Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

כבר זמן מה שברצוני לעלות את השאלה הנ"ל.

מדובר על פורד פוקוס שנת 2004.

הרכב עם מזגן דלוק על 1 ומכוון לאמצע שבין חום לקור ועדיין מקפיא לחלוטין.

השאלה היא האם כך אמור להיות הדבר או שמדובר בתקלה ברכב?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגדיר מה זה מזגן מקפיא ובאיזה תנאים חיצוניים מדובר? הרי בלילה, גם רכבים עם מזגן חלש/סביר, חלל הרכב יכול להיות מאוד צונן.

פורסם

לצורך העניין בשעה 14:00 בצהריים לאחר שהרכב עומד בשמש.

אפילו במצב כזה אין צורך להעביר את המזגן ליותר מ2. וגם זה למספר דקות בודדות עד שנהיה ממש קר עד לצורה מוגזמת ברכב.

ba323f, זאת בדיוק הבעיה שגם על המצב החלש ביותר הוא עדיין גורם להרגשת קור מוגזמת.

ולא אינני מהאנשים האוהבים חום או קופאים מהר.

פורסם

קירור יתר של תא הנוסעים עלול להיות ממש לא נעים ובריא לשוהים בתא הנוסעים.

הוא ציין שבורר הטמפ' היה מכוןו באמצע, בין החום לקור, ועיין היה מאוד קר - מה שאומר שכנראה שיש תקלה בבקרת האקלים.

האם הרגשת הקור היא גופנית כללית, או שנראה לך שהאויר שיוצא מפתחי האוורור רק מידי?

פורסם

לפי מייטב הבנתי מדובר בפוקוס דור אחד שידוע שמזגן שלו הוא באיכות שלא ניתן לתאר.

אך אם אתה שם על האמצע שזאת אומרת כי היחידה הפנימית מערבבת אויר קר של המזגן וחם מסליל החימום עדיין נשאר מקפיא יכול להיות שיש לך תקלה של רדיאטור חימום תקול (סתום) בעיה במדף של היחידה הפנימית או שהתנתק לך ה"חוט" שהולך מהכפתור לבורר.

אם אתה שם רק חימום יוצא אויר חם?

פורסם

כאשר מעבירים לחום המזגן מחמם. הבעיה היא רק עם הקרור.

האם הרגשת הקור היא גופנית כללית, או שנראה לך שהאויר שיוצא מפתחי האוורור רק מידי?

מצטער אך לא הבנתי את השאלה.

פורסם

קור זה עניין של תחושה אינדיבדואלית וחשוב לי להבין האם אתה מתרשם מהקור העז שיוצא מפתחי האוורור או שפשוט תא הנוסעים מתקרר יותר מידי ולא מעניין אותך כמה קר האויר יוצא.

פורסם

כך לא בודקים מזגן .

יש אנשים שקר להם ויש אנשים שחם להם .

שים מדחום בפתחי המזגן ותכתוב מה הטמפרטורה .

אמור להיות בסביבות 8 מעלות .

אם לא יש תקלה בטרמוסטט או ברכיב אחר .

פורסם

המזגן בפוקוס דור ראשון באמת מצוין. אם קר לך מדי אז כוון את פתחי המיזוג למעלה במקום ישירות אליך ואל תשים את המזגן על סירקולציה פנימית. אם עדיין קר לך מדי בחום של 2 בצהרים - קפוץ למוסך לבדיקה (או לרופא :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כך לא בודקים מזגן .

יש אנשים שקר להם ויש אנשים שחם להם .

שים מדחום בפתחי המזגן ותכתוב מה הטמפרטורה .

אמור להיות בסביבות 8 מעלות .

אם לא יש תקלה בטרמוסטט או ברכיב אחר .

גם כך לא בודקים מזגן, יש נתוני יצרן ויש לבדוק לפיהם, לרוב אין תוצאה קבועה של טמפרטורה אלא היא משתנה לפי מידת הטמפרטורה החיצונית והלחות.

פורסם

טוב אני אנסה לדייק קצת, גם לי וגם לעוד מספר חברים כשאף אחד מאיתנו לא רגיש לקור בדר"כ, נורא קר ברגע שהמזגן באוטו דולק.

אני אישית אדם אשר בדר"ך אוהב שיהיה כמה שיותר קר, ולכן כשאני אומר שקר לי ברכב הכוונה היא לכך שלא שאני סובל מרגישות לקור, להפך, האוטו מקפיא עד כדי כך שאפילו לי קר.

הרכב לא שלי והתבקשתי על ידי הבעלים לפרסם את ההודעה כי פשוט נמאס לו כבר מהקור שהמצגן מיצר, והוא רצה להיות בעל קרע כללי לפני שהוא יכנס למוסך (מעיין עבודת רקע בשביל שלא יעבדו עליו במוסך).

בכל מקרה אין ספק שהדבר לא כמו שאמור להיות, תודה לכולם על התגובות, הרכב כנראה יכנס למוסך לבדיקה ביום ראשון.

עדכונים בהמשך.

• תוכן חדש...