Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר שוק לפיג'ו 607

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי הנושא,

אתה לא משקיע במניות ולא בנדל"ן. אתה משקיע ברכב שיאבד מערכו והרבה (כמו כל רכב, וסגמנט הפאר בכלל).

תחשוב על זה שעצם העובדה שאתה בכלל יכול להרשות לעצמך רכב כזה, זה כי הוא צלל במחירון, ולא, זה לא יעצר אצלך (אם כי ככל שמזדקן כמובן שהירידה קטנה יותר).

יש מחירון לרכב, זה הבסיס. תגיע עם המוכר לעמק השווה. לא מכיר את ה607 מבחינת שוק וכל השאר, אבל לי ברור כשמש

שאם היה לי רכב, ועוד כזה המטופל פיקס, כמו שציינת פה, מי היה רוצה פחות ממחירון? זה שכל קונה מזדמן מקשקש על 50% פחות? שיערב לו ושימצא מה הוא מחפש. כנ"ל כקונה- ראיתי מציאה אמיתית? אני מוכן לשלם מה שמגיע (כמובן שכמה שקלים מתחת למה שהמוכר רוצה יתנו לי הרגשה טובה במיקוח, וגם לו).

נראה לי לא הגיוני שאתה חושק ברכב, יש לפנייך מציאה, ואתה חושב מה יהיה עוד חצי שנה? למה שתמכור? ואולי יבוא מישהו כמוך שיהיה מוכן לתת מחירון? מישהו זרק פה ש"מחיר השוק" הוא 25% פחות מהמחירון? על סמך מה? על סמך מי?

שוב, יש בסיס, וזה מקח וממכר פתוח לשני הצדדים. הוא יכול לבקש 100,000 ש"ח, אתה יכול להציע 40,000. הוא לא ימכור, ואתה לא תקנה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הסתמכתי רק על מה שהבחור זרק שהמחיר הוא 25% מתחת למחירון

עוד לפני ששאלתי בפורום התייעצתי עם חבר שיותר מעורב ממני בשוק הרכבים , הוא בדק את הנושא וחזר אלי

עם תשובה שמחיר השוק הוא בין 25-30% מתחת למחירון .

התגובה בפורום רק חיזקה לי את תשובתו .

ברור לי שאני אשלם יותר ממחיר השוק כיוון שאני מאוד מעוניין ברכב .

זו הסיבה שאני אנסה להוריד את המוכר למחיר שהוא כ 15% פחות מהמחירון .

אין שום הצדקה לשלם מחיר שהוא גבוה בהרבה ממה שהרכב שווה בשוק.

פורסם

חמוד, לפי השאלות שלך זה לא רכב בשבילך.

ככל שרכב הוא מסגמנט יותר גבוה ופחות נפוץ עלות התחזוקה שלו יקרה יותר. כשקונים כזה רכב לוקחים בחשבון שמחר יכולה להיות לך הוצאה של 15,000 ש"ח. תשאל את עצמך: כמה זה יכאב לי? אם התשובה: אני יכול לחיות עם זה, וזה מחיר הפינוק. תקנה. אם לא, עבור לרכב עממי יותר. ולא משנה כמה האוטו שמור לאחר 7 שנים כל תקלה יכולה לבוא (ואפילו במזדה או טויוטה, ליפנים שבינינו) רק השאלה כמה זה יכאב.

פורסם
המחירונים היחידם שרלבנטיים זה לוי + אולי יד2. שים לב שיד2 כבר מייצג 10% פחות מהמחירון של לוי.

בהקשר זה, לפני כמה ימים הייתי בסוכנות של פיאט (אל תשאלו למה :-P ) ובעודי מחכה לנציג השירות אני שומע שיחה בין זוג שרוצה לעשות טרייד אין לנציג שירות אחר. זה הלך בערך ככה:

זוג: למה אתם נותנים רק 15000 כשבמחירון האוטו שווה 24000?

נציג: במחירון כתוב 17000, איפה ראית 24000?

זוג: ביד2

נציג: אה, יד 2 לא נחשב, רק לוי יצחק קובע את מחיר השוק.

זוג: אבל עכשיו יש יד2, למה שנלך לפי לוי יצחק?

נציג: כי כולם הולכים לפיו. ואגב לפני יד2 היו עוד מחירונים כמו אפרים מוהר למשל. לא שזה משנה - לוי יצחק היחיד שקובע. חוץ מזה אין פונטו שנמכרת ב-24000.

בנקודה הזאת קצת איבדתי אותם, אבל השורה התחתונה ברורה - לוי יצחק עדיין מחזיק את כולם בביצים :wink:

אני מאוד מעוניין ברכב הספיציפי שראיתי , אבל לא בטוח שאם אמכור אותו , יהיה קונה שיהיה מעוניין בו כך שישלם לי מחירון

זה מאוד פשוט. אף אחד לא קובע "מחירון" ואפילו לא "מחיר שוק". הדבר היחיד שקובע הוא כמה אתה מוכן לשלם ובכמה הוא מוכן למכור. אם בסוף מתבצעת מכירה - זה מחיר ריאלי לרכב. בעוד כמה שנים הרבה דברים יכולים להשתנות, כך שלא הייתי ממהר להעלות תיאוריות.

אגב, שים לב למשהו משמעותי - ככל שמחירו של רכב יוקרה יורד, כך דווקא קשה יותר למכור אותו. הסיבה פשוטה - עלויות התחזוקה לא ממש יורדות עם השנים, בעוד מחיר הקנייה כן. כשרכב יוקרה שווה נניח 50000 שקלים, קשה יחסית למכור אותו - כי מי שיכול להתמודד עם מחיר הקנייה לאו דווקא יכול להתמודד עם מחיר האחזקה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנקודה הזאת קצת איבדתי אותם, אבל השורה התחתונה ברורה - לוי יצחק עדיין מחזיק את כולם בביצים :wink:

רוני

אל תחליף סיבה במסובב,

השורה התחתונה - כולם מפקירים את אשכיהם לידיו של יצחק לוי.

פורסם
חמוד, לפי השאלות שלך זה לא רכב בשבילך.

ככל שרכב הוא מסגמנט יותר גבוה ופחות נפוץ עלות התחזוקה שלו יקרה יותר. כשקונים כזה רכב לוקחים בחשבון שמחר יכולה להיות לך הוצאה של 15,000 ש"ח. תשאל את עצמך: כמה זה יכאב לי? אם התשובה: אני יכול לחיות עם זה, וזה מחיר הפינוק. תקנה. אם לא, עבור לרכב עממי יותר. ולא משנה כמה האוטו שמור לאחר 7 שנים כל תקלה יכולה לבוא (ואפילו במזדה או טויוטה, ליפנים שבינינו) רק השאלה כמה זה יכאב.

נחמד לדעת שנכנסת לי לכיס

לא ידעתי שמי שרוכש רכב מסוג זה , משלם כל מחיר כי הכסף לא מהווה משמעות מבחינתו .

אני מחר אודיע למוכר שאני נותן לו מעל המחירון כי מה זה בשבילי עוד כמה אלפים ...

פורסם

בלי קשר לנושא השירשור שהוא מחיר פג'ו 607 ( יופי של אוטו, מרווח ומפנק באופן מופלג ) כדאי אולי למי שחשבון הרווח וההפסד שברכישה ובאחזקה כל כך מטריד אותו, לוותר ולחפש משהו הגיוני ו"ארצי" יותר. נכון שההנאה והרגש ייפגעו קצת, אבל פגיעה כזו אינה משולה לתסכול הכבד הכרוך בהוצאות, במיוחד שהן עלולות להיות גבוהות וכואבות.

פורסם

שלא יבלבלו את השכל, כל הלוחמים בתחנות רוח.

רק לוי יצחק! רק לוי יצחק!

ככה זה. אין מה לעשות.

כל התעשייה הזאת של הרכבים עובדת לפי המחירון הזה (חברות ביטוח, שמאים וכו').

ושמישהו ימצא לי את החברת ביטוח או השמאי שאם תגיד להם: "אבל אני קניתי/מכרתי לפי מחירון יד 2", אז יגידו: "אה, אם אתה קנית/מכרת יד 2 אז נתיישר לפי רצונותיך."

אין דבר כזה למכור/לקנות אוטו לפי מחירון יד 2. לא יתפוס במקרים מסוימים ונחוצים בעתיד.

ואני אומר זאת בצער רב,

כי גם לפי דעתי, יש המון בעיות עם התימחור של הבן אדם שמתמחר לנו את החיים.

Nothin really matters to me

פורסם
בלי קשר לנושא השירשור שהוא מחיר פג'ו 607 ( יופי של אוטו, מרווח ומפנק באופן מופלג ) כדאי אולי למי שחשבון הרווח וההפסד שברכישה ובאחזקה כל כך מטריד אותו, לוותר ולחפש משהו הגיוני ו"ארצי" יותר. נכון שההנאה והרגש ייפגעו קצת, אבל פגיעה כזו אינה משולה לתסכול הכבד הכרוך בהוצאות, במיוחד שהן עלולות להיות גבוהות וכואבות.

נראה לי שאתם מפספסים פה משהו בעניין התפיסה שלי לגבי רכבים .

עד היום היה ברשותי BMW 523i מודל 99 במשך 3 שנים . היו הוצאות על הרכב אבל כאלה שלקחתי בחשבון .

מבחינתי נניח שיש לי 100K לרכישת מכונית . רוב האנשים הרי היו רוכשים רכב חדש כמו מאזדה 3 וכד' .(ומוסיפים עוד 15K) .

אני מעדיף לרכוש רכב מפנק באיזור ה 60-65K ולשמור את שאר הסכום לטיפולים אפשריים ברכב .

במקרה זה , נהיגה בפיג'ו 607 מודל 2003 מהנה הרבה יותר מכל רכב חדש בקטגוריית המחירים "הארציים" .

פורסם

העליות אחזקה יהיו נמוכות משמעותית מהב.מ.וו,לגבי המחיר בכלל אין מה לדבר הרכבים האלה טובים מאד,אבל המחירון {כמובן רק של יצחק לוי} לא רלוונטי והרכבים נמכרים סביב 25% פחות מהמחירון וזה אם הם במצב טוב ,אם הבן אדם מתעקש תן לו להתרכך קצת,לא קונים את ה607 במשהו שאפילומתקרב למחירון,זה השוק היום,אפילו על קורולה או סיוויק לא מקבלים מחירון,עוד פעם אם הרכב טופל לפי הספר אתה תהנה מאד.

פורסם

לאחר מסע "התשה" בסיוע חברים :wink: הצלחתי להוריד את המוכר ל 15% פחות ממחירון יד 2 (שהוא נמוך יותר ממחירון יצחק לוי)

בתחילת שבוע הבא אני לוקח את הרכב לבדיקה במכון , ואני מקוה ומאמין שהכל יעבור בשלום (בגבול הנורמל) .

אגב , האם כדאי לשלם גם למוסך המרכזי שיבדקו את מחשב הרכב כדי למצוא אם יש ליקויים ?

פורסם

בהחלט שווה להריץ בדיקת סורק בשביל למצוא אם יש תקלות נסתרות. אל תשכח שרוב הסיכויים שעלות כל תקלה תהיה גבוהה למדי (טוב, אם הייתה לך סדרה 5 אז אתה בטח כבר יודע...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לצערכם הרב, אין לי מילים טובות לומר על ה 607. זו, להערכתי, אחת המכוניות שפג'ו היתה מעדיפה לשכוח. הרכב הזה לא הצליח בשום מקום בעולם; הוא יקר טילים, אין בו שום הנאה מנהיגה ואין בו שום "שיק" שיכול להדליק טיפה של ניצוץ בחיבה לרכב הזה. ההגה רך כמו באמריקאיות של פעם, הוא ענק (למי שמחפש גודל אולי זה טוב, אבל תכל'ס הגודל הזה עושה לאוטו רע !) וככל שהוא מזדקן אנחנו מוצאים יותר ויותר מכוניות עם אילתורים על הכביש.

אם אתה מחפש פג'ו מוצלחת, חפש 406 מהשנים האחרונות (אם תחפש טוב תוכל למצוא 2003-2004). ל 607 אני לא רואה שום סיבה להתקרב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מכוניות סאלון אף פעם לא היו הצד החזק של היצרנים הצרפתיים והאיטלקים, ולראייה, מכירות ה 607 באירופה היו איזוטוריות למדי, ובשוק החשוב ביותר עבורה, השוק הגרמני, היא ניכשלה כישלון חרוץ.

למכונית סאלון צרפתית אחרת, הסיטרואן XM, לפחות היה קסם מסויים, לפיג'ו 607 אין גם את זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אגב, אני מצטרף לדעתו של יאצק - ה-607 באמת לא מרשימה ביחס למתחרותיה. לדעתי תרגיש ירידה משמעותית ביחס לסדרה 5.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...