Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

fat bastard אני רואה שגם אתה מעריץ של פופאי :-D

מה זה אומר הרחבת מנוע ? - זה אומר המון טלפונים לא נעימים מהבנק והרחבת הרקטום בהתאמה.

מכשיר דיאגנוזה לרכבי VAG לא מתקשר... - קח את זה כמו גבר, בלי דמעות, תלמד לקבל את זה בהבנה.

עבודות חוץ משירות לקוחות, אין? - אתה מעדיף לרקוד על עמוד?

בגירה !!! מה זה היצור הזה ??? - בחיים לא ראית את חברה שלך ללא איפור?

שמנת לבישול-תוקף אחרי פתיחה? - אם קמח תופח תקף והרס חצי עיר -ghostbusters-the-video-game-ss04.jpg

, תאר לך מה שמנת לבישול עלולה לגרום!

מגני רוח לניסן ג'וק - אתה צריך מגני עיניים, לא מגני רוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
fat bastard

LOL!!!:lol:

בגירה !!! מה זה היצור הזה ??? - בחיים לא ראית את חברה שלך ללא איפור?

אני מבקש- נא לרשום "\אישתך" פעם הבאה. יש להיות פוליטיקלי קורקט, ויש נשים שהתואר "באגירה ת'רד" הולם אותן.

מגני רוח לניסן ג'וק - אתה צריך מגני עיניים, לא מגני רוח.

עוד באגירה ת'רד?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מכיר את התחום הזה (שירות לקוחות) מספיק מקרוב, והתשובה היא כן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דריפטים - אליפות קפריסין, נישואין בקפריסין ‏ - מה הבא בתור? פחד ותיעוב בקפריסין?!

מוצר מעניין - ידית וואקום לדפיקות בפח - באמת מעניין, בחיים לא יצא לי לראות אביזרי מין של רובוטים.

פוטרתי עקב קיצוצים בחברה,איזה רעיונות יש לכם לתת? - עכשיו אתה יכול להגשים את החלום שלך ללא חשש שיפטרו אותך: לרוץ ערום במסדרונות של העבודה ולחרבן לבוס שלך על השולחן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכישת רכב חדש בזמנים כאלו? - לא כדאי בזמנים כאלו. חכה עד שפרודו ישמיד את הטבעת, רק אחרי זה תקנה רכב.

מחשב איטי,איך מחזירים לו את הנעורים? - מפסיקים ללחוץ על פרסומות באתרי פורנו.

ג'יפה לאופניים - איפה קונים? - שתה בקבוק של חומר משלשל ולאחר מכן צא לרכיבה ללא מכנסיים.

הצפרדע הירוקה בערום מלא ללא צינזור - מתי לאחרונה ראית צפרדע לובשת משהו?

קרקושים באזור נהג - פאביה חדשה - יכול להיות שלשניכם יש את אותה בעיה:

http://www.youtube.com/watch?v=MtKJdV8-dSU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

פיקדון שיחרור מהצבא, איך באמת משתמשים בו? - קונים 40 אלף כדורי פינג פונג. כשישאלו אותך למה, אתה אומר "אני צריך את זה בשביל...", ומת.

האם עדיין מסוכן לנסוע לקייב(אוקראינה) אחרי אסון צ'רנוביל? - אם באים אליך בשדה התעופה אנשים בטרנינגים כחולים עם מספר 13 על הגב, ואומרים לך שאתה "הנבחר", ושולחים אותך לחפש את GECK, אז קח לך אקדח, לטאה על מקל ובקבוק Nuka-Cola, ולך.

האם מותר לי כבר להסיע רכב מלא? - אם אתה מוכן לזה שזה יהיה על המצפון שלך...

הגיעו ימי המשיח,פרארי 458 בכבישי ישראל - זה רק אני, או שכשלא היה את זה, אנשים פה חיו יותר טוב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סיליפוס - כדאי לפנק את המדיח / מכונת כביסה ? - אם יש לך עגבת (סיפיליס זה שם לועזי לעגבת), אז אתה קצת לא במצב של לפנק מישהי/מישהו/עצם דומם. לך לרופא קודם.

מעבר דירה: תמיד רע? (או: בעל דירה מהגיהינום) - אז פעם הבא נסה לחפש דירה שלא משקיפה לנהר סטיקס.

נתונים סותרים בנוגע ל-Ford Focus 2012 2.0 GDI - כן, נתחיל מזה שGDI זה זה טכנולוגיה של מיצובישי, אז זה לא באמת פורד פוקוס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האם עדיין מסוכן לנסוע לקייב(אוקראינה) אחרי אסון צ'רנוביל? - אם באים אליך בשדה התעופה אנשים בטרנינגים כחולים עם מספר 13 על הגב, ואומרים לך שאתה "הנבחר", ושולחים אותך לחפש את GECK, אז קח לך אקדח, לטאה על מקל ובקבוק Nuka-Cola, ולך.

ושלא ישכח שאם הוא נפצע תמיד אפשר לשתות מים מהאסלה ולהבריא.

ממזרים חסריי כבוד ! ! ! - רק עכשיו גילית את ערוץ הכנסת?

עלות ניקוי מזרקים - מאוחר מדי, את האיידס כבר קיבלת.

לא נמאס להם! פרסום ראשון: מצלמות חסינות ירי, לאכיפה בווידאו - אולי אם המצלמות לא היו נראות ככה:

funny-traffic-camera.jpg

היו מפסיקים לירות בהן...

פורסם

בעיה (?) במקרר- לא מפשיר מזון. - צר לי להיות זה שמביא את הבשורה הרעה, אבל זה לא באג, זה פיצ'ר.

היום זה מתחיל! ניתן להוריד מהיום אייטונס גירסה 10.5 - א) זאת שתומכת בiQuit ו-iDead?

ב) כאן אמור להיות קומיקס שמספר על סטיב ג'ובס שמנסה לשדרג את גן עדן, אבל היות והם נמאסו על כולם עוד לפני מותו של ג'ובס, אז לא יהיה.

אחרי 4 שנות מלחמה , הפסדתי (את הרישיון להרבה זמן!) - סע בדרכים טובות, ואל תשכח להעביר את האופניים טסט בזמן.

[מצחיק]נתוני 0-100 איביזה FR באתר סיאט ישראל - [עצוב]נתוני 0-100 של סוסיתא רום כרמל.

התאונה הראשונה שלי. - Break a leg.

אגסי: "תוך 3 שנים: המכונית החשמלית - הנמכרת ביותר" - תוך 3 שנים - אגסי והכסף שלו נמצאים במדינה, שלה אין הסכם הסגרה עם ישראל.

העיפו אותי מהפייסבוק - או, להוסיף לייקים לפורום - תוסיף פארמוויל, וזהו.

פורסם

שברולט סוניק ופולקווגן פולו- השוואה חזותית - אם כבר, תאונה חזיתית, ולראות מה יתרסק יותר חזק.

חשוקי מגנזיום לדייהטסו סריון - רק תראה לי קודם דרך אחת, שבה הם יכולים לעזור לך.

חשיפה: מי באמת לא רואה מוסך? - עיוורים.

פורסם

רנו מגאן 2 זולה מאוד. מדוע? - לא יודע, כנראה מבחר הצבעים שלה לא משהו :roll:

סוזוקי אלטו חדשה או יונדאי גטס מיד שניה? - זה כמו מס הכנסה - לא משנה, אם תלך בבגדי עבודה מטונפים או חליפה מחוייטת, ידפקו אותך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הכנת בירה ביתית - אם הרעיון שלך זה לשתות את כל המרכיבים, ואז ללכת לישון מחובק עם מפזר חום, אז כדאי שתישאר מאוד קרוב לאסלה.

גם אם לא, אז בכל מקרה, אם אתה מחליט לשתות את זה, כדאי שתהיה לך נגישות מיידית לשירותים וטלפון של מד"א בחיוג מהיר בטלפון.

המלצה למקום שניתן לראות בו הרבה כוכבים - מרכז הגמילה של בטי פורד

רוצה טריפל של הוט - ההצעה משתלמת ? - רוצה גבינה חינם, אבל היא נמצאת בתוך מלכודת עכברים, ההצעה משתלמת?

קרקושים באזור נהג - פאביה חדשה - כנראה שאתה מזדקן. בדוק אם יש חול על המושב אחרי נהיגה ממשוכת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

• תוכן חדש...