Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

כזה שגונב בגטים, גבינות ויין:

french-stereotype.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עזרה בזיהוי מכה ברכב (והאם שווה להגיע לביטוח על דבר כזה?) = שמע, רק חצי מהשאלה שלך עוד הגיונית.

לגבי המכה, זה עזרא, אני זוכר אותו מהמכולת, הוא היה קונה שם פרגיות וקמח סולת. אני זוכר איך דוד שלו שמעון הלך פעם לים, תפס מדוזה, שם על הראש והתחיל לשיר "ארץ ישראל יפה, ארץ ישראל בת*ת" לפני שבאו כמה חבר'ה עם חלוקים לבנים (לקח להם זמן להגיע!) ולקחו אותו לאן שהוא. אח, היו ימים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הייאוש משתלט - או מה אתם הייתם עושים - אלכוהוליזם ניסית?

מכונית תוצרת ישראל - מתי? - אתן להם לענות לך:

FlyingPigs-1.gif

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוזב את הארץ ומעוניין לקחת איתי את הרכב, מה הפרוצדורה? - תתחיל בזה שתשיג טלפון של רופא מומחה לפי הטבעת. אחרי שהמדינה תסיים איתך אתה תצטרך אותו.

כתמים חומים על צבע מטאלי - קוראים לזה חלודה, או ח*א.

קיט יניקה - כזה?

natursutten-rubber-baby-nipple_818_general.jpg

למכירה דברים ברמה גבוהה - גם אתה שיחקת יותר מדי סקיירים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סיבות (קצת מפגרות) למה לפעמים עדיף לעבור על החוק - בקישור הזה תמצא את כולן: http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Reshumot/Hukim/Hukim.htm

עוזב את הארץ ומעוניין לקחת איתי את הרכב, מה הפרוצדורה? -

א) בדיקה אצל פסיכיאטר

ב) לא חשבתי עד כאן, כי לא תעבור את סעיף א'

קרינה בהונדה אינסייט - זאת מזכרת מפוקושימה

יונדאי ג'נסיס קופה בישראל - מיטב הנוער של נתניה ובת ים כבר מחפש מקום איפה למשכן את הנייק שוקס, הכובע, וטרנינג לבן עם כיס לכיפה.

טיול עם נגיעה מוטורית - כן, מוטורית...

funny-pictures-auto-jack-black-school-of-rock-362055.jpeg

פורסם

ניסאן אלמרה 97' מעשן = תגיד לו שזה לא בריא ומסוכן. כמו כן יש מכוני גמילה מצויינים, תריץ חיפוש...

חיווי לא ברור בלוח השעונים- פוקוס 2008 = לא, היא לא באמת מגיעה ל-240 קמ"ש.

המלצות על צמיגים לפולו = עגולים, שחורים ועשויים מגומי.

נוזל קירור לרובר 200 =עזוב, קנה פחית קולה קרה בקיוסק הסמוך. לרוויה.

רנו קליאו 96 - מד מהירות הפסיק לעבוד = אולי כי כבית את המנוע? ואולי כי זה רנו?

פורסם

מה שמזכיר לי, נתקלתי באיזה סקר שקשור למכוניות, בו התבקשתי לדרג מספר רכבים עם "עד כמה אני מסכים עם האמירה הזו". כשהגעתי לרנו ולאמירה "חסכונית בצריכת הדלק", סימנתי את "מסכים לחלוטין" שזה הציון הכי גבוה- פשוט כי על הגרר היא לא צורכת דלק.

שיחררתי צחוק מרושע, והתחלתי לחשוב מה יעשו לי פה בפורום על התבטאות שכזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה שמזכיר לי, נתקלתי באיזה סקר שקשור למכוניות, בו התבקשתי לדרג מספר רכבים עם "עד כמה אני מסכים עם האמירה הזו". כשהגעתי לרנו ולאמירה "חסכונית בצריכת הדלק", סימנתי את "מסכים לחלוטין" שזה הציון הכי גבוה- פשוט כי על הגרר היא לא צורכת דלק.

שיחררתי צחוק מרושע, והתחלתי לחשוב מה יעשו לי פה בפורום על התבטאות שכזו.

:evil::evil::evil:

5 תווים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יאללה אני גם מנסה:

כיצד ניתן לטפל בפלאג שמשתחרר - תשמן אותו יותר טוב, ונסה לרכוש אחד שיש בוא גם מהירויות מתכווננות:

freeshipping-wholesale-eggs-Vibrating-Gum-Drops-Smooth-Butt-font-b-Plug-b-font-font-b-Spades.jpg

מחפש סוג של מפיץ ריח מסוים.

409385_565.jpg

If-you-know-what-I-mean..png

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...