Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה - יש לך דרך מדהימה לומר המון ובקיצור.

אני ממש מצטער שהתאמצתי לנסח מגילות

כשאתה בארבע שורות קצרות אמרת הכל.

סחתיין!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בטח אם היה שירשור כזה לגבי מכונית זה היה נשמע כך בפול גז:"אוי נהגי הפחיות האלה מסכנים את חיינו, סכנת נפשות, צריך להוריד אותם מהכביש".

:-)

תבינו חראות יש משני הצדדים, גם במכוניות וגם באופנועים.

אין ברירה, צריך להסתגל לכך תרצו או לא, להיזהר כמה שאפשר, יותר מזה אין לי מה לומר.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
אתם יודעים, אני לא הכי מסכים.

אותם עבריינים שמבצעים עבירות על אופנועים וטרקטורונים בכלל בד"כ הם אנשים שברכב פרטי נוסעים כמוני וכמוכם ולא עושים את זה, אבל שהם עולים על טרקטורון או אופנוע, משהו משתבש, הם מרגישים שהם יכולים להמלט.

ביננו, מי אוהב להיעצר על ידי המשטרה?

עכשיו זה שאתם שולחים אנשים להימרח על עמודים, זה עונש קשה מדי לטעמי עבור עבירת תנועה.

ואל תשכחו שתוך כדי המרדף ישנם עוד אנשים שיכולים להפגע.

זכור לי טוב מאוד מקרה מסויים, שבו היה מרדף אחרי אופנוע מראשון לציון לנס ציונה, ובנס ציונה ניידת משטרה חסמה את הכביש.

בסוף המרדף היו שני הרוגים - רוכב האופנוע, ושוטרת בדרגת רנ"ג שעמדה להשתחרר אמא לילדים.

היה שווה? תגידו לי אתם...

אם אתה מדבר על המקרה הזה אז שם מדובר בכשל חמור וברור שגרר אחריו 0 ענישה למשטרה.

מאז המקרה הנ"ל של תומר נעים קשה לי מאוד לחוות דעה על מקרים כאלה.

מה עדיף: מצד אחד האופצייה שבעקבות שיקול דעת מוטעה + התלהבות יתר וחובבנות של שוטר

תשלם בחיים שלך על עברה שספק אם בצעת.

מצד שני במקרה: קיצוני אחר אם הרוכב הוא שור מועד ואם לא יעצר כעת, חפים מפשע יפגעו בוודאות (לא אומר שזה המצב בתאונה האחרונה אבל יתכן מצב כזה)

כנראה שעדיף להיות אזרח שומר חוק עם קצת מזל בחיים...

פורסם

לפי מיטב ידיעתי אסור לניידת לרדוף אחר רוכב דו"ג\טרקטורון כאשר הרוכב אינו חובש קסדה.

מה גם שקטנוע גם 250 סמ"ק יכול להידחק בסימטאות צרות שרכב לא יכול ולנסות לברוח בכביש פתוח מרכב משטרתי זה שטות, לא חסר גם את ילדי הdt 50 סמ"ק שמתחמקים מאוקטוביות על בסיס קבוע בכך שהם יורדים לשטח.

פורסם
תסלח לי קטנוע באדום לא הורג משפחה, אלא בעיקר את עצמו אבל זו לא הנקודה.

יכל השוטר הגיבור לקחת את מספר הרישוי של הקטנוע, ולהגיע למחרת בבוקר לבית הרוכב להגיש לו קנס ואו זימון למשפט.

עכשיו מכינים לו את המצבה.

מחזק!!!!!!!

חבל רק שלרוב השטורים בארצנו יש אייקיו של נמלה.

פורסם

הקטנוע יכול להיות גנוב, לוחית רישוי משוכפלת מאחד אחר או בכלל מספר שלא קיים וכ"ו. וכל זה תקף פי כמה אצל עבריין שבורח מהמשטרה.

כל עוד לא עצרת את הרוכב, הסיכוי לתפוס אותו מאוחר יותר יורד בעשרות אחוזים. שלא לדבר על אותם רוכבים שמקפלים את המספר או בטרקטורונים שאין בכלל מספר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בוא ונהרוג את כל רוכבי האופנועים שמעצבנים אותך..

אח"כ גם תעבור לנוהגים ברכב, אח"כ ברכב כבד..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תסלח לי קטנוע באדום לא הורג משפחה

אני מבין שאתה לא שומר על קשר יום יומי עם אקטואליה:

הורשע נהג הטרקטורון שהרג ילדה ביום כיפור

זה שנהג הקטנוע היה עברין שחצה צומת באדום , הכל נכון, אבל בשום פנים ואופן לא מגיע לו גזר דין מוות..

אתה צודק לגמרי, את עונש המוות צריכה לקבל ילדה שעוברת את מעבר החציה באור ירוק :x

מחזק!!!!!!!

חבל רק שלרוב השטורים בארצנו יש אייקיו של נמלה.

אם אתה מחזק את דעתו, מזל שיש לנו גאונים כמוך, זה מאזן את העניינים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מקרה מזעזע, הוא עשה את כל הטעויות האפשריות.

והסעיף הכי עצוב שיש: הוא הפקיר אותה למוות.

פורסם
מקרה מזעזע, הוא עשה את כל הטעויות האפשריות.

והסעיף הכי עצוב שיש: הוא הפקיר אותה למוות.

הוא לא עשה טעויות.

טעות זה משהו שקורה ונעשה בתום לב. לו הייתה כוונה לפגוע. פשוט הצליח לו יותר ממה שהוא ציפה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה צודק לגמרי, את עונש המוות צריכה לקבל ילדה שעוברת את מעבר החציה באור ירוק :x

אם אתה מחזק את דעתו, מזל שיש לנו גאונים כמוך, זה מאזן את העניינים.

אחח , מה נעים ריחה של דמגוגיה זולה להחריד, אני מקווה שלפחות אתה נהנה ממה שכתבת כיוון שהקשר בין המקרים קלוש עד לא קיים.

ובקשר לאיבחון בנוגע לרמת המשכל , אני לא חושב שלאור התגובה שלך מעלה אתה בר סמכא בנושא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הוא לא עשה טעויות.

טעות זה משהו שקורה ונעשה בתום לב. לו הייתה כוונה לפגוע. פשוט הצליח לו יותר ממה שהוא ציפה.

כשאתה אומר את זה... זה נותן נקודה למחשבה.

מצד אחד, אם זה היה בטעות - אז כנראה הוא לא יידע שביום כיפור אסור ליסוע, את זה כמובן השופט שלל כך שאת הסעיף הזה אפשר להוריד.

מצד שני, אתה חושב שכל אחד רוצה להרוג סתם כי בא לו? אני לא חושב שהוא עשה זאת בכוונה תחילה.

הצד שלישי, שזהו הצד שנשמע הכי הגיוני - הוא היה מודע לזה אסור ליסוע בכיפור אבל לא התכוון לפגוע בילדה בכוונה תחילה, הוא פשוט ציפצף על החוק ולא הבין לאן זה יכול להוביל.

פורסם
זכור לי טוב מאוד מקרה מסויים, שבו היה מרדף אחרי אופנוע מראשון לציון לנס ציונה, ובנס ציונה ניידת משטרה חסמה את הכביש.

בסוף המרדף היו שני הרוגים - רוכב האופנוע, ושוטרת בדרגת רנ"ג שעמדה להשתחרר אמא לילדים.

היה שווה? תגידו לי אתם...

כפי שכבר הוסבר, אין קשר אפילו קלוש בין שני המקרים. במקרה אחד מדובר בשוטרים שהביאו למותו של רוכב תמים, בעוד במקרה אחר הרוכב הפושע הוא זה שהביא למותו במו-ידיו. חתיכת חוצפן שכמוהו, אני רוצה לראות שהוא היה מעז לעשות דבר כזה בארה"ב. השריף היה משחרר עליו צרור בלי למצמץ בכלל.

כואב הלב על הבחור שרק בן 18 !

כואב הלב? ממש לא. הלב היה יכול לכאוב יותר אם האפס הזה היה פוגע בחף מפשע במהלך המנוסה המטומטמת שלו.

טוב שהוא עשה עבורנו כחברה את העבודה ופטר אותנו מנוכחתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...