Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי את האוטו שלי בכמה לוחות באינטרנט, רשמתי על האוטו הכל מה שאני יכול לרשום ותמיד מגיעה השאלה שאני נתקע בה, אז מה אתה יכול לספר לי על האוטו שלא רשום במודעה?

מה אני כבר יכול לענות על שאלה כזאת בצורה משכנעת?

תודה.

פורסם

נסה לא לפרסם הרבה פרטים ככה שישאלו אותך את השאלה הזאת, תספר להם פשוט את כל מה שהורדת מהמודעה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נסה לא לפרסם הרבה פרטים ככה שישאלו אותך את השאלה הזאת, תספר להם פשוט את כל מה שהורדת מהמודעה.

לא פירסמתי כל כך הרבה פרטים, רק מה שצריך למלאות באתר, במודעה עצמה רשמתי שתיים שלושה משפטים.

פורסם

הוא מנסה למכור סוזוקי באלנו עם היסטוריה מפוקפקת במחיר לא ריאלי. כל זה - תוך שבוע.

לא משנה מה תגיד בטלפון, אם לא תתפשר על המחיר הסיכויים שלך למכור שואפים לסיכוייך לזכות בפורשה בוקסטר של מקדונלדס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני מקווה שזה לא רובר או לא עלינו רנו 11 עם מנוע גמור :D

או פיג'ו עם מערכת חשמל דפוקה :)

וואלק תאמין לי אנשים כותבים לפעמים שטויות על רובר, יום אחד כשתגדל ותנהג על אחת תבין כמה שטויות דיברת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני ממש לא מבין בשביל מה לפתוח עוד שירשור על אותו נושא רק עם כותרת שונה.

הערה: אם אתה מוכר רכב אחר חוץ מהבאלנו 96-אלוהים יודע מה עבר עליה- יד רביעית, אז אל תתייחס להודעה הזאת

פורסם

מה שאני הייתי עושה זה מעלה כמה שיותר תמונות של הרכב אבל הכי חשוב זה שתשטוף את האוטו לפני,אני לא יכול להבין את האנשים שמעלים רכב ליד 2 ולא שוטפים תאוטו לפני ומעלים תמונות של האוטו מלוכלך ואיזה פינה חשוכה. זה לא דרך למכור.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
אני מקווה שזה לא רובר או לא עלינו רנו 11 עם מנוע גמור :D

אלא אם כן זה פרנקוס עם ניק חדש, זה לא.

לפותח השירשור - צלם את האוטו ליד אבטיח, ופרט את היתרונות של האוטו ביחס לאבטיח המדובר.

אני לא יכול להבין את האנשים שמעלים רכב ליד 2 ולא שוטפים תאוטו לפני ומעלים תמונות של האוטו מלוכלך ואיזה פינה חשוכה

עדיף ככה מאשר תמונה של הדגם שמצאו עכשיו בגוגל ועשו עליו עבודת פוטושופ חורנית. או כאלה שמפרסמים סובארו 1.6DL תחת הסעיף "אימפרזה טורבו".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבעייה שאבטיח לא צורך דלק. לאור מחירי דלק הגבוהים, זה עלול לעשות אפקט הפוך - בן אדם ייקנה אבטיח. הבעייה שיש גם מספיק אבטיחים לכולם. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הוא מנסה למכור סוזוקי באלנו עם היסטוריה מפוקפקת במחיר לא ריאלי. כל זה - תוך שבוע.

לא משנה מה תגיד בטלפון, אם לא תתפשר על המחיר הסיכויים שלך למכור שואפים לסיכוייך לזכות בפורשה בוקסטר של מקדונלדס.

מאיפה אתה יודע? איפה היה רשום?

חוץ מזה אני בעלים של סוזוקי ידנית , ואני יודע שפה בפורום לא אוהבים את האוטו כי כולם פה מבצעים מבחני ריסוק בימי שני.

אבל הרכב הוא מאוד טוב ואטרקטיבי.

אתה צריך להגיד משהו כמו:

רכב שמור מאוד , הרבה תוספות , מזגן , הגה כח, נעילה מרכזית, מראות חשמל, חסכוני בדלק.

אחרי זה תספר מה השקעת באוטו , רק את הדברים הטובים . תספר שזה רכב יפני מאוד אמין .

אם תספר לנו מה מצב הרכב או תשים תמונה נוכל לעזור יותר. איזה יד, ק"מ, מצב צמיגים,מצבר,צבע הרכב ומצבו, האם הכל תקין וישנו,

מתי טסט וכ"ו

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לידיעתך, הבלנו היום הועלתה על ליפט ונבדקה ע"י מכונאי מוסמך, אין לה שום עבר מפוקפק.

פורסם

אני חושב שמה ש Yairfk הציע לגבי התמונות חשוב מאוד.

מראה חיצוני הוא בהחלט הרושם הראשוני שנוצר. כמובן שהתמונות יהיו של הרכב שלך אחרת תפספס את כל האפקט במידה והקונה כן יגיע אליך להתרשם באופן אישי.

תרשום בהודעה את הדברים הבסיסיים - שנת ייצור, מחיר, יד, ק"מ, צבע. פרסום מחיר זה חשוב מאוד לדעתי, זה מראה על יושר ורצינות.

אם יש היסטוריית טיפולים במורשה, כדאי לציין אולי. במידה ואתה בטוח במאה אחוז לגבי השילדה, אפשר לציין גם.

את שאר הדברים תשאיר לשיחת הטלפון.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...