Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול מכבי חיפה נצחה את רד-בול זלצבורג בתוצאה 2-1 אחרי משחק ענק.

כל הכבוד למאמן ולשחקנים, היה משחק שלא ראיתי מאף קבוצה ישראלית בשום מסגרת באירופה שאפו לירוקים!

הגומילן שבוע הבא ביום רביעי, למרות שאנחנו כבר עם רגל וחצי בשלב הבתים עדיין אסור לזלזל.

בכל מקרה אני מאוד מקווה שהשרשור הזה ילווה אותנו לשלבים המאוחרים של ליגת האלופות ומכבי תהיה בין הקבוצות שמשחקות {תמיד טוב להיות אופטימי:wink:}.

כול מי שמעוניין להשוויץ בכמה שהקבוצה שלו יותר טובה, שיעשה את זה בשרשור אחר בבקשה.

דרך אגב מישהו יודע מתי ההגרלה של שלב הבתים?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת הרוח הספורטיבית :-D אני מאמין שזה קשה אבל כול קבוצה ישראלית שמשחקת ומנצחת באירופה מוסיפה לנו עוד נקודות .

אולי בסוף נתקדם לשתי קבוצות במוקדמות ליגת האלופות.

בהזדמנות זאת נאמר גם בהצלחה לבני יהודה בגומלין למרות שהם הפסידו הערב 0-1 לאיינדהובן.

נו ויאללה {אף פעם לא האמנתי שאני יגיד את זה} אבל בהצלחה גם להפועל, נצחו הערב בחוץ.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בפעם השנייה בתולדותיה ובתוך 7 שנים הקבוצה,שאולי תיבחר כקבוצת העשור של הכדורגל הישראלי (עם כל הכבוד לזה שבית"ר זכתה כאן בדאבל) עולה לליגת האלופות.

הסגל אמנם פחות נוצץ בהשוואה לפעם הקודמת,ודווקא משום כך,הישג מדהים ושאפו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עכשיו כבר אפשר להגיד, מכבי חיפה באלופות.

לא משחק ענק של חיפה אבל 3-0 בהחלט תוצאה מעולה, במיוחד למשחק כזה. כל הכבוד לשחקנים לאלישע ולקהל.

פורסם

שיהיה במזל!

עכשיו בבקשה להביא לנו את יובה, ברצלונה וריאל.

יצא חרוז

תגובה לא בזבוז

והכי מוזר

שאני בכלל אוהד בית"ר.

פורסם

יאאלללה חיפפהה! היייתי, נהניתי, ועד עכשיו לא נרגעתי!

אוווו אווו אווו ליגת אלופות!!!!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

לוח המשחקים: (מתוך אתר ספורט 5)

סדר המשחקים:

15.9 - באיירן מינכן (בית)

30.9 - בורדו (חוץ)

21.10 - יובנטוס (חוץ)

3.11 - יובנטוס (בית)

25.11 - באיירן מינכן (חוץ)

8.12 בורדו (בית)

בחיפה מסרו כי מנוי מבוגר ל-3 משחקי הבית יעלה 600 ש"ח ליציע המערבי בר"ג ו-425 ש"ח למזרחי. מחיר מנוי לנוער ולחיילים ינוע בין 175 ל-300 ש"ח.

יאללה חיפה! מחכה שיתחילו את המכירה של המנויים!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...