Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שיקול פרקטי, הוא ייקבל את המנוע, ישיג הרבה כוסיות איתו, ויחליף אותן בשלל מוצרים ושירותים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאחד שאו-טו-טו מתחתן:

תפסת כוסית? למה להחליף אותה?! לך ברגל אם צריך!

(זוגתי, שתחיה, תהרוג אותי עוד מעט)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה לעשות עם שכן שאונס לי את דלת הנוסע? - לתפוס את האיבר שלו עם מרים שמשה

איזה פחמימות מומלץ לאכול אחרי אימון? - פחמים של קינגספורד בשקית כחולה. זה הגיע באיזשהו שלב מהמפעלים של פורד, אז זה גם קשור לרכב

שיפורים לפיאט מריאה יש דבר כזה?? - בעיקר כדורים נגד דיכאון.

צ'יפ לפיאט דובלו (התרשמות) והורדת כוח לכביש. - בפיאט דובלו, עם היציבות המופלאה שלה, זה יהיה בעיקר הכנסת כח בעמוד.

מישהו יודע למה מרווח הטיפולים של פיאט גדול פי שניים משאר היצרנים - כי חלק מהם תוכל לעשות עצמאית עם חלקים שנפלו מפיאט אחרת לפניך.

סיאט מורידה את מחירי האיביזה הספורטיביות ב10K. - איזה יופי, עכשיו זה חוזה עבדות ל200 שנה, כליה, יד, רגל, אשך והבן הבכור מינוס 10 אש"ח?

Shut-up-and-take-my-money-300x187.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיפורים לפיאט מריאה יש דבר כזה?? - בעיקר כדורים נגד דיכאון.

גדול!:lol:

מישהו יודע למה מרווח הטיפולים של פיאט גדול פי שניים משאר היצרנים - כי אתה במילא תיכנס כל שבועיים למוסך, אז אין טעם.

מים וסבון נכנסו לרכב בשטיפה - זה נשמע כמו סלנג של הכלא ל"אנסו אותי במקלחת".

נשיקה של 2 מכוניות - הדרך הכי קוקסינלית להגיד שעשית תאונה.

מה לעשות עם שכן שאונס לי את דלת הנוסע? ‏( - צלם אותו במצלמה נסתרת ותראה לאישתו מה הוא עושה "בשעות נוספות".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קיה פיקנטו מבחן ריסוק ראשון - אני מאוד מקווה שלא האחרון. האמת, בעולם מתוקן אני מצפה שיעשו לכל פיקנטו שיוצאת מהמפעל מבחן ריסוק משולש עם אלטו ויונדאי I10, ואח"כ יפילו על הקוביה שנוצרה פיאט פנדה ושברולט ספארק, ומברזל שנוצר, תיוצר מכונית אמיתית.

הפגנה הזויה ביותר בי-ם נגד הורדת מחירי הדלק! - זה ירושלמים, מה אתה מתפלא. ההפגנה הבאה תהיה נגד הגבלת תנועת עב"מים מעל משכן הכנסת.

פורסם

שמנזר, אתה לא מתכוון "בתוך" המשכן? :lol:

פורסם

בתוך המשכן זה מזוהה, זה הגירסה הירושלמית ל"עליית הקופים", רק עם תקציב, שג'יימס קמרון מחרבן קוביות כשהוא שומע עליו.

:evil:

פורסם

הגירסה הלא ירושלמית נקראת "עליית הכופים".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזור יוקרתי יותר - הרצליה פיתוח או קיסריה ? - איפה שיש פחות תימנים.

שיפורים לרובר 216 - חפש "גריטה" בפורום.

מכירת רכב עם פיגור בתשלום טסט לפירוק - לא הבנתי, אתה מנסה להתחזות למפגר כדי להתחמק מתשלום טסט ובינתיים למכור את הרכב לפירוק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחפש ממיר חלודה איכותי ! - תפנה ליס/הוט. אם הם משדרים דרך הממירים שלהם את האלטזאכן שהם משדרים, בטח גם חלודה יכולה לצאת מהממירים שלהם

פריצת הרכב על ידי המישטרה - תשאל אותם גם אם יש להם מבצעים על ירוק

איזה שיפורים אפשר לעשות בפיג'ו 306 - מראה של מרצדס לדוגמא (מרצדס שהוא אוטובוס, כן?). רק שהנהג לא יראה אותך.

עדכון תוכנת אפסולוט - איביזה קופרה. - זה "אבסולוט", וזה עדכון תוכנה למוח של הנהג.

תוכנית הרכב מספר אחת בהודו - מה, הם רוקדים ושרים סביב הינדוסטאן, והחצי השני מספר על איך זה לעבוד בתמיכה של מייקרוסופט?

פורסם

עדכון תוכנת אפסולוט - איביזה קופרה. - זה "אבסולוט", וזה עדכון תוכנה למוח של הנהג.

אבסולוט בהחלט מעדכנת את המוח של הנהג. את התוצאות אנחנו רואים בצידי הדרכים ושומעים בחדשות...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תיקון מכות באוטו בעצמך, האם זה באמת עובד? = א', יש לקרוא כ:

תיקון: מכות באוטו בעצמך, האם זה באמת עובד?

ב', החוק השני של מועדון קרב, זה שלא מדברים על מועדון קרב.

וכמו תמיד, ג': יפית.

ויש גם ד': חוקי מועדון קרב לא תקפים אם אחד המשתתפים הוא צ'אק נוריס. לו יש חוקים משלו שאפילו הפיזיקה מצייתת להם.

פורסם

ב', החוק השני של מועדון קרב, זה שלא מדברים על מועדון קרב.

גם הראשון

מה אפשר לעשות עם ספרים ישנים? - את אותו הדבר שאפשר לעשות עם ספרים חדשים - לשרוף, ולחכות לעונה חדשה של האח הגדול.

• תוכן חדש...