Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמישהו יסביר לי מה יש בR8 הזאת? - יושב בה מישהו עם מספיק כסף לשכנע אותך לעשות ניתוח להעברת הפיטמות לתחת ולפרסם תמונות שלך בביקיני אחרי זה.

האם שטפו לנו את המוח שרוב תאונות האופנועים באשמת המכונית? - לא יודע, שלי נשאר מלוכלך.

נכוותי מהלפטופ-בעיה טכנית קלה בעת סגירת המסך - הפתיעו אותך באמצע סרט "מעניין" וסגרת במהירות את המסך על משהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נכוותי מהלפטופ-בעיה טכנית קלה בעת סגירת המסך - הפתיעו אותך באמצע סרט "מעניין" וסגרת במהירות את המסך על משהו?

:roflmao::roflmao::roflmao:

מרוץ הפורמולה הראשון בישראל - מידע ראשוני - נכון שאומרים שלא משנה איזה אותיות תשים באמצע המילה, העיקר שהאות הראשונה והאחרונה תהיה זהה למה שהתכוונת, ויבינו אותך?

אז קראתי את זה כ"מרוץ פורמולה ישראל - מדע בדיוני

האם שטפו לנו את המוח שרוב תאונות האופנועים באשמת המכונית? - חייב... לדרוס... אופנוען...

רביעית טויו R27 למאזדה 2 - מחפש צמיגיה הגונה בירושלים - תגיע לבית של סינדרלה, מצא שם BMW משומשת בלי תאונות, לידה יעמוד רס"ר חכם, משם הארנב הלבן יכוון אותך.

טס לחו"ל (אירופה) בפעם הראשונה, מאיפה מתחילים? - מלעבור בדלת של הבית. אם נכשלת בזה, אפשר די לוותר על השלבים הבאים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כתבה מרתקת ומדהימה על פטריות, אינטרנט, רפואה ואפילו דלק עתידי - מה, לא ידעת את כל זה? פטריות גם מגדילות את סופר מריו ויודעות לשיר:

http://www.youtube.com/watch?v=PnsfRWaDL-E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

שיפוץ נורטון קומנדו, מתנת הפתעה. וידאו מארה"ב - א) רק אני נכנסתי לזה בגלל שחשבתי שמדובר בתוכנת מחשב?

ב) יש פה אחד שאוסף מחשבים ישנים, אז הוא ישמח לנורטון קומנדר משופץ.

יותר טוב מכל מכונת שטיפה - הילד שוטף את ה- GTI - א) אתה לא משתמש בו בצורה יעילה, פנה למנהלי מפעלים בסין לקבלת הדרכה. ד"א, הם יהיו מוכנים לקנות אותו ממך במזומן.

ב) צודק, מה הוא אוכל בחינם, אחרי שיסיים, קח אותו למטע הבננות המשפחתי, הוא גם ככה בחופש.

הזמרת עם פה של ג'ורה נעצרה (שכחתי את שמה) - ג'ורהשבילי? זאת שמופיעה עם להקת "אבירי השירותים הכימיים"?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוצאות בדיקת רכב - קיה ריאו - בבדיקה גילו שזו קיה ריאו?

מה עלי לעשות אם אינני מצליחה לפתוח את הרכב? (כותרת ערוכה) - לבדוק שוב שלא שכחת לשים עדשות/משקפיים ואת לא מחזיקה במקרה את המפתח של הבית.

הדבר הזה שווה משהו? - לא שווה כלום. עכשיו תביא את זה, במילא אתה לא רוצה את זה.

כלב מדהים מחפש אהבה! - אבל למה הוא מחפש בפורום מכוניות? בדרך כלל ממפגש של כלב ורכב לא יוצא טוב.

איזה אוטו כדאי לי לקנות? - אוטו גלידה.

קקי של יונים - טוב נגד חצ'קונים.

פורסם

כלב מדהים מחפש אהבה! - אם זה רוטויילר, ואת האהבה הוא מוצא בדמותך, אז כדאי שתזייף אורגזמה

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao:

מרוץ הפורמולה הראשון בישראל - מידע ראשוני - נכון שאומרים שלא משנה איזה אותיות תשים באמצע המילה, העיקר שהאות הראשונה והאחרונה תהיה זהה למה שהתכוונת, ויבינו אותך?

אז קראתי את זה כ"מרוץ פורמולה ישראל - מדע בדיוני

O M G.

זה בדיוק מה שקרה לי גם!!!!! אמיתי לחלוטין!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני רוצה XP,אישתי רוצה WIN7.איך עושים את זה? {אסף,עזרתך בבקשה} - לא, לא, אתה לא מבין נכון את הקונצפט של עשיית ילדים. ילד לא מתקינים עם המחשב, ילד עושים תוך סוג של תנועות פיזיות מוזרות במיטה, ובטוח שלא צריך לקרוא לאסף בשביל זה.

פטריות, לא מה שחשבתם. - השאלה הנשאלת כאן היא למה העורב הוא כמו שולחן כתיבה? :crazyeyes

פורסם

פטריות, לא מה שחשבתם. - השאלה הנשאלת כאן היא למה העורב הוא כמו שולחן כתיבה? :crazyeyes

[/right]

אלן פו כתב על שניהם.

פורסם
אלן פו כתב על שניהם.

א) זה אדגר פו.

ב) ובכלל, אתה יכול לעשות משהו יותר טוב עם הזמן שלך, מאשר לבזבז אותו על חידות שאין להן פיתרון :-P

היי, הדבר הזה פשוט כותב את עצמו

הסחוג של זהבי - המרכיב הסודי - או שזה אהבה, או שזה זרע, לא סגור על זה :roll:

פורסם
א) זה אדגר פו.

ב) ובכלל, אתה יכול לעשות משהו יותר טוב עם הזמן שלך, מאשר לבזבז אותו על חידות שאין להן פיתרון :-P

השלם את החסר: אדגר ___ פו.

רמז: תחשוב מפתח, שהוא כלי עבודה, עם 6 פינות, ומשתמשים בו כדי לפתוח ברגי אלן...

הסחוג של זהבי - המרכיב הסודי - או שזה אהבה, או שזה זרע, לא סגור על זה :roll:

לא רוצה לדעת. ולא רוצה לגעת.

פורסם

זה פשוט הזכיר לי קטע מ"הרולד וקומאר הולכים לטירה הלבנה".

http://www.youtube.com/watch?v=Pi_iiPppFlc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...