Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה לשמוע את כל החכמים כאן מגיבים במקרה שבו הרוכב היה נתפס אבל במחיר של פצועים קשה מקרב אזרחים תמימים או חלילה הרוגים..

רוצה לשחק ב"נדמה לי"?

יאללה, בכיף.

אני רוצה לשמוע מה אתה היית אומר אם היו צצים ברשת סרטונים שלו חולף באדום מול ניידת ברמזור הראשון, באדום מול ניידת אחרת ברמזור אחר בלי שום תגובה של הניידות (כי יש להם מספר רישוי והם יתפשו אותו מחר בין 14:25 ל 16:27 בחוג שחיה, קל לתפוס בבריכה יותר מאשר בכביש)וברמזור השלישי הוא היה הורג ילד בן 6.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא קראתי את כל התגובות אבל דבר אחד יש לי להגיד:

רק בגלל שהקטנוע היה גנוב (אז כניראה הוא גם גנב) אני שמח שהזבל הזה נהרג.

אחלה, מהיום לא צריך יותר בתי משפט, צרור בגב, או תליה בככר העיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
רוצה לשחק ב"נדמה לי"?

יאללה, בכיף.

אני רוצה לשמוע מה אתה היית אומר אם היו צצים ברשת סרטונים שלו חולף באדום מול ניידת ברמזור הראשון, באדום מול ניידת אחרת ברמזור אחר בלי שום תגובה של הניידות (כי יש להם מספר רישוי והם יתפשו אותו מחר בין 14:25 ל 16:27 בחוג שחיה, קל לתפוס בבריכה יותר מאשר בכביש)וברמזור השלישי הוא היה הורג ילד בן 6.

אתה יודע לשחק רק בתנאים שלך, לכן לא ענית , אבל במקביל פיתחת תאוריה הזויה לחלוטין..

פורסם

אני יודע לבטח שבהרבה מדינות אסור לבצע מרדפים בעיקר אחרי אופנועים\קטנועים מהסיבה שהם הורגים את עצמם יותר מאשר מצליחים לעצור אותם. אם המשטרה שאמת ערכה מרדף, זה חמור מאוד.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

בא נשמע כמה מ"ההרבה מדינות" האלה, עדיף עם איזה סימוכין לדבריך כי מספר מדינות גם אני יודע לכתוב (שוודיה, הונדורס, גוואטמלה ליכטנשטיין וכמובן, לא נסיים בלי איי שלמה).

לכן לא ענית

לא עניתי כי שכחתי ותודה שהזכרת לי, במקרה שכתוצאה מהמרדף היה נהרג עובר אורח תמים הייתי מתעצבן מאוד על העבריין העלוב הזה שבשל חוסר הציות שלו לחוק קרה מה שקרה ובפרוש ובצורה חד משמעית לא הייתה לי שום טענה למשטרה.

תפקידה ליירט עבריינים שכאלה, אם בדרך מישהוא נפגע זו אשמת העבריין.

אני אתן לך תסריט דומה אבל שונה.

שני שודדי בנק יוצאים מהבנק והמשטרה קוראת להם בכריזה להכנע. בתגובה, השודדים שולפים שני אקדחים ומתחילים לירות לעבר המשטרה ואזרחים.

האם גם עכשיו לא נירה עליהם בחזרה כי אולי נפגע באזרח תמים?

אולי בכלל ניתן להם ללכת ונקווה שבכולבוטק איזה שומרוני טוב יזהה אותם בצילומי הבנק ויסגיר אותם.

אה, שכחתי, גם לא כולבוטק.

אם הם יבצעו עוד שוד (יצוצו כלשונך), אולי נתפוס אותם אז ואם לא יעשו עוד שוד, נחליק להם את העניין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הוא עבריין סדרתי הוא יצוץ מחדש, ואם לא אז לא.
ואם יצוץ מחדש תוך כדיי עבירה? מה אז? גם לא לרדוף אחריו אם לא יעצור? ואיפה נהיה?

רעיון דבילי ביותר.

אני עדיין מחכה לתשובה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אני עדיין מחכה לתשובה.

את שלי עשיתי פה.

מה לעשות ? לירות על מנת להרוג, לפחות תחסוך את המרדף.

פורסם
ואם הקטנוע גנוב , ואו היה מעורב בפשע אז צריך לרדוף אחרי הרוכב ולגרום במישרין \ בעקיפין למותו ?

העובדה שהאדם לא עצר לשוטר אינה מחייבת מרדף בניגוד להוראות.

ההתעקשות לרדוף אחרי רוכב האופנוע תמוהה מאוד, חבל שאת אותה רמת התמדה משטרת ישראל אינה מיישמת בכלל עיסוקיה.

לאף אחד לא מגיע למות, אבל רוכב שרוכב ללא רשיון על קטנוע גנוב, צריך להתנהל רגיל ולא לתפוס אותו?

אם הוא היה גונב לך את הרכב אז כן היה מותר לרדוף אחריו? כי זה רכב?

פושעים צריכים להבין שזה המחיר שהם עלולים לשלם.(מחיר יקר, אבל אף אחד לא אמר להם לבחור בדרך זו).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מצטער מאוד על כל מוות, אבל הבחור הזה קיבל את מה שמגיע לו. הוא הביא את זה על עצמו וזה משהו שחברים פה לא מבינים. אני מאוד מאוד שמח שהיה מרדף כי אולי זה ירתיע את הגנב הבא.

הבעיה היא שאנשים לא לוקחים אחריות על מעשים שלהם.

אם התחלת לברוח תדע שהחיים שלך בסכנה. אין רישיון נהיגה ורכב גנוב ולוחית זיהוי מזוייפת ומעבר באדום. זה הכל מעיד שמדובר בעבריין ולא בילד משועמם שהחליט לגנוב קטנוע מתוך גחמה.

אפשר רק להגיד תודה לאל שהוא הרג את עצמו לפני שהוא הרג מישהו עובר אורח חף מפשע.

cx אתה מתנהג כאילו שלמשטרה אין מנדט לרדוף ולפעול נגד פושעים. באמת שאני לא מבין את ההיגיון שלך. אם יורקים עליך אז אתה אומר שזה גשם?

או שאולי התרגלת למזוכיזם בגלל הרכבים הצרפתים שיש לך או היו לך.

תפסיק להיות יפה נפש ובמקרה הזה זה באמת יפה נפש. בכל סיטואציה צריך לראות איך בוחרים אלטרנתיבה שהיא הכי פחות מזיקה לאזרחים. המקרה הזה לא יכל להסתיים בצורה טובה יותר! אתה חייב להבין את זה.

אתה יודע מה? גם אם הם היו פותחים עליו באש אהלן וסהלן.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
ההנחיה שלא לערוך מרדפים "חמים" אחרי עברייני תנועה אינה נובעת מדאגה לשלומם אלא מדאגה לאלו שאתה נזעק להגן עליהם, היינו כל אותם עוברי אורח תמימים שעלולים להקלע ולהפגע ממהלך אותו מרדף באזור עירוני צפוף. ובכל מקרה התפיסה שלך לפיה חייו של עבריין תנועה לא ממש צריכים להטריד מישהו, פשוט מעוררת חלחלה.

בן אדם (עבריין) שנוסע באור אדום ומסכן באופן ברור עוברי אורח תמימים - הוא אחד שאין לו סנטימנטים. התנהגות כזו מעוררת בי חלחלה. משמעות המילה "סיכון" במקרה זה היא "סיכון חיים" ולא רכוש. רכוש זה מה שהכי פחות מדאיג בסיטואציות האלה.

לפיכך, לא מטריד אותי שהתפיסה שלי מעוררת בך חלחלה, אני בטוח שאם חס-וחלילה עבריין תנועה היה פוגע במישהו מקרוביך, לא היית בוחל בחייו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הקטנוע היה גנוב, ולא היה רישון נהיגה.

אני לא רוצה לתת את התגובה שלי ,מה מגיע ומה לא.

הכרתי את בני ז"ל ,4 שנים בבית הספר יסודי.

עכשיו סימתי תיכון באמת היה ילד טוב , עוד שבוע אני מתגייס ולו נגמר החיים חבל על כל השטיות האלה חבל!!! זה החיים שלנו!!

חבל שרבים לא מבנים את זה עד שזה קורא להם.

ת.נ.צ.ב.ה

יהיה זכרו ברוך.

שבת שלום.

פורסם
אני מצטער מאוד על כל מוות, אבל הבחור הזה קיבל את מה שמגיע לו. הוא הביא את זה על עצמו וזה משהו שחברים פה לא מבינים. אני מאוד מאוד שמח שהיה מרדף כי אולי זה ירתיע את הגנב הבא.

הבעיה היא שאנשים לא לוקחים אחריות על מעשים שלהם.

אם התחלת לברוח תדע שהחיים שלך בסכנה. אין רישיון נהיגה ורכב גנוב ולוחית זיהוי מזוייפת ומעבר באדום. זה הכל מעיד שמדובר בעבריין ולא בילד משועמם שהחליט לגנוב קטנוע מתוך גחמה.

אפשר רק להגיד תודה לאל שהוא הרג את עצמו לפני שהוא הרג מישהו עובר אורח חף מפשע.

cx אתה מתנהג כאילו שלמשטרה אין מנדט לרדוף ולפעול נגד פושעים. באמת שאני לא מבין את ההיגיון שלך. אם יורקים עליך אז אתה אומר שזה גשם?

או שאולי התרגלת למזוכיזם בגלל הרכבים הצרפתים שיש לך או היו לך.

תפסיק להיות יפה נפש ובמקרה הזה זה באמת יפה נפש. בכל סיטואציה צריך לראות איך בוחרים אלטרנתיבה שהיא הכי פחות מזיקה לאזרחים. המקרה הזה לא יכל להסתיים בצורה טובה יותר! אתה חייב להבין את זה.

אתה יודע מה? גם אם הם היו פותחים עליו באש אהלן וסהלן.

באמת שאני חייב להגיב ,אתה שם לב מה אתה רושם???

הוא היה בן 18 , גנב אופנוע , לא שזה משהו שגרתי. ראה משטרה ונלחץ אז התחיל לברוח ,

אתה רוצה להגיד לי שאתה הייתה נער לא עשיית איזה טעות, לא נגמרה ככה אבל גניבה במכולת ואז הגיעה משטרה וברחת סך הכל ילד בן 18 .עשה טעות ממש לא מגיע לא למות איזה תגובה אטומה, וחסרת רגישות יש מאוחרי הבן אדם הורים ואחים חבל שאתה ישר חושב על עונש מוות, כי זה יכל לקרות גם לך וגם חס וחלילה לילדים שלך.

• תוכן חדש...