Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

bagira, אני שמח שאתה סגרת את הפשע המאורגן בארץ.

אין לך ולו רבע של שמץ של מושג עד כמה הוא חי ובועט.

תעשיית הפשט בארץ חוגגת באין מפריע.

ולא, זה ממש לא משנה אלפרון ואבוטבול בכלא.

יש עוד מספיק מאיפה שהם באו.

המטרה היא לא לקצוץ את הענפים אלא להוציא את הגזע מהאדמה וזה ממש לא הכיוון.

חוצמזה, שמרבית אלו שיושבים בכלא, הם "משפחות פשע" שכבר שנים לא סופרים אותם ברצינות, והם הוחלפו בשטח, וגם היותר רציניים שפוטים למעצרים קצרים וגם אז מנהלים את המשפחה מהכלא באין מפריע.

פורסם

אתה טועה ובגדול!

קודם כל, ממש לא אמרתי שסגרו את הפשע המאורגן אבל נלחמים בו ונלחמים יפה מאוד.

אלפרון בכלא? אתה קורא עיתונים של שנה שעברה? אלפרון עלה בסערה גדולה השמיימה וברוך שפטרנו מנוכחותו כבר בנובמבר 2008.

אתה מקל ראש בזה שכל ראשי משפחת אבוטבול בכלא?

לתקופות קצרות? מאסר עולם אצלך זה תקופה קצרה?

משטרת ישראל עובדת בתחום הזה יפה מאוד לאחרונה ואם רק רשויות המס יתחילו לעזור להם, בכלל יהיה פה שמח :twisted:

בינתיים, ראשויות המס מסרבות לעזור למשטרה כי (אם אתה עומד, תחזיק טוב טוב משהוא יציב לפני שאתה מתעלף) זה יוסיף להם עומס עבודה והם לא מוכנים לתוספת העומס הזאת ללא תצוספת בשכר! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למרות שאינני מחובבי משטרת ישראל, אם שוטר אומר לנהג לעצור והוא לא עוצר - ברור לי שהשוטר צריך לרדוף אחריו. הרי אחרת אף אחד לא יעצור אף פעם. נכון שהשוטרים רחוקים מלהיות דוגמה ומופת בנושא הנהיגה, אבל זה פשוט לא שייך לנושא.

שנית, לגבי מותו של הרוכב - כפי הנראה הוא מת כתוצאה מנהיגה לא זהירה. גם אם השוטרים הלחיצו אותו, עדיין סיבת המוות היא - כפי הנראה - נהיגתו שלו. אז מדוע להאשים את המשטרה?

המקרה הזה שונה מהמקרה של השוטר שזרק קרש על אופנוע נוסע (איני מכיר את הפרטים ולכן לא אחווה דיעה, אם צדק אותו שוטר או לא), מפני שבמקרה של הקרש השוטר הוא שגרם לתאונה.

יש גישה, או אופנה כזאת, לפטור אנשים מאחריות למעשיהם. אני מתנגד לגישה הזו, שהיא מזיקה מאד לדעתי. זה מזיק בשני הכיוונים: מצד אחד כל מיני רוצחים וכדומה מקבלים עונשים קלים מפני שלא מצפים מהם לשאת באחריות למעשיהם - ומצד שני מטילים על כולנו מגבלות שונות ומשונות המתרבות מדי יום, כי רק כך אפשר למנוע מאנשים חסרי אחריות לפגוע בכולם. אסור לכולם לנסוע יותר מכך וכך, בגלל שיש אנשים שקשה להם לנסוע מהר יותר; אסור לכולם לדבר בטלפון תוך כדי נסיעה בגלל שיש אנשים שאינם שולטים ברכב במצב זה (אני מכיר אישית גם כאלה שאינם יכולים לפתוח חלון תוך כדי נהיגה. החוק החדש בדרך); ועוד ועוד ועוד בלי סוף.

מוצדק לקחת גפרורים מילד, אבל למבוגר צריך לומר - הגפרורים בידך. שרפת, שילמת. אין "לא התכוונתי", או "לא ידעתי שגפרורים שורפים", וגם לא "נפל לי הטלפון למים והתעצבנתי ולכן איני אחראי לכך ששרפתי בנין".

לגבי אותו צעיר שמת - באמת חבל, אבל ככה זה כשעושים שטויות. והשטות אינה גניבת הקטנוע - השטות היא נסיעה במהירות ובתנאים שבהם לא ידע לשלוט בקטנוע. זו הסיבה האמיתית למותו; כל השאר לא שייך לענין המוות.

דני

פורסם

לא חבל עליו בכלל.

עזבו עבירות תנועה, כי רוכב דו"ג מסכן בדר"כ את עצמו.

הסוגייה היא שהוא גנב. אם היה נתפס לא היו עושים לו כלום. כך החברה נפתרה מעונשו.

תופעת גניבת דו"ג היא נוראית. הרבה יותר ממכוניות יחסית לחלקם במצבת כלי הרכב.

בדרך כלל לבעלים גם אין ביטוח מקיף והם סופגים את עלות הגניבה, כשברוב המקרים מדובר בצעירים תפרנים שהקטנוע הוא כל רכושם.

לפני די הרבה שנים אחד מבני משפחות הפשע הידועות בפרדס-כץ גנב לי קטנוע.

סיור משטרה קרא לו לעצור, הוא ניסה לברוח, החליק ונתפס.

לצערי, נגרמו לו סריטות קלות בלבד. לא היה אובדן גדול לחברה אם הוא היה נהרג.

אני נשארתי עם נזקים לא קטנים. במשטרה אמרו לי שאפשר לתבוע את הגנב אזרחית, אבל מכיוון שחיי יקרים לי לא עשיתי את זה.

מכיוון שהיה קטין, התיק נסגר לאחר שנה "מחוסר עניין לציבור".

האם הוא הפך להיות בגיר חיובי ותורם לחברה? אני בספק.

מה שחשוב זה שאם המשטרה הייתה נמנעת ממרדף, אולי הקטנוע שלי לא היה נמצא עד היום.

הקטנוע שלי חשוב יותר מחייו של פושע זה או אחר.

למרות שאני שמאלני, אני אומר שיפי הנפש יקפצו לי בקטע הזה.

פורסם
למיטב ידיעתי יש הוראה חד משמעית לשוטרים לא לבצע מרדפים , לא בעיר ולא בכלל.

זה שנהג הקטנוע היה עברין שחצה צומת באדום , הכל נכון, אבל בשום פנים ואופן לא מגיע לו גזר דין מוות..

אתה צודק, לפחות הוראה כזאת הייתה קיימת בזמני כמתנדב.

וזה שלורכב לא מגיע עונש מוות, ולמשפחה שבה הוא היה נכנס כן מגיע? הפעם הוא היה על קטנוע, לך תדע על מה הוא עוד עבר באדומים. כמו שאומרים במחוזותינו better him than me

ההוראה עדיין תקפה וקיימת. חל איסור מוחלט לבצע מרדף אחרי דו"ג או טרקטורונים מחשש לחיי הרוכב. בכל מקרה, היום היתה לנו כאן תאונה (מעלה אדומים) ב-06 של קטנוע שפגע באישה מבוגרת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אין שום איסור לרדוף אחרי טרקטורון או דו"ג.

אבל יש להפעיל שיקול דעת.

אם שוטר היה רואה את הבחור על הקטנוע שירה בפיגוע ההומואים בת"א יום שבת הוא לא היה רודף אחריו?

מצד שני אם מישהו נוהג ומשתולל עם טרקטורון, אז המרדף מרבית הסיכויים היה חסר תועלת, כי טרקטורון שבורח ממשטרה הרבה יותר מסוכן מטרקטורון שסתם משתולל.

פורסם

כל ההתנצחויות האלה כלכך מיותרות. לא הכל שחור ולבן, תפסיקו לשפוט הכל כאילו הוא כך.

חבל שהילד מת? כן, מאוד חבל, וכן, הוא ילד. עוד יותר חבל על ההורים שלו.

הילד הזה היה אחראי למעשים שלו? לגניבת קטנוע, לנסיעה ללא רשיון, חצייה באדומים, ונסיון (לא מאוד מוצלח) להמלט מהמשטרה? כן

האם הוא היה צריך למות בגלל הטמטום שלו? לא. (והיה הרבה יותר טוב לכולם אם הוא לא היה מת אלא מקבל מאסר ארוך/קנס כבד/לא יודע מה. ולכולם אני מתכוון בכולם, גם להורים שלא היו צריכים לקבור את בנם, גם למשטרה ש"סוף סוף עושה את העבודה שלה" וגם לנו, כי אני מאוד בספק שילד בן 18 שנכנס לכלא כי הוא גנב קטנוע ועבר באדומים (פשעים שטותיים מבחינתו, שכן אחרת לא היה עושה אותם) ונתפס יעשה זאת שוב (נכון אין לי הוכחה לזה, ולעולם לא תהיה, אבל אני בטוח שמצב כזה ינער אותו כהוגן)

האם המשטרה אחראית למותו? לא, הוא והוא לבדו הביא למצב הזה.

האם אם היו מחליטים שלא לבצע אחריו מרדף מפאת הנסיבות (בין אם "נתפוס אותו מחר" ובין אם הוא ילחץ, יעשה תאונה וימרח על הכביש) היו יכולים לתפוס אותו מאוחר יותר? פה לא השאלה, השאלה היא איך היו תופסים אותו, אם ראה הבחור שהמשטרה "לא עושה כלום" עלה על הרכב של ההורים שלו שיכור, והרג את כולם. או שיום למחרת אותו שוטר יהיה במשמרת ויראה אותו שוב, הילד יעצור ויגיד שהוא מתחרט? לעולם לא נדע.

האם הוא היה גודל ומבין את גודל הטעויות שלו? יכול להיות, אבל עד כמה שאני יודע אין ביננו מגידי עתידות שיתנו תשובה חד משמעית.

המוות של אותו ילד/איש/אדם/גבר/עבריין/פושע/ארנב הפסחא (זה לא משנה איך תקראו לו) הוא מיותר, וחבל. חיים הם חיים, ואם אפשר לתקן, עדיף.

אבל מצד שני, אין מה לעשות, הוא שילם על הטעויות שלו, מחיר מאוד כבד.

אני מעדיף שיפסיקו החיים שלו בתנאי שחיים של אזרח שומר חוק ינצלו, אבל רק בתנאי הזה. ומכיוון שאין לנו אפשרות ראייה לעתיד לעולם לא נדע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
המוות של אותו ארנב הפסחא הוא מיותר, וחבל.

ארנב הפסחא מת??? :shock:

:mm_cry: :mm_cry: :mm_cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא, זה בסדר, הוא גר במערה של אוסאמא בן לאדן.

ביחד עם בוב מארלי, אלביס פרסלי, מייקל ג'קסון, סנטה קלאוס, ופיטר פארקר

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...