Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

רובר 216 קבריולט 1997 שאלה לגבי מנוע - היה מנוע?

שיפור סובארו 1800 87 - לא מצאתי משהו חכם להגיד, אז שמתי את התמונה הזאת:

funny-car-photos-jumping-car-horribly-wrong-fail.jpg

צנרת בבניה עצמית (עניין החוקיות) - תלוי ממה אתה בונה את זה. אם זה מצינורות PVC בשילוב קופסאות של פרינגלס, אז תלוי בבוחן.

שמן באינטרקולר, טויוטה פראדו 2002. - אם עוד פעם תחנה ליד דוכן פלאפל, תתכונן למצוא טחינה ברדיאטור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הבדל בין פרופיל 4000 ל-4400 בחלונות אלומיניום

= חכה עוד קצת, ייצא חלונות פלאטינום, דורש פחות זיכרון ומגיע עם קישור בלוטות' לניידים.

[/url]מיטריה מדימה למי שמחפש את הכי טובה = מטרייה מדימה, זה על תקן של "יד ראשונה מרופא" - רק "יד ראשונה מרוסי"?

[/url]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Pink Subaru - סרט של מפיק יפני שמתרחש בטייבה -

440-japan-producing-78pc-of-the-worlds-weird-shit-since-1952.jpg

חדשות רכב: נחשפה מרצדס SL החדשה - בכלמוביל כבר נערכים לתורים האימתניים שהולכים להיות בסוכנויות

מחפש מורה נהיגה באזור צפון ת"א - בטח אחת הבדיחות שרצות אצלם זה "אמא שלך כל כך ענייה, שלקחה שיעורי נהיגה במקום לקנות רישיון"

עץ עם פירות מוזרים וכבדים, מי מכיר? - תפילותיי נענו? יש עץ אבטיח?

פורסם

שאלה לגבי נדירות של טסלה בארץ - לדעתי יותר מדי נדיר. לא יזיק להכניס כאלה לשימוש מבצעי בצה"ל:

TeslaRedAlert2Full1000.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לחובבי הדאבסטפ. מוזיקה ללכת לישון איתה. - לי זה הזכיר את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=yF1QRLFa_TQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כדאי או לא כדאי לשדרג לאייפון 4s? - אתה עשיר? אם כן, תקנה שניים. אם לא, תבקש ממי שקנה לך את ה-4, שיקנה את ה4S.

ריטלין ללא מרשם - העולם היה נראה הרבה יותר יפה, אם היו מוסיפים את זה למוצרי מזון במקום מונוסודיום גלוטמט (מגביר טעם, למי שלא מכיר).

באיזה שעה מקובל להתייצב למילואים? - בוא נגיד ככה שאתה יכול להביא לוח שנה במקום שעון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש כפתור שנותן "כוח" למנוע בטיוטה קורולה - א) כן, ואם אתה מחזיק אותו 5 שניות, זה השמדה עצמית.

ב) זה לא כפתור, זאת דוושה מימין לברקס.

ג) היפנים, כרגיל, גנבו את הפטנט מפג'ו:

http://www.youtube.com/watch?v=OArGuBHR9fY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צריך חוות דעת איך להשתחרר מאובססיה למכונית. - א) אם אתה רוצה, אני מכיר גמדים כחולים שידאגו לשחרר אותך מרישיון, והשיחרור מהאובססיה כבר יבוא לבד.

ב) הסתכלות על קבלה מתחנת דלק גם תגרום לך לרצות לנסוע יותר באוטובוס.

מערכת "winter" - שברולט אפיקה X - לא מכיר, אבל אני מכיר מערכת "summer" בדייהו רייסר - בטמפרטורה מעל 22 מעלות אחד המחוגים עולה, נדלקת מנורה, ואז האוטו משפריץ מים על הכביש, כנראה בשביל לקרר אותו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוויה נעימה עם המכס - תן לי לנחש, חוויות נעימות מערבות אצלך חליפת גימפ ושוט.

להיות ישראלי זה...(מוטורי) ‏- עצוב.

הזמנת הגה סופרט מ eBay - יילך מצויין עם טלפון BleckBarry, מצלמת Likea, נעלי Ababis, טלוויזיית Penesamig, ומחשב Mell.

מיצובישי לנסר 2007 EXECUTIVE 1.6 שיפור כוח ! - א) מניסיון עם הרכב הזה, השיפור הטוב לרכב הזה הוא אימוץ הגישה הזן בודהיסטית.

טס לתאילנד - טיפים - אם יש לזה גרגרת, אז זה לא כולל בקונסטרוקציה שלו חור בין הרגליים.

החבילות החדשות של HOT - מה הקאץ'? - מניסיון - עדיף למכור את הנשמה לשטן. מזה לפחות ייצא לך משהו.

אז גם זמני הגיע - טס לניו זילנד ב16.2, מחפש טיפים והמלצות! - Don't let the door hit you on the way out

פורסם

אהלן וסהלן, סעדתי וואסעדתי, מזמן לא ניסיתי את כוחי בשירשור הזה.

אז ננסה שוב.

צריך עזרה בקניית הליכון חשמלי-הגיל נותן את אותותיו?

פריצת סוני אריקסון - עדיף על "פרוצה שרי אריסון". הייתי צריך לקרוא את הכותרת הזו פעמיים.

הצעה מעניינת לכל מעשני הנרגילה - לא תודה, הספיק לי מהפטריות של ההוא מתחתיך.

יש פה שפים? שאלת פטריות. לא תודה, הספיק לי מהעישון של ההוא מעליך.

glaucus atlanticus - מה זה היצור הזה והאם ניתן להשיג? לא יודע לגביך, אישית אני מעדיף yosefus francusios, הם מצויים בעונת הנדידה כרגע, אולי תצליח לתפוס אחד בין פה לבין צ'ילה איפה שהוא.

דרוש דובי ענק, מבקש את עזרתכם! - אייתת "כושי" לא נכון. ושכחת את המילה "עם". וגם את המילה עצמה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך הופכים לקוח במוסך טויוטה לרוח רפאים? - מפילים לו אלטרנטור על הראש.

חידה- מה לא בסדר בתמונה? - האישה לא במטבח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...