Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני, שוב המחשב מתנכל לי. - תגיד תודה שזה מחשב ולא מכסחת דשא או מסור דיסק.

הטבות למשתחרר מצבע קבע - כן, יש לך את הזכות להיות עני ומובטל.

גלאקסי נקסוס לא רוצה להתעדכן ל4.2.2, הגיוני בעיה ברדיו? - לא, זה רק עב"מ שנכנס לאטמוספרה של כדור הארץ, וגורם למכשירים להשתגע. אם תדרוס אותך משאית בלי נהג, אל תתפלא.

http://www.youtube.com/watch?v=_jvqPvDUEW8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מי היבואן של momo ? - בנצי ויודה'לה

מה הדרך הכי זולה להוסיף "קצת" כוח לרכב? - לחנות בירידה, לשים N, ולהוריד בלם יד.

זקוק להמלצה לסט חוטיי הצתה אייכותיים ועבים עבור הקמארו - למה ישר "הצתה"? תשים מודעה ביד2, אולי מישהו בכל זאת יסכים לשלם לך על הקמארו, אפילו עם מחירי הדלק של היום.

C4 2008 , מנורה נשרפה מה עושים? - מניסיון עם סיטרואן, אז קודם מחליפים את מכסה תא הכפפות, ואם לא עוזר, פונים למומחה למאגיה שחורה.

האם זה חוקי ? - למה שלא תנסה קודם, ואז תספר לנו חוויות מהמעצר?

זה רק אני או שיש הרבה טלויזות LED? צריך עזרה. - יש הרבה, והן בכל מקום. מציע שתתחיל להילחם בהן, ולהשמיד אותן כשהן עוד בחיתולים - בצורת נורות לד, פנסי כיס, פנסים של מכוניות, רמזורים, משם תעבור לסמארטפונים, מסכי מחשב, טלוויזיות עצמן, עד שתגיע לאויב בוס - מפעל של פוקיקום שממנו הן באות. אל תיקח שבויים.

:2gunfire::snipersmi

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מצליח לכתוב בפורומים- או שאין לך מקלדת, או שאין לך אצבעות, או שאין לך שכל.

אמרו לי לחפש את החברים שלי - אז אני מחפש חתול - יש עכשיו מבחר של חתולים בשק במגרשי חברות הליסינג, שווה לבדוק.

היכן ניתן לקנות דירה קטנה וזולה? - בחו"ל.

איך נפרדים מרכב ראשון שהוצאת מהחברה? - השאלה שלך צריכה להיות "איך מתמודדים נפשית עם הלעג וההשפלות מכל חברי על זה שהפסדתי מלא כסף בעסקה מטומטמת?".

חובת החזקת גלגל רזרבי - חובה על פי ההלכה, והמהדרין נוהגים לחבוש:

images?q=tbn:ANd9GcR1J3dQMH2JAgJfHysl2ARXk9Qlrp1_UkKC15A2_sWHjd1DvO0_

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אינטרנט מתנתק בקבלת שיחה נכנסת לקו הטלפון - זה בגלל שאתה עדיין מקבל שיחות בטלפון הביתי.

זרקו אותי מפורום יחסים,או איך אני מזמין אותה לדייט? - מצרכים למתכון שתמיד מצליח: שתי ביצים.

מה יש בתבלין פיצה של דומינוס? - אתה בטוח שאתה רוצה לדעת?

מחפש מפזר חום עוצמתי ומסתובב לסלון ,אך לא מוצא... - או שתהיה יותר זריז או שתחפש אחד שלא מסתובב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אינטרנט מתנתק בקבלת שיחה נכנסת לקו הטלפון - תיצור קשר דחוף עם דוקטור אמט בראון, נראה לי שחזרת בזמן לניינטיז.

:lol: :lol: :lol:

מזל שהוא לא כתב "בזמן קבלת שיחה במכשיר השח-רחוק" :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
"חיבור הטרמינל למיינפריים מתנתק בזמן קבלת שיחה במכשיר השח-רחוק" :lol:

תיקנתי לך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טיפים להאצה = קודם כל, וודא שאין גמדים בצבע כחול מלפניך, מאחוריך או מצדדיך, אחרת אתה העומד (למשפט) אחת שתיים שלוש. אחר כך וודא שאין מצלמות בדרך, אמנם הרכב 'שך נראה רוצחחח לפניםם, אבל לא כולם צריכים לצלם אותו אח שלו, במיוחד לא מצלמות שמזמרות לגמדים אחר כך.

דבר אחרון, אחרי שווידאת שאין שום דבר מהסעיפים הקודמים, הדרך הכי טובה להאיץ היא ללחוץ קצת יותר על דוושת הגז. לא יודע למה קוראים לה גז, כי דלק הוא נוזל בעיקרון ולא גז.

2) ערוסי? זה אתה??

פורסם

האם מישהו יודע מהם מבצעי סיטרואן ב"שבוע מכירות"? - כן, תקלה ראשונה חינם, אחרי זה נדבר כסף

המלצה למלון + בילוי משפחתי באמסטרדם בסתיו - תסביר לי קודם איך הצלחת לשים את המילים "אמסטרדם" ו"בילוי משפחתי" באותו משפט

המלצה לחברת אוטובוסים להסעה לחתונה - כאלה עם סורגים על החלונות, פס כחול, וכיתוב "שירות בתי הסוהר".

איך עובד פרסום העמוד האישי שלי בפייסבוק ? - לא יודע, אבל אני יכול לספר לך איך לעשות כסף בפייסבוק:

א) לחץ על "התנתק"

ב) סגור את הדפדפן.

ג) לך לעבוד.

ד) ???????

ה) PROFIT

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם בטוח לטוס עם חברה תורכית/ירדנית? - אם היא נקייה, ויש גומיות, למה לא? :wink:

מבקש עזרתכם בתכנון מיטת ברזל יפה - את מי אתה מתכנן לענות? :shock:

למה אני לא מצליח להיות שמח לפחות ללילה אחד? - לרעיה הפתרונים... :-P

פסוקים מהתנ"ך - לא מה שחשבתם - הרי זה תמיד לא מה שחשבנו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה אתם שמים בבגאז' של האוטו - את מי שלא בא בטוב

תאונה חזיתית קלה - לגשת למוסך רון או מוסך פחחות? - לפתולוג

מזדה 3 - יתרונות/חסרונות - יתרונות - זה נוסע, ואם שדדת בנק, מאוד קל לברוח ולהתערבב עם הסביבה. לחסרונות פנה לידידנו המלומד ברווז

פורסם

איך הכי טוב להכין ברווז ? = נאום מוטיבצייה כשברקע מתנגנת המנגינה של 8 מייל או eye of the tiger.

2) אני יודע איפה אתה גר...:twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמה אתם משלמים על מנוי חדר הכושר - הם משלמים לי על זה שאני הולך עם חולצה שעליה כתוב "אם אתה לא רוצה להיות כמוני, בוא למכון כושר פיצ'חאדזה ובניו"

המלצה לסוכנות רנו - ממליץ:

תברח.

מה עוצר את נשירת השיער (חוץ מהרצפה)? - א) כרית

ב) כובע

ג) הפסקת עבודה בכור גרעיני

ד) מלאך המוות

מחפש מערכת מומלצת לניהול קורות חיים של מועמדים - בהתבסס באלה שחיפשתי עבודה אצלם, זה כפתור Delete במקלדת.

גזענות בבית ספר יסודי - הפעם אני לא רתחתי כך מזמן - טוב שלא שינית מצב צבירה

חוסר בחברים מרוקאים או איפה יש חגיגות המימונה במרכז? - תעקוב אחרי סימנים של דם, גופות, סכינים, ותחושה כללית של רצח באוויר

פורסם

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...