Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שהיא קיבלה את הסטטוס הזה עוד כשהייתה בתכנון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקופונים של בורגראנץ' חזרו = התעתיק הנכון בעברית הוא "קופיפים".

funny-monkey-2.jpg?w=300&h=284

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קבלת רכב במהלך מבצע "עמוד ענן" . - חמוד, מבצעים זה לא רק בסופר

בדרך למבחן הרישוי עוצרים במוסך - הלהיט הבא מהיוצרים של "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס/בנגקוק/הפיצוציה של ששון"

רכב שנלקח ל30 יום עקב פסילה, יש מה לעשות? - למרר בבכי בפינה חשוכה על גורלך המר (זה מה שאני הייתי עושה)

לחובבי הטרקטור -

http://www.youtube.com/watch?v=a1ThSi1wbqU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בעיה ברנו מגאן - לא מגיב וקופץ - למען השפיות שלך, תניח שזה אמור להיות ככה, כי בטוח שיש איזו מזימה צרפתית מרושעת מאחורי זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחליט, או שהוא לא מגיב או שהוא קופץ. אין באמצע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה היא רוצה מהחיים שלי? אההם...את החיים שלך ! ואם אפשר בלאפה -יותר טוב. זה וגם שתזרוק את הזבל כשאתה יוצא ושתביא טמפונים בחזרה.

firstnew.gifמישהו ראה מבחן או כתבה על יונדאי I30 CW 1.4 ידנית ? לא.

מאיזה צד ממלאים דלק באוטו שלי? אם לא מצאת עדיין -לא נורא, אתה יכול למלא את שלי בינתיים.

Gn'f'R

פורסם

"המבוך" בראשון לציון - שווה ללכת? מפחיד? מצחיק? - לך לעיגול בבת ים - מפחיד

האם כדאי לקנות רכב מסחרי קטן כרכב משפחתי - אם אתה לא רוצה שישימו לב לריח, תשקיע בארגז קירור. אבל אם הם עברו חניטה, אז ההשקעה מיותרת.

מבצעי סוף השנה - קיים דבר כזה? - כן, קנה מכונית, וכנס להגרלת פריגת אשכוליות ליטר וחצי

ייעוץ לגבי רכב עם אופי ספורטיבי - חיפושיך הסתיימו:

116854192_df56bd2e63.jpg

מאיזה צד ממלאים דלק באוטו שלי? - תשאל אותם:

http://www.youtube.com/watch?v=_SSbFjK_gnY&t=49s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

רוכבי אופניים תזהרו! -

images?q=tbn:ANd9GcR8DpgW_SLnjWcJt5AwTBQgM-Vs7SXAYP5HYib66hW2FnBvvOusMsHaApLzCw

קרינה במוצרים מדר' קוריאה? - אני מעדיף למצוא שם קרינה, מאשר את זה:

Who-is-the-Elevator-Guy-in-Gangnam-Style.jpg&w=580&zc=1

מישהו מוכן להסביר לי על מה חשבו בPSA כאשר תכננו רכבים חדשים? - על באנגים

האמר כרכב חתונה ? - אם אתה רוצה שבאמת יזכרו את החתונה, תגיע עם נגמ"ש סובייטי

קנס על אי החזקת הגה ב 2 הידיים, האומנם?! - תגיד תודה שלא קיבלת מעצר על הטרדה מינית

• תוכן חדש...