Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט סוניק לא מה שחשבתם

לא חשבנו.

משהו נחמד לבעלי הפולו בפורום

קופון לרכישת שברולט סוניק?

ויכוח עם אוראנגאוטן על שתפס את החנייה שלי

כל קשר בינו לבין הג'ירפה שנתפסה על פריצה לסופר פארם בשבוע שעבר מיקרי לחלוטין.

Gn'f'R

פורסם

רוצה להתחיל לשחות בים. יש דברים שחשוב לדעת? - לא לטבוע, למרות שעם אחוז מסויים של שומן בגוף גם זה לא יקרה (מניסיון)

הפסקת ייצור מותג היוקרה מאיבך - שיט, כנראה שאצטרך להמשיך להתנייד בדייהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם זה עוזר, אני אתך ^ בחששות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה הדרך המקובלת למכירת רכב? = אתה מציע את הרכב למכירה. מגיע קונה, משלם עליו והרכב עובר בעלות.

"פשוט וקל פותר הכל"

פיגו 306 1.4 ידני, רעשים מצד ימין, כנראה מהגיר = צ'ו צ'ו צ'ו, זו האשה.

"לפעמים הברירה היא להתעלם"

אמין וחסכוני לנסיעות יום יומיות לעבודה = את ה"אמין" אני מצליח עוד להבין, אבל מה יכול להיות חסכוני בנער ליווי?

"אל תסתיר, זה צף כטיפת שמן במים"

מחפש זוג דודים זרימה חופשית ל-B4-3.0R SPEC-B = אני לא יודע מה אומרים האותיות הלטיניות, אבל הבחור מההודעה למעלה נראה בעניין.

"טיפת מזל ויש פיתרון"

פורסם

שברולט סוניק לא מה שחשבתם - זה גם לא נוסע, וגם מנסה להרוג אותך? WOW :shock:

משהו נחמד לבעלי הפולו בפורום - אלא אם צ'מפיון איבדו את הזיכיון לייבוא פולקסוואגן, ופולקסוואגן מכרו את עסקי הרכב למישהו לא חובב אובר-אנג'ינירינג, אז אל תטרח

גם אני נכנסתי לסטטיסטיקה- גם לי אנשים רעים שרטו את האוטו. - משום מה כשאני שומע "אנשים רעים", אני חושב עליו:

http://www.youtube.com/watch?v=Ih06MHjRxE4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

PayPal ועמלות המרה (עוד שרשור התבכיינות) פייפאל התחילו לקבל איברים? טוב, את המודל העיסקי הזה אני יכול להבין, אבל למה כיס המרה? למה לא להתחיל עם משהו שיש לו יותר שוק, כמו כליות/כבד/לב/ריאה/יד/רגל/דם/זרע?

מתנת יום הולדת בדייט ראשון - אם היית מחכה קצת, היית מקבל אותה עם טסט לשנה

שיפור ברקסים ZX - לא כדאי לך. אם זה יעצור, כנראה שזה כבר לא ייסע יותר

אינה הכאב ראש מתחיל. מכס. אישור. - אם אינה גורמת לך לכאב ראש, למה הבאת אותה כל הדרך מאוקראינה?

חלפים למרצדס ישנות - אם זה כמו מה שראיתי ברשות הפלסטינית, אז אזיקונים ואיזולירבנד יש בטמבור בשפע.

מטען סולארי למצבר הרכב . - מציע שתתקין אותו לצד נורת חיסכון בדלק והזרקת מים למנוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...