Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להגזים ולא לתקוף סתם. אם זה מעניין את מישהו אז שיתעניין ויחפש לבד איפה, איך ומה אסור.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כשהיתי בן 18 וזה לא היה כזה מזמן, לא גנבתי אופנוע/אופניים ובמיוחד לא עברתי באדום.

צר לי על הבחור שנהרג צעיר, אבל יש דברים שהם באמת מוגזמים.

המשטרה פעלה כראוי (לפי מה שהוצג בתקשורת עד עכשיו) ואני באמת מצפה מהם שירדפו אחרי העבריינים. אחרת אפשר לפטר את כולם, לשים מיליון מצלמות וסגרנו פינה... רק שמצלמות לא תופסות עבריינים :roll:.

פורסם
הקטנוע היה גנוב, ולא היה רישון נהיגה...באמת היה ילד טוב.

מה זה ילד טוב.... מלח הארץ!

אמת המידה מהיום למצוינות באזרחות תיקרא מבחן גופמן, אם אתה לא גונב קטנוע, רוכב בלי רשיון, רוכב באדום ונמלט מהמשטרה עד לגיל 18 שוללים לך את האזרחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סך הכל ילד בן 18.

עוד פעם הדמגוגיה המטופשת.

בן 18 זה כבר הכל חוץ מילד, אפילו לפי הדת היהודית ובטח שלפי החוק בכל מדינה מערבית מתוקנת. די כבר להשתמש בטיעון העלוב והלעוס הזה.

זה שהיתה לו יכולת מנטלית של ילד לא מפותח במיוחד, עדיין לא אומר שהוא ילד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בן אדם (עבריין) שנוסע באור אדום ומסכן באופן ברור עוברי אורח תמימים - הוא אחד שאין לו סנטימנטים. התנהגות כזו מעוררת בי חלחלה. משמעות המילה "סיכון" במקרה זה היא "סיכון חיים" ולא רכוש. רכוש זה מה שהכי פחות מדאיג בסיטואציות האלה.

לפיכך, לא מטריד אותי שהתפיסה שלי מעוררת בך חלחלה, אני בטוח שאם חס-וחלילה עבריין תנועה היה פוגע במישהו מקרוביך, לא היית בוחל בחייו.

איציק

אתה כמובן זכאי לדעתך, עצוב ככל שהדבר יהיה.

פורסם

זו תגובה לאלעד ולצד ההיסטורי של יפו. מי הגיע מתי ליפו. לפני שהערבים ידעו על ציון , שקקה כאן תרבות יהודית .

הבדל של 2000 שנה לפחות בלבד. אבל מה זה ביני ובינך.

כאשר פלשו הפלשתים לארץ ישראל, במאה ה-12 לפנה"ס, הם השתלטו על שפלת החוף ובכללה יפו. העיר נזכרת בספר יהושע בתחום נחלת שבט דן, אך נראה כי השבט לא הצליח לכבוש את כל נחלתו. לאחר תבוסת הפלשתים, דוד המלך ובנו שלמה המלך שלטו ביפו, ודרכה הגיעו הארזים ששימשו לבניין בית המקדש (דברי הימים ב ב' ט"ו). על פי המדרש, השפע הגשמי שהגיע ממקדש ירושלים בעקבות הבאת הארזים דרך יפו גרם גם אז וגם היום לפריחה כלכלית של האזור ושל שלמה המלך. ‏‏[5] גם לאחר מכן, בימי מלכי יהודה, שימשה יפו כנמל לתושביה היהודים של הממלכה, ויונה הנביא החל בה את מסעו אל נינוה (יונה א' ג'), שהתקיים כנראה בימי המלך ירבעם השני. בימי המלך חזקיהו, ב-701 לפנה"ס, שימשה העיר לפלישתו של סנחריב, מלך אשור

לא חשובה הדת ולא הלאום של הנוהג.

לא ברור לי כל הויכוח על פעילות המשטרה. בתנ"ך כתוב " הקם להורגך השכם להורגו " נכון דרכי הביצוע של המשפט הקדום עודנו אבל עדיין יש לנקוט ביד תקיפה כנגד העוברים על החוק.

י ד קשה לא מונעת עבריינות אבל היא מצמצמת את מימדיה.

אם כל זב חוטם / עבריין ידע כי תוצאות "משובת הנעורים " שלו יהיו קשות כלפיו, אולי הוא יירתע מלבצען.

וכאשר המשטרה רואה אדם המבצע עבירה , ובנוסף מנסה להתחמק מן המשטרה , חובה עליה לעוצרו. בין עם מדובר בשודד חמוש באקדח במהלך שוד מזויין ובין עם מדובר בבחור תמים. הוא לא תמים אם הוא מנסה לברוח מן המשטרה.

האחריות לתוצאות המרדף חלה עליו בלבד, במקרה זה , לרווחת כולם ,הוא היחיד ששילם על הטעות, ומחיר כבד ביותר .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז כנראה הוא לא יידע שביום כיפור אסור ליסוע.

אין חוק שאוסר עליך לנהוג ביום כיפור. אבל אם אתה נוהג ביום כיפור אתה צריך לדעת שעליך לנהוג ביתר זהירות בגלל האנשים על הכביש.

בחור בן 17,ילד שעדיין לא הבין מה זה טוב ומה זה רע,נהרג סתם ככה בגלל שהוא נבהל מהמשטרה.

בהתייחס למה שכתוב במשפט הנ"ל אותו הילד רכב ללא רשיון (רשיון לכלי 250 סמ"ק ניתן לקבל מגיל 18 ) משמע שהוא היה מודע היטב לעובדה שהוא ללא רשיון וזאת הסיבה שהוא ברח מהמשטרה.

היחידים שחבל עליהם בסיפור הזה הם ההורים של האידיוט.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מה זה ילד טוב.... מלח הארץ!

אמת המידה מהיום למצוינות באזרחות תיקרא מבחן גופמן, אם אתה לא גונב קטנוע, רוכב בלי רשיון, רוכב באדום ונמלט מהמשטרה עד לגיל 18 שוללים לך את האזרחות.

השאלה אם הוא ילד טוב או לא, אינה שייכת כלל לענין. מה שהינו בהחלט מטריד היא התפיסה הרווחת כאן לפיה חייו של עבריין תנועה, לא רק שאינם שווים כקליפת השום, אלא אולי אפילו כדאי שיאבד אותם.

פורסם

אלעד

לא רלבנטי. בכך אנחנו מסכימים. ולא רק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בחדשות אמרו שהורי הנער הודיעו, שהם רואים במשטרה את האחראים למותו. הם מתכוונים לנהל מאבק משפטי כדי למצוא את מי שאשם במות בנם, לדבריהם. אני מבין שהאבל שלהם גדול, אבל מה הם ציפו משמשטרה לעשות? להתעלם? האשם היחיד בכל הסיפור הזה הוא הנער בכבודו ובעצמו. היו לו כמה וכמה הזדמנויות לחשוב פעם נוספת על מעשיו ולהפסיק לברוח, הרי כך או כך היו תופסים אותו בסופו של דבר. הוא הביא זאת על עצמו, עם כל הצער.

פורסם
באמת שאני חייב להגיב ,אתה שם לב מה אתה רושם???

הוא היה בן 18 , גנב אופנוע , לא שזה משהו שגרתי. 1)ראה משטרה ונלחץ אז התחיל לברוח ,

אתה רוצה להגיד לי שאתה הייתה נער לא עשיית איזה טעות, לא נגמרה ככה 2)אבל גניבה במכולת ואז הגיעה משטרה וברחת 3)סך הכל ילד בן 18 .4)עשה טעות ממש לא מגיע לא למות איזה תגובה אטומה, וחסרת רגישות יש מאוחרי הבן אדם הורים ואחים חבל שאתה ישר חושב על עונש מוות, כי זה יכל לקרות גם לך וגם חס וחלילה לילדים שלך.

אני מבין שאתה כותב בהשראת הסדרה OC שבה יחד פושע שחוזר למוטב וכולם שמחים בסוף.

אז בוא אני אסביר לך שאתה עדיין לא בשל מספיק בשביל להבין ש:

1) זה התנהגות קלאסית של פושע

2) בחיים לא גנבתי ולא פשעתי. אני לא יודע מה הסטנדרטים במקום שממנו אתה בא אבל בחינוך שאני קיבלתי זה לא מקובל.

3) אני לא רוצה לחזור על מה שאמרו אבל מדובר בגבר (הוא בטוח ראה עצמו כגבר - בזה תהיה בטוח). זה לא ילד שבודק את הגבולות של ההוריםץ שברור שבמקרה שלו לא הציבו לא גבולות.

4) פה כבר הצחקת אותי. זה לא תוצאה של טעות זה תוצאה של פושע לא מוצלח במיוחד.

וזה בחיים לא יקרה לילדים שלי כי אני אחנך אותם ואדאג שיהיו בסביבה נורמטיבית וידעו להבחין בין טוב ורע.

ועכשיו אני חייב לחזור לנקודה שהתחלתי בה. זה שאתה צריל להבין שפשע הכי קטן זה עדין פשע ואין פה משהו "סקסי" כמו שגורמים לזה להראות בטלוויזיה.

כל כלב בא יומו. אם זה לא היה "נעצר" אתמול אז הפשע שלו היה מגיע גם אליך.

תבין שלא כל בן אדם היה בורח, זה סוג מסוים של אנשים שלא צריכים לחיות בינינו אלא בכלא.

"איזה תגובה אטומה, וחסרת רגישות יש מאוחרי הבן אדם הורים ואחים" - גם מאחורי הרבה מאוד מחבלים יש משפחות שמשלמות מחיר. אז מה אתה רוצה שהמדינה תפסיק לחסל אותם?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
השאלה אם הוא ילד טוב או לא, אינה שייכת כלל לענין. מה שהינו בהחלט מטריד היא התפיסה הרווחת כאן לפיה חייו של עבריין תנועה, לא רק שאינם שווים כקליפת השום, אלא אולי אפילו כדאי שיאבד אותם.

אם לא היה בורח אף אחד לא היה אומר שמגיע לו למות, אבל הוא ביצע עבירה שיכלה לגרום למוות של אזרחים אחרים, ולא רק זה הוא גם ברח מזירת הפשע ומהמשטרה.

אני לא רואה שוני בין עבריין שנמלט מהמשטרה לאחד שפגע במישהו וברח מהזירה בלי לדאוג לפצועים. ואני לא רואה הבדל בדיוק מהסיבה שאני בטוח שאותו אחד שברח מהמשטרה, היה בורח גם במקרה והיה דורס מישהו.

צרוף המעשים של אותו הבחור הם הסיבה לזה שאנשים אומרים שמגיע לו שמת.

אני חושב שאם היו מנהיגים פה כיסא חשמלי כמו בחו"ל, המצב פה היה קצת יותר טוב רק בגלל ההרתעה שבעניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מדבריך אפשר לחשוב שהשוטרים פתחו בירי למרכז המסה בזמן ש"הילד" היה עסוק בחלוקת אוכל לנזקקים:roll:

השוטרים ניסו אולי רדפו אחריו, אבל אפילו לא הפעילו אמצעי חסימה (ע"ע קרש) הוא ברוב טיפשותו החליט לברוח לא לעצור ואז מצא את עצמו באיזה עמוד עם קטנוע על הראש.

אם זה לא ברור, הוא הביא את זה על עצמו, לשוטרים לשם שינוי לא היה יד בדבר מותו. בכל רגע הוא היה יכול לבחור לעצור ולקבל את הדין.

אם תוכל להסביר לי כיצד המשטרה צריכה לנהוג במקרה כזה? מילא שהתרגלנו שהם לא מגיעים כשקוראים להם, מילא שהם לא פועלים מספיק למנוע את הפשע הבא, אבל לצפות מהם להתעלם מעבירת תנועה (אולי הכי חמורה) שמתרחשת מול עיינהם ולהמשיך לנסוע לעבר הזריחה זה כבר מגוחך.

מעניין איך היו התגובות אם אותו בחור היה דורס איזה מבלה וחברתה ומפקיר אותן למות בכביש, החגיגה שהייתה מתרחשת במדינה כשהיו מגלים שרבע שעה לפני זה ניידת ראתה אותו עובר באדום והתעלמה מכך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
כפי שכבר הוסבר, אין קשר אפילו קלוש בין שני המקרים. במקרה אחד מדובר בשוטרים שהביאו למותו של רוכב תמים, בעוד במקרה אחר הרוכב הפושע הוא זה שהביא למותו במו-ידיו. חתיכת חוצפן שכמוהו, אני רוצה לראות שהוא היה מעז לעשות דבר כזה בארה"ב. השריף היה משחרר עליו צרור בלי למצמץ בכלל.

כואב הלב? ממש לא. הלב היה יכול לכאוב יותר אם האפס הזה היה פוגע בחף מפשע במהלך המנוסה המטומטמת שלו.

טוב שהוא עשה עבורנו כחברה את העבודה ופטר אותנו מנוכחתו.

מעניין איך פעם אחת רוכב שנמלט ממשטרה הוא "תמים" ופעם שנייה הוא עבריין. אחרי אותו נהג אופנוע תמים שרצח שוטרת התנהל מרדף בין 2 ערים לאורך קילומטרים רבים, אני מכיר את המקרה הזה פשוט טוב מאוד, מכיר את השוטר שרדף אחריו, ואת הקצין שזרק את הקרש. ותאמין או לא, אבל זה ממש לא התנהל כמו שכתוב בעיתון. הייתי ליד יפרח (הקצין) שהתפרסמה הכתבה בידיעות בזמנו, הוא פשוט היה בשוק מהשטויות שנכתבו שם.

באמת שאני חייב להגיב ,אתה שם לב מה אתה רושם???

הוא היה בן 18 , גנב אופנוע , לא שזה משהו שגרתי. ראה משטרה ונלחץ אז התחיל לברוח ,

אתה רוצה להגיד לי שאתה הייתה נער לא עשיית איזה טעות, לא נגמרה ככה אבל גניבה במכולת ואז הגיעה משטרה וברחת סך הכל ילד בן 18 .עשה טעות ממש לא מגיע לא למות איזה תגובה אטומה, וחסרת רגישות יש מאוחרי הבן אדם הורים ואחים חבל שאתה ישר חושב על עונש מוות, כי זה יכל לקרות גם לך וגם חס וחלילה לילדים שלך.

אלעד ובגירה - אני מבין מה שאתם אומרים. באמת.

אבל, אני רוצה שתגידו לי עם יד על הלב, אם עכשיו אני שם אותכם במצב ההיפותטי הבא:

אתם שוטרים.

מולכם נער על קטנוע גנוב.

ברוח ממכם.

אתם יודעים שאם אתם ממשיכים במרדף הוא נהרג. (יודעים 100%).

אם לא ממשיכים, הוא בורח ומחר גונב עוד קטנוע. (100% ודאות).

ממשיכים או לא?

• תוכן חדש...