Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר שוק לפיג'ו 607

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנוע 2200 והחלפנו מנוע,יצא באיזור 10-12אלף כולל הכול.

החלפת מנוע עלתה לבחור 12K

לא נראה לי שחיישן יעלה באותו סדר גודל של מחיר

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסיפור הזה חסרים כמה פרטים. איפה החליף: במוסך המורשה או במוסך המדרכה או אצל חבר שלו. במה החליף - בחלק חדש מיבואן או בחלק משופץ מפרוקייה. במקום ספקולציות כאלה ואחרות לא היה עדיף להתייעץ עם יודעי דבר? אגב חיישן דלק למשל יכול להגיע לסכומים נכבדים גם ברכבים פשוטים.

פורסם

ב607 המדוברת מנוע 2200 4 צילינדר שמשרת גם את ה407 אם בכלל יהיה צורך להחליף חיישן המחיר יהיה דומה לזה של מאזדה 3,לדעתי עלות תיקונים ב3 שנים של 20000ש"ח היא פסימית,במיוחד ברכב שמור ומטופל.

פורסם

מזה מוסך מדרכה?

המנוע הוחלף במוסך רגיל לא מורשה,אבל עובדים עם כול המיחשוב של בוש,וכול החלקים המקורים של פ'זו.

המנוע החדש שהותקן עבר רק 40אלף,שזה כולל טימינג ומשאבת מים חדשים, וכול מה שצריך,לא נחסך כלום בהתקנה!

פורסם
ב607 המדוברת מנוע 2200 4 צילינדר שמשרת גם את ה407 אם בכלל יהיה צורך להחליף חיישן המחיר יהיה דומה לזה של מאזדה 3,לדעתי עלות תיקונים ב3 שנים של 20000ש"ח היא פסימית,במיוחד ברכב שמור ומטופל.

בכוונה נתתי הערכה מוגזת כדי להראות שבכל מקרה אני לא מוציא יותר כסף מאשר ברכישת רכב חדש .

אגב , לגבי הרכב שאני מעוניין לרכוש , ב 3 שנים האחרונות הרכב רק עבר טיפולים שוטפים.

טיפול גדול של החלפת טיימינג וכו' הרכב עשה לפני 30,000 ק"מ במוסך מורשה בעלות של 3.5K .

פורסם

דווקא בזמנים אלו אני חושב שההוצאות על חיישנים הן לעיתים קטנות מאוד לעומת הוצאות מכאניות אחרות.

למשל; אינג'קטור למנוע 2200 סמק זה סדר גודל של פחות מ 500 שח לפני מעמ ועבודה. חיישן לחץ זה עניין של מאות שקלים (לרוב בין 400 ל 700) וחיישן חמצן, שנחשב לרכיב יקר, יכול להגיע ל 1000-1500 שח (מקורי !).

כמה כבר כאלה יכולים "ללכת" בשנתיים, אם בכלל ?

בצד המכאני ישנם חלקים מאוד יקרים ולעיתים גם העבודה, במיוחד על מכוניות כאלה שאומנם נראות מאוד מגודלות מסביב אבל תא המנוע לא הכי מרווח\נוח שבעולם. ישנם מותחנים, מיסבים, ממיר קטליטי ושאר חלקי מכאניקה שעלותם מגיעה למאות שקלים ליחידה וכשמדברים על ממירים קטליטיים זה נאמד באלפי שקלים (4000-5000 בקלות).

אם לוקחים בחשבון עלויות אחזקה סבירות ולא מצפים לא לבזבז לירה במשך שנתיים, ההוצאות הן לא קריטיות... אך כמו כל דבר בחיים, גם בזה צריך מזל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ה-607 היא מכונית מיותרת של פז'ו.

עדיף לך לחפש כמו שכבר המליצו, 406 מהדור השני, וברמת גימור SV היא מציעה את כל האבזור שתחפש.

זאת פז'ו מצויינת שמציעה שילוב נדיר של נוחות נסיעה והתנהגות כביש ברמה גבוה מאוד.

בנוסף היא בנויה טוב ונחשבת אמינה ומוצלחת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

כמו שכתבתי לפני כן , יש משמעות גדולה לרושם הראשוני שהרכב משאיר לי , וה 406 לא עושה לי את זה .

מבחינתי רכישה של 406 שוות ערך לרכישת כל מכונית אחרת כמו טויוטה ומאזדה .

מוכר הרכב נסע השבוע לחו"ל ומייד כשיחזור נלך לבדוק את הרכב .

יתכן שאצטרך את עזרתכם בפענוח תוצאות הבדיקה .

• תוכן חדש...