Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי באוטו סנטר סיטרואן קסארה סטיישן משנתון 2004 המוצע למכירה כיד ראשונה מהליסינג של חברת "הרץ".

לאחר בדיקה (לא טריביאלית) מצאתי שהרכב היה בליסינג בחברת "מוסט טכנולוגיות" במשך 3 שנים, ואז חזר לרשות "הרץ".

מאז שחזר ועד היום (שנתיים וחצי) המשתמש ברכב נותר כחידה. בברור (מוטל בספק) נאמר לי שהרכב שמש את אחד המנהלים ב"הרץ" וכעת יצא למכירה ע"י "אוטו סנטר". (הרכב נראה ממש יפה פנים וחוץ ועם 130000 ק"מ)

מישהו מחברי הפורום נתקל ב"סיפור חיים" משונה שכזה לרכב?? :shock:

פורסם

הכול יכול להיות, תבקש לראות ספר טיפולים מאוטוסנטר.

דרך אגב, ניתן לבדוק בעלות במשרד הרישוי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לפעמם עצמאים או חברות קטנות בתחילת דרכן לוקחים רכב בליסינג על עסק בחוזה ל60 חודשים כדי להוזיל תשלום חודשי.

אני מכיר כמה כאלה.

כמו כן, חברת הליסינג יכולה להשאיר רכב שהיה טוב במיוחד ולא עשה להם בעיות כרכב חילופי במאגר שלהם. במקרה זה זה כמו השכרה.

מכיוון שמדובר בקסארה סטיישן שלא הייתה ממש נפוצה, אני יכול לשאר שבאמת מישהוא מעובדי הרץ שיש לו כלב או אופניים יקרות במיוחד נדלק על האוטו וחמד לעצמו עד שלא קיבל פוקוס סטיישן והעיף אותה למכירה.

307 SW הייתה יותר יקרה. קסארה סטיישן הייתה בקבוצה 2 ובעצם סטיישן יחידה בהיצע של ליסינגים בקבוצה.

פורסם
הכול יכול להיות, תבקש לראות ספר טיפולים מאוטוסנטר.

דרך אגב, ניתן לבדוק בעלות במשרד הרישוי.

"ספר הטיפולים" הוא חתימות בספר הרכב שמראות ביצוע לפי הוראות יצרן ודף שמראה מועדי כניסה לטיפולים במוסך של הרץ (שמורשה גם לסיטרואן מן הסתם).

ברשיון הרכב אכן עדיין "00 בעלים קודמים" ורשום ע"ש הרץ.

• תוכן חדש...