ההשתלה ועוד ישאר לך עודף. אני מאמין שמומחי הסיויק של הפורום ינדבו פרטים לגבי המנועים האפשריים.

פורסם

בתקציב הנ"ל הייתי הולך כבר על VTI שבעתיד גם תוכל לגדוש (אבל כמובן לפני הייתי ממליץ לשפר את הבלימה והאחיזה בהתאם לכח של המנוע). קח בחשבון שכל מנוע חדש שתכניס תצטרך לאשר בדרך לא חוקית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה לא חוקית? אם הוא ישפר בלמים ומתלים (וכמובן הגיר שהוא חלק הכרחי מהחבילה) אין סיבה שלא יאשרו לו את ההשתלה.

פורסם

מעניין אותי לשמוע על בסיס מה אתה קובע את העובדה השגויה לחלוטין הזאת הזאת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה שגויה? על פי מה שנאמר פה הרבה פעמים אם הוא ירכיב בלמים ובולמים שזהים לדגם ששוחרר עם המנוע שהוא מעוניין בו יאשרו לו את ההשתלה. כמובן בתנאי שהדגם יוצר עם המנוע הרצוי.

פורסם

איפה זה נאמר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש מספיק מנועי 1,600 של הונדה אטמוספריים (B16A?) שמוציאים הספקים מכובדים מאוד.

שווה לך להחליף מנוע, אם אתה לא רוצה לגדוש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום לכולם,

הרכב שלי הוא Z3, שנת 1997, 1.8L.

אני מעוניין להוסיף לו עוד כוח ולכן התחלתי להתעניין על השתלת מנוע Z3 2.8 (דגם: M52) במקום המנוע הקיים (דגם: M43).

- האם ניתן לאשר מהלך שכזה בצורה חוקית?

- האם נדרשים חיזוקי שלדה/גיר?

תודה רבה לעונים.

התשובה של ALX היתה מדויקת ונכונה עכשיו אפרט

הדבר היחיד המשותף בין הZ 2.8 לרכב שלך הוא השלדה אשר היא בעלת אותו מספר קטלוגי ,אבל זהו זה

עליך להחליף ,מהחזית אחורה

מצנן

כונס

מיכל עיבוי

מנוע מושלם כולל כל האביזרים

פלטר אויר

מיכל מתיזים

צנרת מים

צנרת מיזוג

בולמים

בלמים

צנרת בלמים שונה

צנרת דלק

צמת מנוע כולל מחשב ,אימובלייזר ,וסוויץ' ,לוח שעונים

גשר תחתון

מסרק הגה

תושבות מנוע כולל הזרועות

במידה והגיר רגיל אין צורך להחליף

גלגל תנופה

סט קלאץ'

גשר גיר

גל הינע

משולשים אחוריים מושלמים (רחבים יותר)

ציריות ארוכות יותר ובעלות קוטר גדול יותר

הינע סופי (דיפרנציאל )4.10

עכשיו

יש להחליף את הכנפיים האחוריות לרחבות יותר כנל הפגוש האחורי ופחי הסף

עדיין בעניין?

יגאל

אני זוכר שקראתי גם הרבה שירשורים דומים ספציפית על הסיויק למיניה עם רשימת קניות יותר קצרה, רק שלא מצאתי אותם עכשיו אבל אני אמשיך לחפש.

בעניין: בקשר לגולף אחלפת מנוע

א. אתה יכול להחליף בתנאי שאתה מחליף את כל המסביב לדגם הבכיר ומקבל אישור יבואן על הרכבת המנוע השונה.

לרוב הם יבקשו שתעשה את זה גם בחלקים מקוריים - או בקיצור - יהיה יותר זול למכור ולקנות את הדגם עם המנוע שאתה רוצה.

פורסם
בתקציב הנ"ל הייתי הולך כבר על VTI שבעתיד גם תוכל לגדוש (אבל כמובן לפני הייתי ממליץ לשפר את הבלימה והאחיזה בהתאם לכח של המנוע). קח בחשבון שכל מנוע חדש שתכניס תצטרך לאשר בדרך לא חוקית.

משפט חזק ביותר תצטרך לאשר בדרך לא חוקית.

אחרי זה זה חוקי?

• תוכן חדש...