Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

משמעות הגזרות החדשות של האוצר = בפני עצמו- כלום. אבל, הודעה אחת מתחתיו: הנורבורגרינג עומד להסגר?

:lol:

מן תזמון שכזה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בית קפה פתוח בערב תשעה באב - אחרי חג הלחם (פסח) וחג האוכל (יום כיפור) בא חג החגיגות (מתוך "מתדריך לכופר מתחיל").

העברת נוזלים בכמות קטנה במזוודה בבטן המטוס - זה רדיואקטיבי לפחות?

מעשה בשוטרים או מקרים הזויים בהם נתקלתם + דוגמא אישית - אני שמח שנתת להם דוגמא אישית

בכל פעם שאתה שם ברקס - רבקה בלאק, ליידי גאגא, סקרילקס, ניקלבאק, ג'סטין ביבר וניקי מינאז' כותבים עוד שורה לשיר המשותף שלהם. בקיצור עדיף לך שתיכנס בקיר.

סקרנות נטו: קבריולט בחנייה רגילה. - תשובה נטו: השכנים יזרקו עליו יותר שקיות זבל, סיגריות וקרשים מאשר על אוטו רגיל.

כל מי שמעוניין בפחיות ריח קליפורניה - אין כמו ריח של מקסיקני מיוזע על הבוקר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נפלו לי 2 גרעיני אבטיח לתיבת ההילוכים...= אנחנו צריכים את כל האבטיח, לקנה מידה.

פורסם
התקנת טמבונים לא מקוריים = עדיף בד של לילי, יש לו כנביים וההתקנה יותר קלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
משמעות הגזרות החדשות של האוצר = בפני עצמו- כלום. אבל, הודעה אחת מתחתיו: הנורבורגרינג עומד להסגר?

:lol:

מן תזמון שכזה...

מה, אני משלם גם על זה? :shock:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אפשר לעשות באזור נמל יפו? - לחטוף מכות ולהישדד ע"י שיכורים.

תאונה שלא הייתה - אל תדאג, זה עוד יגיע. לא ראית "יעד סופי"?

ריח של משהו שרוף ברכב חדש - זה הריח של הכסף שנשרף כתוצאה מירידת הערך שקנית רכב מהחברה.

איביזה 2012 -איך מרימים את הוישרים?? יכול להיות פאק בייצור? - זה בכוונה ככה רק בגירסאות שמגיעות לארץ, כדי שהערסים לא יתקינו פסי לדים על המגבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פאן לי, פאן לי במקסימום: מישהו מוכן להסביר לי למה כל כך כיף לי לנהוג ב206 1600 ידנית? - כי הייתה לך ילדות קשה עם צעצועי ברזל יצוק מרותכים לרצפה, בית על גבעה ועגלה ללא ברקסים, ג'וקים בתור חיות מחמד, טלפון ראית פעם ראשונה רק בצבא (שם גם הסבירו לך את ההבדל בין המינים) ותפוחי אדמה קפואים בתור ממתק.

מי רוצה BMW בהנחה? - כדי שיישאר לך עודף למסטיק אורביט

הופעות בפארק אריאל שרון. (או שמו המוכר. חירייה) - אני לא בדיוק מעריץ גדול שלו, אבל לא קצת הגזמנו עם השם (בעצם במחשבה שניה, לא)

מזדה 323 2001 יש מה לשפר,עזרה - בשביך מה לך מקרר, אם אתה לא מעשן?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש צמים בקהל? או- צום קל ומועיל וחתימה טובה. = לא יודע אם בקהל, אבל ראיתי כמה צמים בלתי מזוהים.

פורסם
מישהו יודע מה זה? = אנ'לא יודע, אבל הנה בא עוד אחד!!!

• תוכן חדש...