Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל השלדה דיי נקיה, המכה בקורה הרוחבית אולי בעלת משמעות מבחינת סחירות, מבחינה בטיחותית לא נראה לי שיש חשיבות.

מבחינה מכאנית הרכב צריך לעבור יישור קו ממש לא זול. יש פה הרבה סעיפים שצריך לבדוק טוב טוב לעומק אבל נזילות מברקסים אחוריים ותושבת גיר קרועה זה סימנים של הזנחה למרות שאפשר לתרץ את זה שזה קרה לאחרונה.

כל עוד הרכב לא מוצע בסכום יפה מתחת למחירון אני הייתי ממשיך הלאה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עושה רושם של רכב מוזנח.

זה לא רק נזילות שמן ברקס ותושבת גיר. איפה ההזעות מהמנוע (עד כדי כך חמורות שלא בדקו מספר מנוע?), חוסר השמן, מערכות קירור, צינור אוויר במנוע? צינורות דלק פגומים בתחתית (מעניין איך זה קרה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב מוזנח מאוד שלא טופל בזמן ולא טופל כראוי. גם אחרי ישור קו יתעוררו בעיות שנובעות משימוש מזלזל לאורך השנים.

אף מכונאי נורמלי לא היה משחרר רכב אם נזילת בלמים ממוסך. במקרה הזה או שרכב לא טופל כלל או שאצל מכונאי גרוע או מזלזל ועדיש.

פורסם

האם נישארת על הרגליים ? אחרי שקיבלת את טופס הבדיקה

מה הייתה תגובת הקונה ?

בכל אופן גם אני הייתי בבדיקה , ומצאתי שם משפט יפה שאמר הבוחן

 

אני יכול לקרוע כל רכב שתביא לי מבחינת תקלות ,זה ייתן לי ולמקום עבודה ,אבל אתה לא תימצא רכב

צריך למצוא את העיקר והטפל בכל דבר.

אבל ממבט ראשון על טופס הבדיקה שלך שצירפת

אני הייתי אומר תודה ולהתראות , ישנם כאלו שהיו מורידים משמעותית במחיר ומיישרים קוו

החלטה שלך ...

 

בהצלחה בהמשך

פורסם

תודה למגיבים. את הרכב כבר קניתי. לאחר שהמוכר הסכים להוריד 4,000 שקל מהמחירון. הבוחן רמז לי שמדובר בתקלות ניסבלות. המיכלולים העיקריים, שילדה, גיר ומנוע נמצאו תקינים בעיקרון, הניסיעה על הרכב נעימה. כבר עשיתי סיבובים על רכבים מהשנתון הזה 2002, וחוויתי רעשים, העברות הילוכים ונסיעה פחות נעימה. סך הכל כפי שגם אני התרשמתי ממראה חיצוני, הרכב שמור. מדובר ביד ראשונה שעשה 115 אלף. קחו בחשבון שאני כבר בבדיקה בפעם השלישית. האמת די יקר, לא רק הבדיקה בעיקר אובדן הזמן ועוגמת הנפש. בעיקר מתיש. חשבתי שכבר יהיה שווה להשקיע בתיקון עוד 3000 שקל (מקווה) מעבר ליישור הקו. או אז לדעת שאני נוסע על משהוא סביר.

בהזדמנות זו, אם למישהוא יש המלצה למוסך מורשה מתמחה רנו (אין לי כוח וסבלנות לחפרים) במחירים הוגנים, כדי להכנס אליו ליישור קו גדול. אשמח לקבל המלצות. האיזור - עדיף ירושלים והסביבה. אבל אם זה מאוד מומלץ ושווה, גם איזור המרכז בא בחשבון.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

דבר אחרון, הואיל וטרם בוצעה העברת בעלות על הרכב. המוכר מוכן תמורת 1500 שקל, ששולמו לו ע"ח, עד להעברת הבעלות לבטל את המכירה. שווה?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

זה ההבדל בין חכם לפיקח.

 

הרכב הזה עבר הזנחה בצורה מחפירה עד שהבוחן שולח למוסך לסדר את הכל לחזור ואז יההי מוכן לבדוק לך את הרכב ולתת אחריות לבדיקה.

 

בפורום הזה מועלים מדי יום 3-4 בדיקות. כזו ביחס למנוע לא ראיתי.

 

יש לך בעיות בלמים יש לך בעיות גיר יש לך פגיעה בקורה אותה מגדיר הבוחן בתור פגיעת שלדה.

 

לשם מה פנית לפורום אם כבר רכשת?

 

לחזק את החלטתך.

 

אני משלם למוכר 1500 מנסה לצמצם את הנזק ולהוריד לו נאמר ל 1000 ש"ח ובורח.

 

לדעתי אתה נכנס לבור ללא תחתית וגם כשתבוא למכור ינגנו לך על השלדה.

 

אבל זה אני

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני הכל תודה לכל המגיבים. אבל...ובעיקר לישה ואמור, כדאי להיות קצת פחות נחרצים.

עמדתי לפני ביטול העיסקה והפסד של 1500 שקל. המוכר הציע שלפני כן נגש למוסך מורשה (לא יבואן) מתמחה ברכבי רנו. המוסך עבר על כל הליקויים וביכלל וקבע שהרכב במצב סביר, להערכת המוסך, בהשקעה של 2000 עד 3000 שקל גג, ניתן להביאו למצב סביר לחלוטין. למה אני כותב זאת, כי כדאי לדעת שבדיקות במכונים מרוב כסת"ח יכולים גם להטעות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

שיהייה לך המון בהצלחה

 

אין ספק שמדובר בכסת"ח של הבוחנים ,וצריך לדעת להפריד בין הבעיות הקשות והקלות

רק מה ,לדוגמא : החלפת 4 בולמים יכול לעלות לך 2000 ש"ח בערך

וזה רק ההתחלה

אבל כמו שאמרתי זאת החלטה שלך!

ושיהייה לך באמת המון בהצלחה עם הרכב החדש

והאמת אני דיי מקנא בך, שכבר מצאת רכב

אני עדיין לא מצאתי ?

פורסם

האם הלכת למוסך שלך או למוסך של המוכר?

 

וצר לי שאני נחרץ כדבריך. ביקשת את דעתי, קיבלת אותה, השאר בידיך.

 

האמן לי כסת"ח של בדיקות זה כסת"ח של בדיקות אבל יש גם מעבר לזה.

 

לך לאותו מוסך ובקש אותו שיביא את הרכב למצב טוב ולא סביר ותן לו 3000 ש"ח גג.

 

מניח כי תקבל תשובה שלילית.

 

ועזוב את פגיעת השילדה לרגע.

 

תיהנה מהרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פגיעת השילדה היא שולית לכל הדעות.אפילו לא קצה שילדה. בוודאי שהלכתי למוסך שאני בחרתי ובוודאי שסיכמתי עם המוסך שאני מכניס את הרכב אליו ומצפה לרכב סביר בגבולות הערכת המחיר שנתן. מה יהיה, אלוהים יודע, מקווה שהמוסך יעמוד במילתו.

ישה, שלא תבין לא נכון, מעריך את מקצועיותך ומודה לך ולכל האחרים על התגובה, עזרתם לי מאוד.

נהג מנוסה
:roll:
×
×
  • תוכן חדש...