Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איך לשמור על ריפודי עור ברכב או קנינו מגאן חדשה ורואים כל פירור על המושבים - מהר מאוד זה יפסיק להטריד אותך, ויפנה מקום להטרדות אחרות

זה רישמי - שוחררה אלפא רומאו 4C - למה שיחררתם אותה?

מה מקבלים מהסוכנות כשמקבלים את הרכב? ושאלה נוספת - אם זאת סוכנות של צ'מפיון, אז אני מתאר לעצמי שתופסים אותך ברגליים, ומנסים לנער ממך את העודף שנשאר (גילוי נאות - מעולם לא הייתי בסוכנות של צ'מפיון, אבל לפי הסיפורים שרצים פה בפורום, ככה זה נראה).

אינטרנט הוט בחבילת טריפל - איזה ספק עלי לבחור - ספק של כדורי ואליום - אתה תצטרך אותם הרבה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה מקבלים מהסוכנות כשמקבלים את הרכב? ושאלה נוספת - אם זאת סוכנות של צ'מפיון, אז אני מתאר לעצמי שתופסים אותך ברגליים, ומנסים לנער ממך את העודף שנשאר (גילוי נאות - מעולם לא הייתי בסוכנות של צ'מפיון, אבל לפי הסיפורים שרצים פה בפורום, ככה זה נראה).

האמת שבנערותי עשיתי את זה פעם למישהו. נשר ממנו שטר של 50 ש"ח, כמו בסרטים.

כמעט הפלתי אותו על הראש מרוב צחוק שאחז בי.

אני מאד שמח שהתבגרתי מאז.

פורסם

מתי בדקת את המכונית של אישתך לאחרונה? בדיוק היום בבוקר ! הרמתי מכסה מנוע , ראיתי מנוע , סגרתי מכסה מנוע .

מחפש שותף לקניית כפפת שטיפה של CarPro

???:shock::shock:

מחפש שותף לקניית נעלי קיפי על בסיס שבוע שבוע ,נא לצרף אישור רפואי אשר שולל קיום אגזמות ופטריות .

Gn'f'R

פורסם

האם רכבי VAG באמת גניבים יותר - מה פתאום, הגיר הולך עוד לפני שהגנב יוצא מהחניה

למי יש פוקוס חדשה 2.0L + אייפון (רצוי פרוץ) ? - אתה רוצה גם מפתח לדירה עם כסף? (משפט מסרט סובייטי ישן)

מה נסגר עם רוב המאזדות 3 דור קודם ? - במיוחד בשבילך ירדתי לחניה, וכן, המכוניות של השכנים עדיין סגורות

מתי אידאלי למכור רכב? - בירח המלא הראשון של הרבעון

קטן לאשה. הכותרת נערכה. נמחקו המילים המלצה לרכישת רכב. זה נכון לכל השרשורים פה - לא נראה לי שרכב הוא הבעיה האמיתית כאן...

פנסיה + אופציה לצחוק עליי -

http://www.youtube.com/watch?v=OX5Fcd8syp8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
משפטים בספיר = מילים ביהלום, אותיות באמרגד וסימני פיסוק בשיש קיסר.

פורסם

התקנת מזגן בממ"ד במרתף = בבית ברחוב בעיר וב...

...ובקיץ, בחורף, בסתיו ובסלון.

• תוכן חדש...