Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הלילה נהרג רוכב קטנוע אשר ניסה להתחמק מהמשטרה, ובמהלך המרדף איבד שליטה.

יש לציין שהפרטים היחידים שעליהם אני מסתמך הם אלה שפורסמו בתקשורת.

אני שמח לראות שהמשטרה עושה לפעמים גם דברים טובים. משתמשי דרך בכלל ורוכבי דו"ג בפרט שמצפצפים על רמזור אדום ראויים לטיפול שכזה מזרועות החוק, ואני אומר את זה בתור אחד שביומיום רוכב על קטנוע.

מה שהכי לא מובן לי בכל הסיפור זה מה לעזאזל עבר לרוכב בראש כשהוא אשכרה חשב שהוא יצליח להתחמק למשטרה בעודו רכוב על סאניאנג ג'וימקס? :screwy:

1127226042_118560585.jpg

1949436882_730553226.jpg

למי שאינו מעורה בפרטים, אסביר שלמרות שמדובר בקטנוע חביב מאוד, מדובר בכלי שבמקרה הטוב הוא בנפח 250 סמ"ק. כלי כזה, בהנחה שניתן לו כביש ארוך מספיק, מגיע למהירות מירבית של כ-140 קמ"ש - לא משהו שאוקטביה טורבו דיזל לא יכולה להתמודד עמו בכבוד.

לא שאני מעודד הימלטות מהמשטרה, אבל בואו נניח שלצורך העניין אני כן. עדיין, כמה נואש צריך להיות כדי שרכב המילוט שלך יהיה קטנוע 250?! טוב שהוא לא רכב על קורקינט חשמלי :lol:

http://www.hnn.co.il/gallery8017.html

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא יודע לנהוג,לתכנן מהלכים ושליטה איכותית בכלי הוא יצליח בתוך העיר לברוח גם עם 50 סמ"ק.

לצערו של הרוכב הנ"ל הוא לא משתייך לקבוצה הזו :lol:

פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח הזה,הרי ברור שעם קטנוע 50 סמ"ק וגם עם קורקינט ממונע,בתוך העיר אין למשטרה סיכוי לתפוס אותו ,הוא נכנס לסימטאות שרכב לא יכול לעקוב אחריו,בכל מקרה למה הוא בכלל ברח מלכתחילה?

אבל בעצם זה כבר לא משנה,הוא לא בין החיים יותר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

למיטב ידיעתי יש הוראה חד משמעית לשוטרים לא לבצע מרדפים , לא בעיר ולא בכלל.

זה שנהג הקטנוע היה עברין שחצה צומת באדום , הכל נכון, אבל בשום פנים ואופן לא מגיע לו גזר דין מוות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה צודק, לפחות הוראה כזאת הייתה קיימת בזמני כמתנדב.

וזה שלורכב לא מגיע עונש מוות, ולמשפחה שבה הוא היה נכנס כן מגיע? הפעם הוא היה על קטנוע, לך תדע על מה הוא עוד עבר באדומים. כמו שאומרים במחוזותינו better him than me

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תסלח לי קטנוע באדום לא הורג משפחה, אלא בעיקר את עצמו אבל זו לא הנקודה.

יכל השוטר הגיבור לקחת את מספר הרישוי של הקטנוע, ולהגיע למחרת בבוקר לבית הרוכב להגיש לו קנס ואו זימון למשפט.

עכשיו מכינים לו את המצבה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני יודע שקטנוע לא הורג משפחה בגלל זה כתבתי

"הפעם הוא היה על קטנוע, לך תדע על מה הוא עוד עבר באדומים"

פורסם

קראתם את הכתבה?

לא היה שום מרדף

"

סמוך לחצות הבחינו שוטרי סיור ממשטרת מרחב איילון בקטנוע שחצה באור אדום את צומת הרחובות רוטשילד ובלפור בבת ים. הם הורו לצעיר לעצור בצד, אך הוא התעלם מבקשתם ופתח במנוסה. השוטרים הזעיקו תגבורת ומסרו לעמיתיהם את פרטי הקטנוע הנמלט.

כעבור זמן קצר הבחינו שוטרים מאגף התנועה בקטנוע בגבול בין בת ים ליפו. הם הורו לו לעצור בצד הדרך, אולם גם הפעם הוא לא נשמע להוראות. במקום, הוא הגביר את מהירותו והמשיך במנוסתו לכיוון צפון, בעודו חוצה צמתים נוספים ברמזור אדום.

השוטרים איבדו עימו קשר עין ברחובות יפו, אולם כעבור דקות ספורות נמצא הצעיר כשהוא שרוע על המדרכה בשדרות ירושלים בעיר, לצד הקטנוע ההרוס. מבדיקת הממצאים עולה כי הצעיר איבד שליטה במהלך הנסיעה, סטה מהכביש והתנגש בעמוד. לצוות טיפול נמרץ של מד"א שהוזעק למקום לא נותרה ברירה אלא לקבוע את מותו. "

פורסם
...כעבור זמן קצר הבחינו שוטרים מאגף התנועה בקטנוע בגבול בין בת ים ליפו....השוטרים איבדו עימו קשר עין ברחובות יפו... "

לא נראה לי שהם עמדו והסתכלו עליו נוסע לתומו. אני חושב שככה כותבים שעשו מרדף בלי לכתוב שעשו מרדף

פורסם
תסלח לי קטנוע באדום לא הורג משפחה, אלא בעיקר את עצמו אבל זו לא הנקודה.

יכל השוטר הגיבור לקחת את מספר הרישוי של הקטנוע, ולהגיע למחרת בבוקר לבית הרוכב להגיש לו קנס ואו זימון למשפט.

מתנצל מראש אם הדיעה תישמע לך קיצונית מידי, אבל עבריין תנועה זה עבריין תנועה.

היום הוא חוצה את הצומת באדום ומסכן את עצמו, מחר הוא עושה את זה בצומת אחר - רכב יפגע בו (ויש סיכוי שרכבים אחרים שנמצאים מאחורי אותו הרכב יהיו מעורבים בתאונת שרשרת עם נפגעים) ואז תראה בחדשות את המשפחה שלו בוכה עליו ואיך קוראים "רוצח" לנהג הרכב שפגע בו. כמובן שחייו של אותו נהג כבר לא יהיו אותם חיים, גם מבחינה מצפונית.

אני אומר שבמקרים כאלה אם יש עבריין תנועה שהורג את עצמו מבלי לגרום נזק לאף אחד מלבדו - its a win-win situation.

איציק

עריכה - נ.ב.: אני בעד מרדפים של המשטרה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל אחד יכול להעלות בדמיונו ספקולציות שונות בנוגע למה שקרה, אני במקרה הזה מסתמך על מה שכתוב בכתבה ולפי מה שכתוב לא מוזכר שהיה מרדף , בכל מקרה אותו רוכב קטנוע הביא את זה על עצמו ככה שלדעתי הוא האשם היחידי .

פורסם
קטנוע 50 סמ"ק נוסע לאט יותר ממה שאני יכול לרוץ. כאמור, עדיף כבר קורקינט חשמלי.

אני חי על 50 סמ"ק בת"א , אתה צריך ממש להשתולל כדי לברוח לי בעיר עם כל דו"ג.

כדי לסבר את האוזן , דרך נמיר ,12 בלילה , אני וחבר חוזרים מכיוון גלילות , אני לא משתולל (תיק עם לפטופ על הגב ) הוא על GS 500 אני על טייפון , ברמזור ברכבת מרכז עוד אמרנו לילה טוב ונפרדנו .

המרחקים בין הרמזורים הם כאלה שאני אומנם איטי יותר אבל עם אופנוע אתה מגיע לתחילת האדום ואני מגיע לסוף האדום .( אני מקווה שאף אחד פה לא עובד אדומים )

בנוסף מקומות שאני עובר בקלות, עם אופנוע או קטנוע גדול זה אתגר.

בקיצור אפשר בקלות לברוח עם 50 סמ"ק בעיר .

אבל למה לעזאזל לעשות את זה?

אגב , אתה רץ 70 קמ"ש?

מישהו יודע עם בצמתים רוטשילד בלפור בבת ים יש לרמזור מנגנון שמזהה שהגיע רכב ומחליף לירוק ?

(וכל רוכב קטנוע יבין למה אני שואל )

גם אם היה מרדף לא היו כותבים את זה .

ואני מאמין שהיה.

עריכה:

שימו לב לתגובה 20 בHNN:

20. אני גר ברח שדרות ירושלים ליד הצומת ושמעתי בום כזה חזק

(30/07/2009 09:39) זה היה מ פחיד

שמ עתי את השוטרת אומרת תעצר בצד ובדיוק אחרי 3 שניות שמעתי בום

רצתי למ רפסת וראיתי אמ בולנס ו3 יניידות

שמע ישראל . זכרונו לברכה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...