Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית, הL6 הינו בקוטר 181 מ"מ לעומת ה165 מ"מ של הC6, כבר סיבה מספקת עבורי לא לעשות את כל הבניה המורכבת שם הכל מחדש.

שנית, בתור וופר נטו שינגן 50-200/250HZ הL6 קצת מיותר כשיש לך L4 שעושה את רוב העבודה. הL6 משמש כמידבאס/מידריינג'. כך הוא מוצהר וכך הוא בנוי.

שלישית, אולי אם הוא היה נכנס הייתי לוקח אותו. זה לא שלא ניסיתי..:-D

פורסם

צריכים לקרוא לו בכלל L7..

7.1 אינץ הגודל שלו וגם אצלי הייתה אותה דילמה מבחינת האם יכנס בדלת.

מה שכן, בתקופה הדיי ארוכה שהוא עבד אצלי בתצורת 2WAY (על אותה הגברה כמו עכשיו) משהו היה חסר - בעיקר בעומק

לטעמי ה L4 מתפקד יותר טוב בתחום המיד'ים

פורסם

אני מאוד מקווה שאני לא להרגיש את החוסר הזה-מתכוון בקרוב להתקין 2 WAY לגאטיה 6 ו 1V2.

צביקה תתחדש! מברוק! :)

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אצלי במקום C6 ובמקום L6

יש AA HAVOC 7 אינטש, הסיבות היו עלות, עומק התקנה וגודל מגנט מאוד קטנים ולעומת זאת וופר שבועט כמו סוס.

ידעתי מראש שאני לא הולך לעשות בידוד לדלתות, לפחות לו בזמן הסמוך להתקנה ולכן חיפשתי רמקול עם שטח פנים גדול יותר מהרגיל.

ובאמת - היות והוא מנגן 50 עד 200, לא ראיתי סיבה להתאמץ מעבר לזה.

סה"כ מוכיח את עצמו יופי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
צביקה,

תתחדש, אין ספק שמדובר באקסית מיתולוגית בעבורך (L4). :)

דני.

היא לקחה קשה את הפרידה הזמנית. אמרתי לה שזה לא היא. זה אני.

יפתח את קצת רוחב הבמה לצדדים - אני לא מבין למה לא עשית את זה עד היום.

רמז: הבמה רחבה דיה. אין לי תלונות לגבי זה. אני מניח שאתה מודע לכך שאם וכאשר זה היה מציק או חסר זה היה מבוצע מיידית..:-D

אם היה לי רכב מסחרי גדול אולי הייתי שוקל לשים את המידים בקורות בתוספת איזה L4 שישמש כסנטר [פרוססור 5.1 כבר יש..]

כמו שהבחור החביב הזה עשה [רק חבל שהוא קצת התפשר על ההגברה:wink::-D]

http://www.buwaldahybrids.com/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=4595&st=0&sk=t&sd=a

idandavid, זה לא אתה שישבת אצלי שעות ונאלצתי לגרד עם שכפטל?:shock:

פורסם

אדגר

אם תשמשיך להגיע למפגשים תדירות שאתה מגיעה אליהם ב ..... חצי שנה האחרונה :twisted: - אני די בספק :lol: .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

צביקה תתחדש

חשבתי שתפתיע אותנו עם איזה משהו יחודי :wink:אבל כניראה אתה מאמין שניבחרת מנצחת לא מחליפים במיוחד שיש מיד שהוא אחד הטובים שקיימים

מה יהיה בגורל הסאב אתה נישאר עם ה-ID או מחליף אותו ואם כן מה בתיכנון

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מה שצביקה עשה זה אחד הדברים הכי יפים שאפשר לעשות.

צביקה נאמן לעצמו וכנה עם עצמו - חזר לסט אפ שהוא הכי אהב, לדעתי בזה שצביקה חזר אחורה לסט שהוא מאוד אהב מראה על בגרות מאוד ברורה בתוך התחום הזה.

זו הסיבה שאני נשאר עם האילייט, זו הסיבה שאני נשאר עם האינפיניטי קאפה ולא מוכר אותם כל עוד אני נשאר עם הרכב הפרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה נשאר - חוזר אליהם :-P

אני באמת הרגשתי מיצוי עצמי עם הקיקרים ואני רוצה לנסות להתקדם\דברים חדשים.

הקאפא 52A דווקא אחד המגברים שאני לא מצטער עליהם ושמח שחזר אליי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...