Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסלח לי קטנוע באדום לא הורג משפחה, אלא בעיקר את עצמו אבל זו לא הנקודה.

יכל השוטר הגיבור לקחת את מספר הרישוי של הקטנוע, ולהגיע למחרת בבוקר לבית הרוכב להגיש לו קנס ואו זימון למשפט.

עכשיו מכינים לו את המצבה.

ואם הקטנוע גנוב?

אולי לוחיות הרישוי אינן תואמות?

יכל להיות גם שהקטנוע/אופנוע היה מעורב באיזה פשע לפני כן?

חשבת על כך?

אם אדם שומר חוק ואין לו מה להסתיר, אין שום סיבה שבעולם שלא יעצור לשוטרים כאשר מבקשים זאת ממנו.

לא כך?

יהי זכרו ברוך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל אחד יכול להעלות בדמיונו ספקולציות שונות בנוגע למה שקרה, אני במקרה הזה מסתמך על מה שכתוב בכתבה ולפי מה שכתוב לא מוזכר שהיה מרדף , בכל מקרה אותו רוכב קטנוע הביא את זה על עצמו ככה שלדעתי הוא האשם היחידי .

מעקב זאת מילה נרדפת למרדף בלשון המשטרה עקב זה שאסור להם לבצע מרדפים.

כשבכתבה רשום השמשטרה עשו מעקב זה בעצם מרדף.

פורסם

אני בעד להוריד מהכביש כל רוכב שעושה לעצמו קיצורי דרך על המדרכות.

לא פעם כדי לקצר הם עוברים ברמזורים ירוקים של הולכי רגיל (כאילו הם עוברים בירוק אז זה חוקי), ובמיוחד את אלה שבמקום לעשות סיבוב, פשוט חוצים על המדרכה בתוך סמטאות.

אני רוצה לראות את כל הצדיקים שיצדיקו אחד כזה אחרי שיכנס בעגלה עם תינוק במקום בעץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ואם הקטנוע גנוב?

אולי לוחיות הרישוי אינן תואמות?

יכל להיות גם שהקטנוע/אופנוע היה מעורב באיזה פשע לפני כן?

חשבת על כך?

אם אדם שומר חוק ואין לו מה להסתיר, אין שום סיבה שבעולם שלא יעצור לשוטרים כאשר מבקשים זאת ממנו.

לא כך?

יהי זכרו ברוך.

ל'

ואם הקטנוע גנוב , ואו היה מעורב בפשע אז צריך לרדוף אחרי הרוכב ולגרום במישרין \ בעקיפין למותו ?

העובדה שהאדם לא עצר לשוטר אינה מחייבת מרדף בניגוד להוראות.

ההתעקשות לרדוף אחרי רוכב האופנוע תמוהה מאוד, חבל שאת אותה רמת התמדה משטרת ישראל אינה מיישמת בכלל עיסוקיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מעקב זאת מילה נרדפת למרדף בלשון המשטרה עקב זה שאסור להם לבצע מרדפים.

כשבכתבה רשום השמשטרה עשו מעקב זה בעצם מרדף.

האמת, שלא אכפת לי בכלל מה היה, העיקר שהוא לא יעלה יותר על הכביש .

פורסם
ואם הקטנוע גנוב , ואו היה מעורב בפשע אז צריך לרדוף אחרי הרוכב ולגרום במישרין \ בעקיפין למותו ?

העובדה שהאדם לא עצר לשוטר אינה מחייבת מרדף בניגוד להוראות.

ההתעקשות לרדוף אחרי רוכב האופנוע תמוהה מאוד, חבל שאת אותה רמת התמדה משטרת ישראל אינה מיישמת בכלל עיסוקיה.

אז אתה מעדיף שאותו עבריין יגרום למותם של אחרים ויברח ממקום התאונה כמו שברח מהמשטרה שרק ביקשו ממנו לעצור (הוא אפילו לא ידע על מה ביקשו ממנו אלא ישר ברח)?

in the face

with a chair

פורסם
(הוא אפילו לא ידע על מה ביקשו ממנו אלא ישר ברח)?

צריך להיות ממש טיפש כדי לעבור באדומים ולא לדעת למה עוצרים אותך:roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מתנצל מראש אם הדיעה תישמע לך קיצונית מידי, אבל עבריין תנועה זה עבריין תנועה.

היום הוא חוצה את הצומת באדום ומסכן את עצמו, מחר הוא עושה את זה בצומת אחר - רכב יפגע בו (ויש סיכוי שרכבים אחרים שנמצאים מאחורי אותו הרכב יהיו מעורבים בתאונת שרשרת עם נפגעים) ואז תראה בחדשות את המשפחה שלו בוכה עליו ואיך קוראים "רוצח" לנהג הרכב שפגע בו. כמובן שחייו של אותו נהג כבר לא יהיו אותם חיים, גם מבחינה מצפונית.

אני אומר שבמקרים כאלה אם יש עבריין תנועה שהורג את עצמו מבלי לגרום נזק לאף אחד מלבדו - its a win-win situation.

איציק

עריכה - נ.ב.: אני בעד מרדפים של המשטרה.

+2

ועוד: ואם המשפחה היתה מנסה לסטות כדי לא לפגוע בנהג הטוסטוס שחוצה באדום, ואז נכנסת ברכב אחר? או בעמוד?

כמו שנאמר: It's a win-win.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

CX25GTI, אתה מפספס את הנקודה.

ברגע שהרוכב נקרא לעצור והוא "מצפצף" על השוטרים ובורח, הוא מדליק את כל הנורות האדומות לשוטרים.

אזרח נורמטיבי, גם אם עבר באדום מבלי לשים לב, לא ימלט מהמשטרה אלא יעצור, אחרי הכל אלו שוטרים שעוצרים אותו.

עצם הימלטותו מהמשטרה מעלה את החשש שהרוכב עסוק בפעילות פלילית/חבלנית קצת יותר חמורה מהרמזור האדום.

לכן, מוצדק שביצעו מרדף. לצערו של הבחור הוא לא היה חכם מספיק לעצור או שידע שכנראה מחכה לו עונש יותר גדול מדוח תנועה.

בנימה אישית אוסיף שאני מקווה שירדפו אחרי כל עבריין, תנועה או פלילי, אתמול ראיתי כתבה על נהגי הטרקטורונים באיזור בית-שמש, תאמין לי אני מעדיף בכל יום לראות אותם מרוחים על עמוד ולא לתת להם לעלות לכביש לסכן את כולנו.

החוצפה לנסות לברוח מול המצלמה ולהכנס בניידת והתנהגותם באופן כללי, אנחנו לא צריכים אזרחים כאלו לא בכביש ולא ברחוב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אתם יודעים, אני לא הכי מסכים.

אותם עבריינים שמבצעים עבירות על אופנועים וטרקטורונים בכלל בד"כ הם אנשים שברכב פרטי נוסעים כמוני וכמוכם ולא עושים את זה, אבל שהם עולים על טרקטורון או אופנוע, משהו משתבש, הם מרגישים שהם יכולים להמלט.

ביננו, מי אוהב להיעצר על ידי המשטרה?

עכשיו זה שאתם שולחים אנשים להימרח על עמודים, זה עונש קשה מדי לטעמי עבור עבירת תנועה.

ואל תשכחו שתוך כדי המרדף ישנם עוד אנשים שיכולים להפגע.

זכור לי טוב מאוד מקרה מסויים, שבו היה מרדף אחרי אופנוע מראשון לציון לנס ציונה, ובנס ציונה ניידת משטרה חסמה את הכביש.

בסוף המרדף היו שני הרוגים - רוכב האופנוע, ושוטרת בדרגת רנ"ג שעמדה להשתחרר אמא לילדים.

היה שווה? תגידו לי אתם...

פורסם

כן, יהי זכרו ברוך.

צר לי, אבל אני מחזיק מכל מי שמאשים את המשטרה או מצדיק את הרוכב - עבריין פוטנציאלי.

צריך להיות מאוד אטום כדי לתת לגיטימציה לפעולות הרוכב, או לשלול את אלה של המשטרה. אני לא בטוח שאני רוצה לעודד מרדפים משטרתיים אחרי דו"ג, סה"כ זה באמת יכול להיגמר כך, אבל אולי אם אותם אלה שרוכבים ללא רישיון ומצפצפים על החוק ידעו שהמשטרה לא מוותרת - הם יתחילו לכבד את החוק.

ובהחלט אפשר לנשום לרווחה שלא לקח איתו חיים חפים מפשע, אם כי אני משתתף בצער משפחתו החפה מפשע, שכמובן נקרעת היום. החיים הם תמיד אפור, ועל אף אשמתו - אני לא רואה סיבה לשמוח לאידו.

(כרוכב על דו"ג אני מודה שמדי פעם אני עושה עבירות מינוריות שמסכנות רק אותי, ורוצה לחשוב שהן מושכלות ומחושבות. אין לי כל ספק שכשאשמע את הכריזה המשטרתית אעצור כמו ילד טוב, אוציא רשיונות ואקבל את הדו"ח בהכנעה. עכשיו לכל יפי הנפש למינהם שיעמתו אותי עם המשפט בפסקה הראשונה אני אקדים תרופה - מכיר את החוק מצויין, מכבד את החוק תמיד, ולעיתים פועל בשוליו האפורים או בחסות ההגיון).

נקמיצ'י, יכול להיות שאתה מדבר על מקרה מסויים בו השוטר עצר את האופנוען עם קרש בראש? מה לזה ולהצדקת/שלילת מרדף או פעילות כנגד עבריינים?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אף אחד לא אוהב להעצר, אבל אם עשית עברה מול שוטר, תהיה גבר ותעצור שהוא מבקש ממך. זה לא שסתם נטפלים אליך כל שני וחמישי כי יש לך רכב בלינג בלינג.

מה גם שאותי אישית לא מעניין שאותם הרוכבים נוהגים לפי החוק כשהם ברכב, אם משהו משתבש אצלם כשהם עולים על האופנוע\טרקטורון, כנראה שיש להם הפרעה נפשית ומקומם הוא לא בכביש.

לא קיים שום תירוץ לבריחה שכזאת ולעבירה על החוק בצורה של לעבור באדום.

אם לא היו מקיימים מרדף, זה רק היה נותן אישור לאותם עבריינים לבצע עבירות ולברוח כי הם יודעים שלא יעשו להם כלום, והיום הם בורחים מעבירה כמו מעבר באדום, מחר הם יברחו אחרי שפגעו עם הטרקטורון בילדה קטנה ביום כיפור.

אלה בדיוק אותם האנשים שאני אישית רוצה שבמקרה הטוב ישבו בכלא ובפחות טוב שימותו. ככה או ככה שלא יעלו על ההגה בשום צורה.

רק שבוע שעבר ראיתי טרקטורון עובר באדום ועוד מסתכל אחורה תוך כדי המעבר בצומת לבדוק שאין ניידת מאחורה ושלא עוקבים אחריו, וכמובן שביציאה מהצומת דאג לנפנף לנו עם הגלגלים הקדמיים שלו באויר.

in the face

with a chair

פורסם

לפי העתונות הנהג היה ללא רשיון נהיגה

אני מניח כי אותם המחשבות שהיו לו כאשר עלה על הקטנוע היו לו בעת שהחליט לברוח מהשוטרים

" מי יכול עלי "?

והתשובה לצערינו פשוטה " אתה "

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני כמעט בטוח ב-100% שאסור לעשות מרדף אחרי אופנוענים.

לצערנו, הוא התגרה בגורל שלו וזה מה שקרה, אז תקבל קנס/שלילה לתקופה מסויימת, לא חבל על הבריאות?!

נ.ב. אני רואה שיש סטיקר על הקטנוע שסותר את מה שקרה, הייתכן ששמו את זה בעת התאונה או הבעלים של הקטנוע שם?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...