Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנחש שהתכנית להשתלט על העולם הייתה מושלמת, השרטוט על המפית מעולם לא נראה טוב יותר, אבל הייתם אחרי קצת יותר מדיי אלכוהול אז החלטתם לשתות כוס קפה במקום? :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צ'יטה מת, יש אפשרות להעיר אותו? - לא יודע מה אתך, לא הייתי רוצה להפריע לצ'יטה לישון.

טוב, אז הגיע תורי. בית. כל אחד אומר שם עצם בתורו? עכשיו תורי. תחת של סוס.

סוף סוף התחיל קמפיין נגד הכסף השחור - כסף שחור זה שייך לעבר, היום כולם עוברים לזהב ירוק.

תכנון רמפה לרכב - גובה ואורך - השורה "אל תנסו את זה בבית" מכל סרטי הפעלולים לא מוכרת לך אה?

זרקורים לשמיים - מישהו יודע מה זה? - המשטרה מנסה למדוד מהירות לכלי טיס כדי להגדיל את ההכנסות.

טיפול בנקודה שהצבע בה נשרט - או שתצבע, או שתסתובב שבוע אחד במרכז הארץ, כל הרכב יתמלא שריטות ככה שזה יראה אחיד.

יצאה פריצה מלאה ל IOS6 :) - כי זה יותר מדי מיינסטרים לשלם על סמארטפון משכורת של חודשיים ולהשאיר אותו נורמלי.

צביעת שריטות ברכב עם טוש לורד - כיף לך, איך שקניתי רכב לבן המחירים של הטיפקס עלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מנחש שהתכנית להשתלט על העולם הייתה מושלמת, השרטוט על המפית מעולם לא נראה טוב יותר, אבל הייתם אחרי קצת יותר מדיי אלכוהול אז החלטתם לשתות כוס קפה במקום? :lol:

יפה , הבנת את הראש.:-D

טוב, אז הגיע תורי. בית. כל אחד אומר שם עצם בתורו? עכשיו תורי. תחת של סוס.

.

ג' כמו גמל גדול, ד' כמו דלת שפותחת את הכל , ה כמו היטלר.

Gn'f'R

פורסם
יצאה פריצה מלאה ל IOS6 :) - כי זה יותר מדי מיינסטרים לשלם על סמארטפון משכורת של חודשיים ולהשאיר אותו נורמלי.

buyingapps.png?54b313

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כדאי לקחת מצלמת DSLR לטיול בהודו? - לא. אם כבר אז לוח ציור וטושים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מה דעתכם על הג'נט הבא?:

הג'נט הזו:

NY110_wa.jpg

מה גורם לטעם הגרוע של ישראלים במכוניות?

התיבול הרוסי:

lada20_b.jpg

שרשור הרקעים הגדול!

רק לי זה נשמע כאילו בפנים יש מודעת דרושים?

לחברת ריקוע פח דרוש אדם עם רקע טכני ללא רקע פלילי.

קטנה לסטודנט-

תשאל את המזוקן ליד הקפיטריה. 50 שקל.

איך החומר של מישלין לגאנטים?

לא יודע איך קוראים לו, אבל החומר שלו לפנים. לא לג'אנטים.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...