Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הגעה לקומפיוטסט ראשל"צ מערב בתחבורה ציבורית. - האוטו הולך, ההרגלים נשארים, אה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החזר כספי במקרה של אובדן להלכה= חמוד, כספים שהולכים להלכה, לא חוזרים אליך אח"כ...:roll: חוץ מזה, מה איבדת להלכה? את חופש הדת?!:twisted:

ואחד שקיבלתי בה"פ:

התיעצות בנוגע לכדאיות עסקית- כרום. = כניסה לשותפות עם גוגל?

פורסם
בעיה - רכב יתכבה באמצע נסיעה ללא התראה מוקדמת - פורד פיאסטה 95 =אין בעייה: לא צריך להיות נביא כדי לנחש שפיאסטה תכבה מעצמה.

פורסם

פנגו זצ"ל ? -

http://www.youtube.com/watch?v=QEUmJR3-Um8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

על איזה התמרור/חוק תעבורה הייתם מוותרים? - כזה שמכניס לכלא על דריסת קטנוען

חיפוש עבודה בניקיון בשכר ראוי - אתן לאריק קרטמן לענות במקומי:

http://www.youtube.com/watch?v=O3id-Fb8ooY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גיר ידני בגוש דן , האם פרקטי? - בולדוזר בגוש דן זה פרקטי. גוש דן זה לא פרקטי.

איך מגיעים מבאר שבע לביהמ"ש השלום בנתניה ? - על ניגוד אינטרסים בין משפחות פשע

סקודה אוקטביה או סופרב - תלוי מה הדרגה שלך במשטרה או הסטטוס שלך בקרב נהגי מוניות אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז אם תסבירו לי איך אתם מצטטים את השרשור המקורי (הכוונה את שם השרשור שעליו אתם נותנים תשובות משעשעות) אז גם אני אצטרף למשחק.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האיכספלורר נותן להעתיק הכל כולל הקישור.

בכרום צריך להעתיק את הכותרת, ולהכניס לינק ידנית. לכן אני כבר כמעט לא מגיב פה, הליך מתסכל.

פורסם

אתה לא חייב איכספלורר בשביל זה, גם השועל נותן לעשות ככה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך להשקיע 1500 ש"ח במערכת בפאביה?

- דחוף מסמרים בכח לפתח כניסת הדיסקים במערכת ולאחר מכן סע לצ'מפיון שיתקינו לך מערכת חדשה ב1500 ש"ח.

מיקום פילטר מזגן במאזדה לנטיס 323 שנת 97 - אם לא החלפת אותו משנת 97 המיקום הנוכחי שלו כנראה בתוך הריאות שלך ושל הנוסעים הקבועים שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך להשקיע 1500 ש"ח במערכת בפאביה?

- דחוף מסמרים בכח לפתח כניסת הדיסקים במערכת ולאחר מכן סע לצ'מפיון שיתקינו לך מערכת חדשה ב1500 ש"ח.

אולי רק הקוספה שהיא באה בתוכה תעלה לך 1500 שקל, וגם זה במבצע.

הרגל ישראלי חדש? לזרוק זבל ברחוב. - אתה חי במרתף או משהו?

ילדים חרא - הזכרת לי פרק מסויים של סאות' פארק משום מה (רמז - בונו מככב בפרק הזה).

• תוכן חדש...