Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל קורסה חדשה, באיזה צבע כדאי? - א) גנרל לי:

88cb6804a469a700-main.jpg

ב) צבעים של scooby doo mystery machine (תגגלו, אין לי כח לשים תמונה)

חסמו אותי בפורום חובבי גיהוץ. - אני מפחד לשאול על מה

לא מרוצה מהברקסים בלאון טורבו MK1 - אז כדאי שתשלים איתם, כי ברקסים יכולים להיות נקמניים

אובד עצות,מעונין בהמלצות על תכשירי ניקוי לרכב. - א) סבון כלים פלמוליב בבקבוק ירוק. המהדרין יכולים להשתמש בסבון מוצק, ואפילו להפיל אותו בעודם לובשים מכנסון קצרצר.

ב) לשלשת ציפורים טריה, ואז שטיפה במכנה. קראתי איפשהו שזה שווה ערך לפוליש ווקס.

ג) חכה מספיק זמן, והלכלוך ייפול לבד.

ד) תחכה לגשם, כן, גם באמצע יולי. במידה ולא בא, חזור על שלב ג'.

ה) אם האוטו שלך יוצר לפני שנת 1998, ואתה באמת רוצה לשמור על האוטו, אל תשטוף משתי סיבות:

1) יש סיכוי טוב שהצבע יישטף יחד עם המים.

2) האוטו שלך יינסה לחקות את דלוריאן מ"בחזרה לעתיד", ותראה ברקים מעל המנוע והדשבורד. במקרה הטוב תחזור לשנת 1955, במקרה העוד יותר טוב, תשחזר את הניסויים של ניקולה טסלה (מי יודע, אולי תצליח להעביר זרם חשמלי למרחקים בצורה אלחוטית), במקרה הגרוע תזכה לראות את סבא שלך (זה שמת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פזו 206-דוושת בלם הופכת קשה+תקתוקים. מה זה? - זה הקטע בו אתה מתעורר ומגלה שבעטת בקיר מתוך שינה.

GS27 - מהי הדרך הטובה ביותר לשימוש? - למרוח ווזלין ולשבת.

שעבוד רכב - אתה בונה פירמידה בחצר?

דרישה לשלם רישיון רכב לרכב שאינו "קיים" - מה הבעיה? תשלם להם דרך חשבון בנק שלא קיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דרישה לשלם רישיון רכב לרכב שאינו "קיים" - מה הבעיה? תשלם להם דרך חשבון בנק שלא קיים.

מזכיר אגדה אורבנית.

בריטי אחד קיבל דו"ח ממצלמת מהירות. יחד עם הדו"ח הוא קיבל צילום של הרכב שלו. הוא החליט להתחכם, ושלם להם צילום של שטר של 50 ליש"ט. כתגובה משמשטרה נשלחה תמונה של אזיקים. הקנס שולם במלואו ביום קבלת המכתב (הדואר המלכותי הבריטי עובד הרבה יותר מהר מדואר ישראל, כפי שהבנתי מטופ גיר. אפילו הChina Post עובד הרבה יותר מהר מדואר ישראל).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות אצלהם מתחכמים בנימוס, אני לא רוצה להגיד איזה צילום הוא היה שולח אם הוא היה ישראלי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רק אניח את זה כאן... - לא לא לא, תרים את זה ותזרוק לפח. אני שונא שמשאירים ככה זבל ושוכחים ממנו. (מדובר בקליפ מוזיקה מיזרחית :lol: )

גלגל אחורי נתפס בטויוטה קורולה - ויש נגדו כבר כתב אישום?

סוזוקי ג'ימני 2009 נקישות - נו אז תפתח לראות מי זה.

היכן ניתן למצוא כיסוי בד למאזדה 2 ? - שאל אותה אם יש לה תחתונים שהיא לא צריכה:

fatlady1.jpg

בני זוג עם סדרי עדיפויות שונים בחיים יכולים להצליח? - אם שניהם בנים אז לא. אם שתיהן נשים אז כן, אבל חובה להעלות תמונות + סרטונים לכאן שנוכל לחוות דעה מעמיקה יותר.

שני צדדים למטבע בכל סיפור רוכב אופנוע שניצל ממות היכה את אבי הנהגת שכמעט הרגה אותו - למי אכפת, תחזיר את המטבע!

פורסם

שאלה בנוגע לנגד טמפרטורה 2 רגליים - כן בהחלט, אחד התפקידים הכי מבוקשים בצה"ל. מובטחות לך שנים של חוסר מעש על חשבון משלם המיסים, וזה כשאתה בשירות. החל מגיל 40 אתה יוצא לפנסיה, כמובן על חשבון הציבור. קח בחשבון שזו אחריות מאוד גדולה, נגד טמפרטורה, ממש לא פשוט כל יום לקבוע לאלוהים מה יהיה מזג האויר בבסיס.

לגבי שתי הרגליים - לא חובה. ממילא תבלה את רוב ימיך בישיבה חסרת תועלת במשרד וצעקה על אחרים שיביאו לך קפה הנשיא.

איחלתי לנגד בהצלחה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיה עם חשבון ב FileSonic - רק פראיירים משלמים על פורנו.

תאריך התפוגה של מדינת ישראל - עוד 20-30 שנה - מה זה התחזיות השקריות האלה?! לא שמעת שב2012 יחרב העולם? יש פה אנשים שפשוט חיים בסרט.

מושבים מלוכלכים וצבע שרוף בפיאט פנדה מה עושים? - מפסיקים לתת לסבא לנהוג בלי מכנסיים ותחתונים.

• מצחיק 1

פורסם

רעידות לא ממנוע = פרקינסון

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני לא מאמין ששמרת את זה... :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האם יש מלך חדש לסמרטפונים? (גלקסי 2) - ככה בערך מתחילות מלחמות בין מוסלמים שיעים לסונים.

התאונה הראשונה שלי. - כמו שאומרים באנגלית, Break a leg

יונדאי נאה במיוחד? איזה דגם זה? - הדגם שעליו יגיע המשיח, עם סנטה קלאוס בתור נהג.

מועדון אלפא רומאו ישראל - שרשור מתעדכן - בעידכון: באיזה מוסך יש את חדר ההמתנה הכי יפה, וקפה הכי טעים? ; מה לעשות כשהבנק לא נותן לך לחרוג מאוברדראפט? סקירת מלווים בשוק שחור ; איפה יצא לכם להיתקע עם האוטו בגלל תקלה הזויה? 5 סיפורים מאת חברי המערכת.

רכב חברה נכנס ברכב של אחותי, מי ישלם? - אתה

מאזדה 3 - האם קוראת דיסקים צרובים/MP3? - אם זה הגיע בתוך שקית של מחסני חשמל, זה לא מזדה3.

פורסם

כל השבוע הבא באשדוד, אז מה יש לעשות שמה? - אם להידקר ע"י גרוזינים לא עושה לך את זה, אז לשבת בפינה חשוכה ולבכות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

[פז'ו 106] איך קוראים לרכיב שמפעיל את מדחס המזגן? - לחצן, מתג, כפתור, מקש, אחד מהם חייב להיות זה.

פרוייקט מצולם הסבת פיאט אונו 5 דלתות ל 3 דלתות קבריולט - נו באמת... לא היה יותר פשוט לפרוץ את המנעולים בדלתות האחוריות מאשר לחתוך את הגג?

פורסם
[פז'ו 106] איך קוראים לרכיב שמפעיל את מדחס המזגן? - לחצן, מתג, כפתור, מקש, אחד מהם חייב להיות זה.

אמממ, נהג? :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...