Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון כן ממשיך ולא רק ממשיך אלא דוהר לכיוון שלו בכל הכוח

דבר שני, אין 100 אחוז שיקרה לו משהו ולכן כן רודפים אחריו

הכי קל זה להגיד בדיעבד אם ואם, אבל שורה תחתונה הבחור ביצע כמה עבירות ביחד שאחת מהעבירות היא חמורה ביותר ואני לא רואה סיבה להבליג לו על זה.

רק היום ראיתי יונדאי שהנהג היה 2 מטר מהבית שלו אבל בכל זאת החליט לפנות שמאלה ברמזור אדום (ואני היתי ההולך רגל שכמעט נדרס, אז כן שימות הוא ולא אני)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה כמובן זכאי לדעתך, עצוב ככל שהדבר יהיה.

תודה באמת.

הבעיה עם החשיבה ה"רכה" שהחקיקה, לעיתים, מאפשרת באמצעות חוקים טיפשיים או כבילת ידי המשטרה, תוביל בסוף את המדינה הזו לאבדון מוחלט. אדם (לא ילד, אדם ! איש בוגר מבחינת החוק) בן 18 שגונב היום אופנוע\קטנוע ובורח מהמשטרה הוא פושע פוטנציאלי ברמת סיכון גבוהה מאוד. סביר להניח שהיום זה אופנוע + נהיגה ללא רישיון, מחר\מחרתיים (בעוד כמה שנים טובות) גנב מקצועי של מכוניות\תכולת בתים\מעשי מרמה וכו'. כן, יש סבירות (נמוכה אומנם) שהוא יהיה אזרח בוגר שומר חוק - אך הסיכוי לכך נמוך כי הערכים והחינוך עליו הוקמו היסודות להתנהגותו כיום - רקובים.

על מנת "ליישר קו", החברה צריך להוקיע כאלה מקרים מוקדם ככל שניתן, לא (חלילה) בהכרח ע"י פגיעה בחיי אדם, אך המכה צריכה להיות קשה וחדה. כן, לעיתים זה יכול לעלות בחיי אדם. ע"ע חוק דרומי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אלעד ובגירה - אני מבין מה שאתם אומרים. באמת.

אבל, אני רוצה שתגידו לי עם יד על הלב, אם עכשיו אני שם אותכם במצב ההיפותטי הבא:

אתם שוטרים.

מולכם נער על קטנוע גנוב.

ברוח ממכם.

אתם יודעים שאם אתם ממשיכים במרדף הוא נהרג. (יודעים 100%).

אם לא ממשיכים, הוא בורח ומחר גונב עוד קטנוע. (100% ודאות).

ממשיכים או לא?

ממשיך כאילו אין מחר.

כמו שכתב איציק, המכה צריכה להיות קשה וחדה. תראה לאן הרכרוכיות במלחמה בפשע דרדרה את המדינה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי מה שחלק מכם אומרים, מעכשיו כל רוצח שכיר יכול פשוט לברוח על קטנוע/אופנוע ולנסוע לו להנאתו תוך כדי רצח אזרחים רק בגלל שאסור לרדוף אחריו?

חלאס עם התיפיפות הנפש הזו, הוא גנב קטנוע עבר אדומים תוך כדי שהוא שם *** על המשטרה אבל לא זה בסדר ניתן לו ללכת כי אסור לרדוף אחריו מסכן.

ממש ילד טוב , מזה טוב זהב , נו באמת, טוב שפטרנו!

פורסם

מה עבר לו בראש?

זה שאלה טובה. יכול להיות שזה היה המנוע, כפתור הצופר, פנס קדמי, או כל חלק אחר.

זה כבר מצחיק מרוב שזה עצוב.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

אלעד ובגירה - אני מבין מה שאתם אומרים. באמת.

אבל, אני רוצה שתגידו לי עם יד על הלב, אם עכשיו אני שם אותכם במצב ההיפותטי הבא:

אתם שוטרים.

מולכם נער על קטנוע גנוב.

ברוח ממכם.

ממשיכים או לא?

ממשיך, ולא סתם ממשיך אלא אפילו מפעיל "נוהל ניגוח" (ברמת התיאוריה ,כן? אני לא שוטר ואין נוהל שכזה), אתה יודע למה?

כי בראש שלי אין את המצב ההיפוטתי הזה:

אתם יודעים שאם אתם ממשיכים במרדף הוא נהרג. (יודעים 100%).

אם לא ממשיכים, הוא בורח ומחר גונב עוד קטנוע. (100% ודאות).

אלא יש את המצב ההיפוטתי שאחותך הקטנה חוצה עכשיו את הכביש והוא דוהר לכיוונה בלי שום כוונה לסטות או להאט!

אם אני לא מוריד אותו עכשיו מהכלי, הוא מוריד את אחותך (חו"ח).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ממשיך כאילו אין מחר.

כמו שכתב איציק, המכה צריכה להיות קשה וחדה. תראה לאן הרכרוכיות במלחמה בפשע דרדרה את המדינה הזאת.

המלחמה בפשיעה נכשלת בבתי המשפט ולא בעבודת המשטרה.

וכשוטר - אוי ואבוי לך אם תעלה על הסעיף של משפחות הפשע, כי אז אף אחד לא ייגן עלייך. (ראה מקרה השוטרים מעפולה)

פורסם
ממשיך כאילו אין מחר.

אני מסכים איתך לגמרי, הבעיה שההנהגה מלמעלה פשוט לא חושבת כמונו.

הם עוד מסוגלים להאשים את השוטרים ברצח או משהו כזה.

זה כמו שהיה סיפור שחייל ירה במחבל והועמד למשפט, היו הרבה דברים כאלה. פשוט מצער שהמדינה שלנו נגד אלה שמגנים עלינו.

ולדעתי בגלל זה גם השוטרים לא מתאמצים לתפוס את הפורעים האמיתיים, בנוסף כל עבריין שנתפס בית המשפט משחרר ומקל, רוצחים נשפטים לחודשיים מאסר.

השוטרים מנסים רק לשמור על התחת שלהם והם לא רוצים להסתבך. המדינה פשוט נגד המשטרה.

פורסם

יאללה בגירה, בוא נאסוף את כל עברייני התנועה בארץ, נצמיד את כולם לקיר ונרסס אותם במקלע.

צריך לאזן בין החמרת העונש לבין חסד ורחמים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
וכשוטר - אוי ואבוי לך אם תעלה על הסעיף של משפחות הפשע, כי אז אף אחד לא ייגן עלייך. (ראה מקרה השוטרים מעפולה)

ממש מקרה קלאסי של הביצה והתרנגולת:

המשטרה לא נלחמת במשפחות הפשע, כי אם יעלה להם הסעיף, יהיה למשטרה שמח.

משפחות הפשע פועלות באין מפריע כי המשטרה אינה נוקפת אצבע לנוכח המציאות הרקובה שנוצרת בשטח.

זאת בדיוק תמצית ההדרדרות שעליה אני מדבר. משפחות פשע הן לא המצאה ישראלית. עד לפני מספר שנים, היו מקומות רבים בעולם שבהם הדבר הזה היה נהוג (איטליה, האיחוד הסובייטי, מרכז אמריקה ועוד). במרבית המדינות הללו, המנהיגים השכילו להבין שאם לא יפתחו במלחמה כוללת בפשיעה, החל מדגי הרקק ועד לכרישים, הדבר בסופו של דבר גם יאיים על יציבות שלטונם.

אם אתה לא מאמין, אני רק אזכיר לך שלפני חודשים ספורים היה תחקיר של אילנה דיין על המלחמה שמנהל צבא קולומביה בברוני הסמים המקומיים. מלחמה של ממש, ללא פשרות. מלחמה שלידה מה שהיה בגבול הצפון בין צה"ל לחזבאללה זה שני ילדים שזורקים חזיזים זה על זה.

אין כאן פתרונות קסם. הפשיעה לא תרד רק כי הפושעים יחליטו ביום בהיר אחד לחזור בתשובה (כשהם אכן עושים את זה, המטרה היא לשכנע את השופט ואת התביעה בכך שמדובר באנשים שומרי מצוות, ובכך אולי לזכות לדעה אוהדת יותר. ניצול ציני ומכוער של הדת, לדעתי), ממש כמו שפיגועי הטרור לא ייפסקו רק בגלל שפתאום המחבלים יחליטו להצטרף לתנועת חובבי ציון.

מבחינתי, פושעים, ובכלל זה גם אותו גנב רכב עלוב נפש שעליו נפתח השרשור הזה, יותר גרועים ממחבלים: בעוד שמחבלים פועלים ממניע אידאולוגי מסוים וכנגד עם אחר שמצטייר בעיניהם ככובש (ומבלי להיכנס עכשיו לשאלה האם זוהי עמדה נכונה או לא נכונה, ולדעתי היא איננה נכונה), פושע פועל נגד בני עמו ממניע של בצע כסף.

במילים פשוטות, זה כאילו אחי היה רוצח אותי כדי לקחת לעצמו את זוגתי.

בכל פעם שנפתח שרשור שבו מישהו מדווח על גניבה ששל רכבו, אילו איחולים מקבל הגנב מהמגיבים? אז הנה, פעם אחת האיחולים הללו התגשמו. גם עכשיו יש לכם טענות למשטרה?! :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
יאללה בגירה, בוא נאסוף את כל עברייני התנועה בארץ, נצמיד את כולם לקיר ונרסס אותם במקלע.

צריך לאזן בין החמרת העונש לבין חסד ורחמים.

מה הקשר בין עבריין תנועה לבין המקרה הזה?!

מדובר בגנב רכב!! גנב רכב זה עבריין רכוש, למקרה שלא שמת לב.

כמה עיוורים אפשר להיות?! :brickwall::brickwall:

פורסם
תודה באמת.

הבעיה עם החשיבה ה"רכה" שהחקיקה, לעיתים, מאפשרת באמצעות חוקים טיפשיים או כבילת ידי המשטרה, תוביל בסוף את המדינה הזו לאבדון מוחלט. אדם (לא ילד, אדם ! איש בוגר מבחינת החוק) בן 18 שגונב היום אופנוע\קטנוע ובורח מהמשטרה הוא פושע פוטנציאלי ברמת סיכון גבוהה מאוד. סביר להניח שהיום זה אופנוע + נהיגה ללא רישיון, מחר\מחרתיים (בעוד כמה שנים טובות) גנב מקצועי של מכוניות\תכולת בתים\מעשי מרמה וכו'. כן, יש סבירות (נמוכה אומנם) שהוא יהיה אזרח בוגר שומר חוק - אך הסיכוי לכך נמוך כי הערכים והחינוך עליו הוקמו היסודות להתנהגותו כיום - רקובים.

על מנת "ליישר קו", החברה צריך להוקיע כאלה מקרים מוקדם ככל שניתן, לא (חלילה) בהכרח ע"י פגיעה בחיי אדם, אך המכה צריכה להיות קשה וחדה. כן, לעיתים זה יכול לעלות בחיי אדם. ע"ע חוק דרומי.

איציק

חוק "דרומי" הוא דוגמה מצוינת לעובדה, אותה אני רואה כמצערת, שתפיסת העולם שלך אכן מחלחלת היטב בחברה הישראלית. זו אותה תפיסת עולם שאחד מענפיה הוא למשל עונש המוות בארה"ב, בו אין שום תועלת מבחינת ההרתעה שבו ( זו מסקנת מחקרים סטטיסטיים רבים ) והצידוק היחידי לקיומו הוא אותו ייצר נקם קמאי שמאפיין דווקא חברות פרימיטיביות ( ראה "גאולת דם" למשל ). זו רק אחת הסיבות בשלהן אין שום סיבה להתקנא לא בשיטת המשפט האמריקאית ולא בשיטת הענישה שם. כדאי שתבדוק, אפילו בריפרוף קל, מה מאפיין משטרים ותפיסות עולם פשיסטיות, הן בעבר והן היום ותגלה שה"היד החזקה" לה אתה מטיף כאן, היא בהחלט חלק בלתי נפרד מהגדרת המשטר והחברה שם. התועלת באותה "יד חזקה", מעבר לכתם המוסרי הכבד שהיא מטילה, מאוד מפוקפקת.

יותר מכל מקוממת ההנחה שלך כי מי שהוא פושע "קל" היום "יסודותיו רקובים" כדבריך ולכן תגרם רק תועלת לחברה בסילוקו ממנה. פשוט מפחיד.

פורסם

מה שבטוח כרגע הוא בשלילה (לכול החיים). אנשים כאלה מסוכנים לציבור . כל אחד שיחשוב שאחותו הקטנה עברה במעבר חציה ברמזור הולכי רגל ירוק , והנהג של הקטנוע עבר ברמזור אדום של הצומת ודרס אותה למוות, מעניין אם גם אז זה היה כזה מעניין אם המשטרה רדפה אחריו או לא. הנהג קטנוע היה א י ד י ו ט . היה מקבל שלילה כשהיה ניתפס או לא , מה זה משנה גם כך לא היה לא רישיון , ונראה שגם לא יהיה לו רישיון .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
מה הקשר בין עבריין תנועה לבין המקרה הזה?!

מדובר בגנב רכב!! גנב רכב זה עבריין רכוש, למקרה שלא שמת לב.

כמה עיוורים אפשר להיות?! :brickwall::brickwall:

זאת לא הנקודה. אתה רוצה להגיד שזה שהוא גנב ולא סתם לקח את האופנוע של אבא שלו אז זה בסדר שהוא מת?

עצם הגניבה עצמה זה לא עיקר הבעיה. הבעיה היא שהוא סיכן חיי אדם בזה שהוא עלה על הקטנוע.

גנב אופנוע

נסע בלי רישיון

עבר באדום

השתולל בכביש

ברח מהמשטרה

למרות זאת אין פה כל ויכוח, רק חבל לי שהוא הרג את עצמו.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

המשטרה לא נלחמת במשפחות הפשע, כי אם יעלה להם הסעיף, יהיה למשטרה שמח.

משפחות הפשע פועלות באין מפריע כי המשטרה אינה נוקפת אצבע לנוכח המציאות הרקובה שנוצרת בשטח.

אתם שניכם חיים בחו"ל? בטוח אתם לא חיים בישראל כי אני חי כאן ואני יודע שראשי משפחות הפשע יושבים היום מאחורי סורג ובריח?

המשטרה נלחמת בהם ללא רחם, מנצחת בגדול ואתם עדיין מזמרים את הזמירות של שנה שעברה בלי לשים לב שהעניינים קצת השתנו פה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...