Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הכלכלי שלנו מצוין -

תולע קטן שואל את אבא שלו:

- אבא, למה תולעים אחרים גרים בתוך תפוחים, דובדבנים, אפרסקים, ואנחנו גרים בערימת חרא?

- כי זאת המולדת שלנו.

האם היום כשקונים dsg מקבלים כבר את המצמדים המשופרים? - מקבלים שמשה אחורית מחוממת (כדי שיהיה נוח לדחוף) וסנרוף (לאוזניים של החמור שקנה את זה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אהבתי! את שניהם!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש פה מישהו עם לווין פרטי? ויכול לעשות לי סדר בבלאגן = כן.

1) הכנפיים לא משמשות לטיסה- אלו פאנלים סולאריים לאנרגייה.

2) אין לו מנוע, יש לו רק מדחפים הפועלים על דחיפה בשיחרור לחץ של גז.

3) לא מומלץ להאזין לתקשורת שעוברת דרכו. עוד יעצרו אותך מה-FBI, NSA, CIA ושאר ראשי התיבות על פגיעה בביטחון המדינה (רמז: לא המדינה שלך).

4) כן, חייזרים יכולים לראות את זה.

5) כן, חייזרים יכולים לקלוט איזה פורנו אתה רואה על הלוויין. אל תצפה במשהו יותר מדיי קינקי.

6) גם הממשלה יכולה.

7) אל תשכח לקחת מגבת.

8) 42.

פורסם

הרגליים נרדמות כשאני רץ - מה אני עושה לא בסדר? - רץ

יש פה יבואנים בקהל? - להבריח קרטון סיגריות מאוקראינה זה נחשב?

התייעצות בנוגע למשכנתא - יזיינו אותך. רוצה חוות דעת שניה? אתה גם מכוער.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחלות בסקודה סופרב - חתיכת דביל, קונים אוטו יד ראשונה מרופא, לא מחולה!

צביעת טסות שיראו כמו גנטים. - איך בדיוק זה אמור לעבוד? עם משקפי תלת מימד?

תופעה של מניאקים במחלף - טעית באיות המילה "בישראל".

מחפש רכב לבחור בודד - זה הרכב שלך:

tumblr_lyhpggx2QX1rnepbwo1_500.jpg

שאלה תיאורתית לגביי טורבו - לא, כשאתה רץ ותוקע נאד זה לא אותו אפקט של boost.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הופעה בקיסריה, איפה כדאי לשבת? - בבית

מיצובישי סופר לאנסר קבריולט - כדי שתוכל למות כמו גבר - עם ראש בתוך טנק דלק ומנוע על הברכיים, בעוד שועלי הסביבה סועדים בקישקעס החרוכות שלך

פורסם

זבובים תוקפים את הכלבה שלי ! - תשטוף כלבה שלך (להגיד במבטע מזרח אירופאי)

מי יכול לבנות צינור חזרת שמן בהתאמה אישית בארץ? - א) אני לא רוצה לדעת מה הרגלי האכילה שלך, אם אתה צריך צינור חזרת שמן :shock:

ב) מפעל "פיאו" ניסית?

506111.jpg

שאלה בקשר לדוד אחורי שקט - תבדוק אם הדוד שלך מאחורה עדיין נושם. לא הגיוני שהוא נהיה שקט פתאום.

מחפש תחנת דלק שמציעה גם שטיפה כללית בראשון לציון - תחנה עם שטיפה שבה שוטפים כל כך טוב, שאחר כך לא רואים את האוטו, בקלקיליה מתאים?

איזה סוג מנוע יש להונדה? - מנוע ממנע (במובן שלא מת עדיין) וגיר מגגר (עדיין לא נתפס), יד ראשונה מרופא לרציניים בלבד אוטו מניע בומבה משובר גנטים מגניזיום מערכת אמבישלוש מניע וואלה לא רוצה נוסע, לשאול את מוחמד

פורסם

ייעוץ לקניית רכב יפני /דרום קוראיני אמין וחסכוני ושיהיה אוטמט - למה, צפון קוריאני כבר לא טוב? אתה יודע מה, רק תעיז להגיר "דרום קוריאה" כשאתה מסתכל על התמונה הזאת:

799px-Kim_Il-sung.jpg

זה מה שאתה רוצה? שמזכ"ל המפלגה יתבייש בך?

פורסם

בתמונה זה המזכ"ל או אישתו? עם כל האיפור, קשה לדעת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה דעתם על מילוי מיכל גז דרך צינור תדלוק בת. דלק עם ה"מכשיר" הבא? - בעיקבות השירשור בניתי לך כינוי חדש, שמורכב מהכינוי שלך, ועוד מישהו - מה דעתך על תימני בומבה! ?

צפו ביונדאי סונטה מאיצה ללא שליטה - אם כבר, צפו במיצובישי לנסר מאיצה - זה יעסיק אותכם ליותר זמן מאשר לראות את כל הפרקים של "סנטה ברברה" ברצף

פורסם

פורסם

מחפש סרט קצת ישן עם סוס מדבר. כן, אפילו בערבית! - אפשר שכטה ממה שאתה מעשן?

מה יש לעשות בברלין ? - לברוח מסוטי מין נאצים אוכלי כרוב כבוש עם נקניקיות ובירה בדייקנות מתמטית על מרצדס (הנה, אני חושב שהצלחתי ללקט את כל הסטיגמות על גרמנים)

טופס הגילוי הנאות בקניית רכב משומש - זה אתה נותן למוכר למלא, כדי שיכתוב את כל מה שניסה להסתיר ממך. כמו שיש מדינה בארה"ב, שלפי החוק שלה, לפני שאתה הולך לבצע עבירה, אתה צריך לדווח עליה למשטרה

קאיה קרניבל 2005 איך להתחיל נסיעה בעליה ארוכה וחדה - למצוא מישור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

• תוכן חדש...