Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקר מסעדות לא חייב להיות שף דגול,

מבקר אומנות לא חייב להיות צייר כשרוני,

מבקר תיאטרון לא חייב להיות שחקן מוכשר

ואני לא צריך להיות גאון גדול בשביל לזהות דעות דביליות וסטיגמטיות על ציבור שלם של משרתי ציבור ועל זה שהמשטרה צריכה לראות עבריין בפעולה, לא לעשות כלום ולהגיד, "טוב, נתפוס אותו מחר כשהוא יהיה בבית" (מאיפה אנשים ממציאים את הקשקושים האלה?).

תפקידה של המשטרה לעצור עבריינים ומי שנוסע בכמה אדומים רצוף ולא עוצר כששוטר מורה לו לעצור הוא עבריין שיש לחתור לעצירתו (כמו חתירה למגע בצבא) בצורה פעילה וחד משמעית!

הוא לא עשה טעויות.

טעות זה משהו שקורה ונעשה בתום לב. לו הייתה כוונה לפגוע. פשוט הצליח לו יותר ממה שהוא ציפה.

אני מבין שגם אתה לא מקפיד לשמור על קשר הדוק עם המציאות!

בית המשפט קבע בצורה החד משמעית ביותר שזאת שטות מוחלטת אז בשביל מה לחזור על זה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה להבהיר מספר דברים, ישנן 22 עברות שבגינן מותר להתחיל במרדף אחרי רכב או אופנוע.

הם התנאי לפתיחה במרדף, ולא אם הנהג לובש קסדה, חולצה ורודה ועוד כל מיני אגדות אורבניות כאלו ואחרות.

כאשר הסייג הוא שאם נראה לנו שנשקפת סכנה כתוצאה מהמרדף לנו או לסביבה, ושהנזק יעלה על התועלת (שוטר או אזרח נפגעים כל המרדף לא היה שווה) אז יש להפסיק המרדף.

אני מתנגד נחרצות לפעולות הרוכב שהביאו למותו, מצד אחד.

מצד שני, קשה לי לתת גזר דין מוות לאדם שביצע עברת תנועה ונמלט.

אני יודע שאם אני הייתי במצבו של אותו ק.משטרה שזרק את הקרש על האופנוען על מנת לעצור אותו (קצין שאותו אני מכיר אישית) אני לא הייתי ישן טוב בלילה אחרי.

יתרה מזאת, אם הייתי רודף אחרי אופנוע ובמהלך המרדף האופנוע היה עושה תאונה ואתם יודעים מה, לא נהרג, אלא נפצע, וגם פוגע ביושבי רכב לא קשור בדרך, גם לא הייתי מרגיש טוב עם עצמי.

הדעה של המשטרה היום פחות או יותר מתיישבת עם הדעה שלי ולכן יש מדיניות הבלגה כלפי הטרקטורונים שמנצלים זאת.

פורסם

אלעד - פעם אחת הייתי בשדרות ירושלים תיקנתי שם פנצ'ר וראיתי רכב שנהוג על ידי בן דודנו (שלא יתנו לי עוד התראה:-))

עושה פרסה בניגוד לחוק ובדיוק עברה שם ניידת - הייתי בטוח שירדפו אחריו- לא דובים ולא מרדף.

אבל אחרי קטנועיסט צעיר יש להם אומץ ....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

זה בדיוק העניין, שהטרקטורונים מנצלים את העניין וממשיכים בעבריינות שלהם והתוצאה היא ילדה מתה ביום כיפור!

מה שהמשטרה אומרת זה פשוט מאוד "סעו איך שבא לכם כי לא נרדוף אחריכם כדי לצמצם נפגעים"

באימרה הזאת המשטרה יוצאת חסרת כלים להתמודד עם פשיעה והתוצאות ברורות לכולנו, היום זה הטרקטורון שנוסע ככה, מחר אותו אחד יעלה על הרכב שיכור ויוריד משפחה שלמה וההמשך ידוע לנו.

ואז כדי להראות שהמשטרה כן עושה משהו נגד התאונות, הם תופסים את מי שנוסע מהר בכביש מהיר וריק!

זה נראה לך הגיוני שיהיה מצב שכזה? לפי כל זה, עדיף שלא לצאת בכלל מהבית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ואם אני הייתי רושם את זה, הייתי מקבל עוד אזהרה ממך. נחמד.

השופט יצחק כהן הרשיע את אסעד שיבלי בהריגה, סיכון חיי אדם במזיד בנתיב תחבורה, חבלה בכוונה מחמירה, מעשה פזיזות תוך נהיגת רכב, הפקרה לאחר פגיעה, נהיגה בזמן פסילה, גרימת נזק לאדם ולרכוש, נהיגה ללא ביטוח, נהיגה על טרקטורון בכביש, הסעת נוסע על טרקטורון, נהיגה בטרקטורון ללא קסדה.

השופט ציין כי אינו מאמין לנאשמים, שטענו שנזרקו לעברם אבנים, ושבסך הכל ביקשו להוציא כסף מכספומט. "הם ידעו שמדובר ביום הכיפורים ומשמעותו. הנהג התעלם מקיומם של אנשים הולכים על הכביש, הגביר מהירותו ונסע בתוך קהל האנשים - למעט טל המנוחה שניסתה למלט נפשה ללא הצלחה. הוא לא שעה לבקשות התושבים והמשיך בנסיעתו הפראית למרות שדה ראייה של 150 מטר"

לא יודע איזה בית משפט קבע מה שאתה אמרת, אבל בית המשפט הזה קובע שהייתה פה כוונה לפגוע.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ואני לא צריך להיות גאון גדול בשביל לזהות דעות דביליות וסטיגמטיות על ציבור שלם של משרתי ציבור ועל זה שהמשטרה צריכה לראות עבריין בפעולה, לא לעשות כלום ולהגיד, "טוב, נתפוס אותו מחר כשהוא יהיה בבית" (מאיפה אנשים ממציאים את הקשקושים האלה?).

- זה כבר מזמן לא סטיגמות, גדולי עבריני התנועה בארץ הם שוטרי משטרת התנועה, אז עשה טובה אל תדבר על סטיגמות.

תפקידה של המשטרה לעצור עבריינים ומי שנוסע בכמה אדומים רצוף ולא עוצר כששוטר מורה לו לעצור הוא עבריין שיש לחתור לעצירתו (כמו חתירה למגע בצבא) בצורה פעילה וחד משמעית!

- הנה הצעת יעול, מהיום בכל ניידת יהיה גם קאלאצניקוב, ניתן לבצע עצירה מיידית של חשוד ללא צורך במירדף, צרור קצר והכל נגמר.

המציאות היא שהמרחק האדיר בין ההרשעה של הדורס משיבלי למקרה הזה רחוק כמרחק מזרח ממערב, רק מי שחי על סטיגמות וניפוח פופוליסטי יכול למצוא דמיון בין המיקרים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בחור בן 17,ילד שעדיין לא הבין מה זה טוב ומה זה רע,נהרג סתם ככה בגלל שהוא נבהל מהמשטרה.

הדבר הזה יכול לקרות לכל אחד מהילדים שלכם.

היה אסור למשטרה לרדוף אחר נהג קטנוע בנחישות כזאת,הם אלה שגרמו למותו.

חבל,באמת חבל,הילד הזה היה יכול לגדול להיות אדם רגיל וכנראה שבחיים לא הייתם יודעים שהוא אי פעם ברח ממשטרה...

יש פה כמה מוחות אטומים,אבל אם זה היה קורה בתוך המשפחה שלכם,הייתם חושבים אחרת.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
מתנצל מראש אם הדיעה תישמע לך קיצונית מידי, אבל עבריין תנועה זה עבריין תנועה.

היום הוא חוצה את הצומת באדום ומסכן את עצמו, מחר הוא עושה את זה בצומת אחר - רכב יפגע בו (ויש סיכוי שרכבים אחרים שנמצאים מאחורי אותו הרכב יהיו מעורבים בתאונת שרשרת עם נפגעים) ואז תראה בחדשות את המשפחה שלו בוכה עליו ואיך קוראים "רוצח" לנהג הרכב שפגע בו. כמובן שחייו של אותו נהג כבר לא יהיו אותם חיים, גם מבחינה מצפונית.

אני אומר שבמקרים כאלה אם יש עבריין תנועה שהורג את עצמו מבלי לגרום נזק לאף אחד מלבדו - its a win-win situation.

איציק

עריכה - נ.ב.: אני בעד מרדפים של המשטרה.

ההנחיה שלא לערוך מרדפים "חמים" אחרי עברייני תנועה אינה נובעת מדאגה לשלומם אלא מדאגה לאלו שאתה נזעק להגן עליהם, היינו כל אותם עוברי אורח תמימים שעלולים להקלע ולהפגע ממהלך אותו מרדף באזור עירוני צפוף. ובכל מקרה התפיסה שלך לפיה חייו של עבריין תנועה לא ממש צריכים להטריד מישהו, פשוט מעוררת חלחלה.

פורסם
בחור בן 17,ילד שעדיין לא הבין מה זה טוב ומה זה רע,נהרג סתם ככה בגלל שהוא נבהל מהמשטרה.

חבל,באמת חבל,הילד הזה היה יכול לגדול להיות אדם רגיל וכנראה שבחיים לא הייתם יודעים שהוא אי פעם ברח ממשטרה...

אנשים נורמטיבים לא בורחים מהמשטרה. אם בגיל כזה כבר הוא ברח, כנראה שידע למה. אם היה מצליח לו, היה עושה זאת הרבה יותר.

השאלה הבאה מופנת אליך ואל CX25GTI - מה אתם מציעים במקרה כזה שהמשטרה תעשה?

אני קורא את התלונות הרבות שלכם (בעיקר CX25GTI), אבל שום הצעה או רעיון הגיוני אין לכם.

מה זאת אומרת אסור היה לרדוף אחריו?

הוא זרק על החוק וסיכן חיי אדם, המשטרה ראתה את זה, וסוף סוף "חתרה למגע" בשביל לתפוס אותו ולהענישו לפי החוק. גם על זה יש לכם תלונות?

מה אתם מציעים? שכל עבריין תנועה שנתפס, יחפשו אותו אחר כך בזמן יותר מתאים לו? אולי על קפה ועוגה במוצ"ש?

פורסם
אלעד - פעם אחת הייתי בשדרות ירושלים תיקנתי שם פנצ'ר וראיתי רכב שנהוג על ידי בן דודנו (שלא יתנו לי עוד התראה:-))

עושה פרסה בניגוד לחוק ובדיוק עברה שם ניידת - הייתי בטוח שירדפו אחריו- לא דובים ולא מרדף.

אבל אחרי קטנועיסט צעיר יש להם אומץ ....

יודע מה - הפעם אני אתעלם מהלאום של הנהג שראית, אם רק תוכל להסביר לי מדוע זה בכלל רלבנטי לסיפור שלך.

ברור שתראה ערבים ביפו, הם גרו שם עוד מלפני שאנחנו באנו. חוץ מזה, מי אמר שהשוטר נהג בחוכמה כאשר הוא לא עצר אותו? אז מה, אם שוטר פעם טועה, לא יכולה להיות אפשרות קלה שבקלות שפעם אחת הוא גם עלול לעשות את הדבר הנכון?

אויש, עשה לי טובה. מי שלא יודע להבחין בין טוב לרע, אני לא רק מעדיף שהוא לא יתקרב למשהו שמזכיר כלי רכב, אני גם לא רוצה אותו בצבא. מפחיד לחשוב מה עלול לקרות כשהוא יקבל לידיים נשק :roll:

ובכלל, שמתם לב לתופעה המעניינת, שבה בכל פעם שמדברים על צעיר שנהרג ודעת הדובר היא לטובתו, אז מדובר ב"ילד". לעומת זאת, כאשר דעת הדובר היא נגדו, מדובר בסתם "צעיר" או "מתפרע".

שלא יבכה כמו ילד על שטויות שהוא עשה כמו גבר. תופעות מעין אלה הן שורש כל הרע במדינה הזאת: הצפצוף על החוק, על זרועות הממסד, על הנורמות המקובלות ועל הסובבים.

לא נותר לי אלא לקוות שהוא עכשיו נותן את הדין בפני בורא עולם על ההתנהגות הברברית שלו.

ההנחיה שלא לערוך מרדפים "חמים" אחרי עברייני תנועה אינה נובעת מדאגה לשלומם אלא מדאגה לאלו שאתה נזעק להגן עליהם, היינו כל אותם עוברי אורח תמימים שעלולים להקלע ולהפגע ממהלך אותו מרדף באזור עירוני צפוף. ובכל מקרה התפיסה שלך לפיה חייו של עבריין תנועה לא ממש צריכים להטריד מישהו, פשוט מעוררת חלחלה.

לא לא לא - התפיסה שלך, לפיה חייו של מי שמשתין על שלום הציבור בקשת וביודעין שווים לפחות כמו חייו של חף מפשע, היא היא המעוררת חלחלה.

מזכיר לכולכם את שכתבתי מקודם: אני רוצה שכל אחד יחשוב לעצמו איך הסיפור הזה היה נגמר בארה"ב. מעבר לזה שצריך להיות שם מתאבד אמיתי כדי לחצות צומת באור אדום מול שוטר, הרי שבשביל לברוח מהמשטרה צריך להיות שהיד אמיתי.

הערה:

בעקבות פניה שקיבלתי, ערכתי שני חלקים מהודעה זאת. אני כן מתנצל על הבוטות, אבל אני בהחלט לא מתנצל על הרעיון הכללי.

מקווה שבזאת העניין הוסדר.

אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

- זה כבר מזמן לא סטיגמות, גדולי עבריני התנועה בארץ הם שוטרי משטרת התנועה, אז עשה טובה אל תדבר על סטיגמות.

מה שרשמת פה זה אחד מהשניים, או הבדיחה הגדולה ביותר בתולדות CF או... טוב נו, עזוב, אמרו לתת דוגמא :|

בחור בן 17,ילד שעדיין לא הבין מה זה טוב ומה זה רע,נהרג סתם ככה בגלל שהוא נבהל מהמשטרה.....הם אלה שגרמו למותו.

אתה מזכיר לי עבריינים שנתפסו, חוטפים מאסר כבד ומתעצבנים על השופט.

האשם היחיד במוות הזה הוא אותו רוכב שהחליט לא לעצור, היחיד!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלעד, מה הקשר לארה"ב בדיוק ?

היית רוצה להידמות להם בכל דבר שהם עושים, גם הדבר הדיבילי והמפגר ביותר שהם עושים שם ?? (ולא חסר)

TheHunter88 - מה אני מציע ??, להפעיל את ההגיון הפשוט שאומר שמרדף בעיר יכול להסתיים בפצועים רבים מאוד, ולהניח לרוכב לעזוב בשקט.

אם הוא עבריין סדרתי הוא יצוץ מחדש, ואם לא אז לא.

ממתי משטרת ישראל נוקטת יד קשה כזו כלפי עבריני תנועה קשים אשר גרמו בפועל לתאונות עם הרוגים ??

מה הצביעות הזו בפורום והצדקה של מוות של ילד בן 18 מהחלטה מטומטמת לבצע מרדף בעיר אחרי רוכב קטנוע שעבר באדום ??

עבודת משטרה היא גם הערכת הסיכון בסיטואציה מסוימת ושיקול של כדאיות ביצוע המירדף לעומת הנזק הפוטנציאלי.

אני רוצה לשמוע את כל החכמים כאן מגיבים במקרה שבו הרוכב היה נתפס אבל במחיר של פצועים קשה מקרב אזרחים תמימים או חלילה הרוגים..

פורסם
מה שרשמת פה זה אחד מהשניים, או הבדיחה הגדולה ביותר בתולדות CF או... טוב נו, עזוב, אמרו לתת דוגמא :|[/qoute]

מה שרשמתי פה הוא מצפיה יום יומית בשוטרי משטרת התנועה המבצעים עבירות תנועה חמורות שלאזרח רגיל היו עולות בשלילה ארוכת טווח, קנסות עצומים ואף שלילת החופש.

כל מי שנמצא על הכביש שעות ארוכות יעיד על טיבם של אילו אשר נקראים שוטרי תנועה , לא כולם אבל חלק ניכר מהם פשוט עבריני תנועה חד וחלק.

דוגמא אישית אתן לך על חברי הטוב שנהרג ליד מאגר אשכול בואך צומת המוביל על ידי קצין משטרה אשר ביצע פניית פרסה אסורה והרג את חברי ופצע רוכב נוסף בצורה קשה מאוד.

אז עשה לי טובה, את הבדיחות שלך תשמור לעצמך, אני מדבר על המציאות בשטח.

ואם אתה מתעניין בשמו של ההרוג - חן וולף ז"ל היה בן 39 במותו .

פורסם

אוי ואבוי לנו אם נפעל לפי התפיסה הרפויה שלך.

אם זה יקרה, אבדנו. אף אחד לא יכבד את החוק, והמינימום פחד שיש מהמשטרה גם ייעלם. אנרכיה?

אם הוא עבריין סדרתי הוא יצוץ מחדש, ואם לא אז לא.

ואם יצוץ מחדש תוך כדיי עבירה? מה אז? גם לא לרדוף אחריו אם לא יעצור? ואיפה נהיה?

רעיון דבילי ביותר.

פורסם

CX25GTI, תסכים איתי שעבור רבים מאיתנו, ארה"ב נחשבת לעולם הנאור ולמודל שאליו רצוי לשאוף. זאת גם הסיבה שנתתי אותה כדוגמה - אני מעדיף להיתלות באילנות גבוהים.

לא טוב לך עם ארה"ב? מה אתה מציע כחלופה? אולי לדעתך אוגנדה יכולה להיות מדינה ראויה להשוואה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...