Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר שוק לפיג'ו 607

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל עניין של טעם

אמנם ה BMW נראית מצויין מבחוץ , אבל לדעתי ה 607 בליגה אחת מעל ה 523 מבחינת איבזור פנימי .

נסעתי ב 607 ומאוד אהבתי את הרכב , והפינוק בנסיעה הוא יותר מה BMW.

ממש לא אכפת לי אם הרכב הצליח במכירות שלו בעולם , מה שחשוב שאני אהנה לנהוג ברכב .

אני לא חולה הגה שמתעניין בביצועי הרכב וכד' , הרכב משמש אותי לנסיעות עם האשה והילדים .

קשה לי לנהוג למשל במאזדה 3 חדשה שנראית עלובה ליד רכבי הפאר האלה (במיוחד מבחינת פנים הרכב) .

ה 406 אמנם מוצלחת ונמצאת יותר על הכביש , אבל יש הבדל ענק בין חווית הנהיגה ב 406 ל 607 לטובת ה 607.

ביחס למתחרות , אני אהבתי למשל את ה 607 יותר מאודי A6.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למעט פינוקים שבחלקם שטותיים ב 607, ב 406 יש חווית נהיגה פי 100 יותר טובה מזו של ה 607. אם כבר נכנסנו לדקויות, ה 406 מציעה רמת נוחות מעולה אפילו ביחס ל 607. נסעתי על לא מעט כאלה, ל 406 [המתוחה כמובן] יש הרבה מה להציע מבחינת הנאה מנהיגה ונוחות נסיעה ביחס ל 607.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה הכוונה ל 406 "המתוחה" , אתה מתייחס לגירסה מסויימת או לשנים מסויימות ?

נהגת גם ב 607 ואהבת יותר את ה 406 ?

אני נותן הרבה חשיבות לפינוקים "השטותיים" שיש ב 607 (חיישני רוורס , סאנרופ , ריפודי עור , בקרת אקלים וכו')

פורסם
למעט פינוקים שבחלקם שטותיים ב 607, ב 406 יש חווית נהיגה פי 100 יותר טובה מזו של ה 607. אם כבר נכנסנו לדקויות, ה 406 מציעה רמת נוחות מעולה אפילו ביחס ל 607. נסעתי על לא מעט כאלה, ל 406 [המתוחה כמובן] יש הרבה מה להציע מבחינת הנאה מנהיגה ונוחות נסיעה ביחס ל 607.

איציק

ה406 טובה יותר מבחינת הניהוג המעולה שלה,אבל הבןאדם אמר שהוא מחפש פינוק ורוגע,ואת זה ה607 עושה יותר טוב מה406,זאת מתוך נסיעות מרובות בשתיהן,אני דרך אגב הייתי לוקח את ה607 v6 אבל כדי לחסוך עלויות ה2200 באמת עדיפה.

פורסם
מה הכוונה ל 406 "המתוחה" , אתה מתייחס לגירסה מסויימת או לשנים מסויימות ?

נהגת גם ב 607 ואהבת יותר את ה 406 ?

אני נותן הרבה חשיבות לפינוקים "השטותיים" שיש ב 607 (חיישני רוורס , סאנרופ , ריפודי עור , בקרת אקלים וכו')

התמונות שצרפת שייכות לדור הקודם של ה 406.

ככה זה נראה בדור השני עליו אני מדבר:

5.jpg

ה"מתוחה" זה הדגם מ 2000- ומעלה.

נהגתי הרבה בשתיהן, התחברתי ל 406 מכל הבחינות. ה 607 פשוט לא עושה לי את זה, היא משעממת, ההגה חסר תחושה, הנוחות לא ברמה של ה-406. ה 607 נראית מאוד "זקנה" מבפנים.

בקרת אקלים מצויינת יש גם ב 406 - וחיישני רברס או סאנרופ הן לדעתי דברים שלא כדאי לפסול בגללם רכב. חיישני רברס זה משהו שניתן להתקין בכל רכב וסאנרופ הוא לא שימושי עבורי כלל (הוא מצויין למי שמחפש דאווינים. אני "נצלה" גם ככה בחום הזה אז תאמין לי ששמש על הראש לא חסרה לי בכלל).

לטעמי האישי במציאות ה 406 נראית הרבה יותר טוב, אבל שוב, עניין של טעם....

406.jpg

peugeot-607.jpg

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התמונה התחתונה היא של ה 607 אם אני לא טועה .

כמו שכתבתי , ביצועי הרכב , תאוצה וכו' לא מעניינות אותי יתר על המידה,כל עוד הרכב נוסע ללא בעיות ומבלי "להרגיש" את הכביש.

הפינוק והאיבזור הפנימי (וכמובן הצורה החיצונית) מעניינים אותי מאוד.

אחרי הכל מדובר בטעם אישי.

פורסם

בלי קשר לכלום, אני זוכר שפעם שוחחתיעם איש כספים בכיר באימפריית דנקנר. הייתה לו בזמנו A6, אבל כל הקונצרן החליף את הרכבים לרכבי PSA (אני מניח שאתם יודעים לבד למה). לו הציעו 607, אבל הוא סרב ונשאר עם האאודי.

כאמור, זה בלי קשר להעדפות פותח השרשור - בהצלחה ברכישה, אני לא מכיר את הרכב מקרוב אבל הוא בהחלט נראה טוב ומיוחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ה406 טובה יותר מבחינת הניהוג המעולה שלה,אבל הבןאדם אמר שהוא מחפש פינוק ורוגע,ואת זה ה607 עושה יותר טוב מה406,זאת מתוך נסיעות מרובות בשתיהן,אני דרך אגב הייתי לוקח את ה607 v6 אבל כדי לחסוך עלויות ה2200 באמת עדיפה.

ה 2200 מרגישה מגעיל - ולא בהכרח בגלל המנוע אלא בגלל הגיר הארוך מאוד שמשודך לו. ה V6 משמעותית יותר נעימה אבל מהניסיון שלי אחוז גדול המהמכוניות הללו עוברות הזנחה פושעת עקב קמצנות (!). בשילוב בלאי שנובע מעניין של גיל ונסועה, תא המנוע מזיע שמן כמו מכונית בת 30 ובחלק מהרכבים יש הרבה אילתורים (כאלה שמבטלים את החימום הפנימי או שפשוט לא מתקנים אביזרי נוחות חשובים בתוך הרכב).

לעומת זאת, ב 406 2 ל' התחושה הרבה יותר טובה. לא רק שהנוחות מעולה (רכות מצויינת שאין ב 607) אלא שהרכב עצמו פשוט יותר "חי" ונעים לנהיגה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק נ. , אני מבין שאתה ממש אנטי פיג'ו 607 ואתה נותן נימוקים טובים אבל ...

אני מדבר על רכב ספיציפי שאני מעוניין בו ומוכן לשלם עליו יותר ממה שאחרים מציעים בשוק .

הרכב הספיציפי הזה מטופל בצורה קפדנית , הרכב מבחינה חיצונית ופנימית נראה כאילו יצא עכשיו מהחברה.

בעל הרכב לא חוסך בטיפולים ועושה טיפול כל 10,000 ק"מ במקום 30,000 ק"מ (יש תיעוד להכל) .

הרכב עבר טיפול גדול (החלפת טיימינג וכו') לפני 20,000 ק"מ . לרכב יש טסט עד 07/2010 .

נסעתי ברכב במשך 15 דקות והנסיעה היתה נפלאה בעיני.

ברור שאני אכניס את הרכב לבדיקה ואף לסריקת המחשב של הרכב כדי לבדוק אם בכל זאת יש בעיות שלא שמתי לב אליהן.

אני לא מבין במושגים כמו "הגיר הארוך מאוד שמשודך לו" , מה שמעניין אותי שהרכב נוסע ללא בעיות , שקט ומפנק .

בסך הכל אני לא נמצא על מסלול מירוצים , והרכב אפילו לא ישרת אותי להגעה לעבודה .

כל תפקידו של הרכב יהיה לנסיעות משפחתיות עם האשה והילדים (ותהיה בטוח שאיתם אני לא בודק את ביצועי הרכב) ,

ואיתם כיף לי לנסוע ברכב מאובזר שנותן הרגשת כייפית בנסיעה.

פורסם

הגיר ב2200 באמת ארוך,הנוחות ב607 גבוהה יותר{הרכות,בידוד רעשים,כסאות},ושלא תבין אותי לא נכון אני מתחבר ל406 המעולה הרבה יותר,אבל בתחום הפינוקיישן ה607 עןלה על ה406.

• תוכן חדש...