Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

איך שאני לא מנסה לדמיין את זה, זה לא נראה בסדר.:shock:

מים רותחים [קאיה פרייד 97] - נו אז למה אתה מחכה?! תכין קפה כבר!

בעית עומק בדלתות ביאריס - על מה אתה מתלונן בדיוק? המהנדסים בטויוטה לא צריכים לקחת בחשבון שתחביא סמים באוטו שלהם.

איך מתחילים עם בנות...? שאלה אמיתית! - תלמד ממקצוען:

http://www.youtube.com/watch?v=olg_PS87fDA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפכו את הרחוב שלי לנת"צ - מה עושים? - הדרך המסובכת: מוציאים רישיון למונית, סוגרים את כל קשרי העבודה הנוכחיים ומתרגלים לדבר בקשר. כל נסיעה הביתה תהפוך לשעת עבודה! שווה. עיריית תך אביב דואגת לך.

הדרך הקלה - קומבינה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אטרקציות מוטוריות בשוויץ גרמניה? - נוכח האירועים האחרונים, ההצעה שתתאים לטעם הישראלי - סיור במגרשי חניה וגניבת סמלים

מישהוא ראה את מעמד הביניים? - כן, ראיתי עליו סרט בערוץ ההיסטוריה אצל מישהו בטלוויזיה דרך החלון.

השחזת סכינים-מישהו מכיר את המוצר הזה? - לא יודע, אבל הוא יכול ללכת חזק בנתניה. יש לי אפילו תסריט מוכן לפרסומת: - "נמאס לך לקנות סכין חדשה כל פעם שדקרת מישהו? בגלל מחירי הסכינים, אין לך כסף לכובע וספויילר חדשים? השתמש במוצר המהפכני שלנו וחסוך כסף!!!".

איפה עדיף ללמוד הנדסה - אונ' ת"א או בן גוריון? - במקדונלדס אין אפליה על רקע מיני, דתי, לאומי או השכלתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
השחזת סכינים-מישהו מכיר את המוצר הזה? = אוף רק שהחפרן הזה ברווז לא יראה את השירשור הזה, אין לי כח לחפירות שלו בנוש... היי, רגע, מההההה?!...:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ייעוץ ברכישת רכב זול ומתגמל ספורטיבית... - פיאט אונו שנת 89. זול לרכישה ויתגמל אותך ספורטיבית כשתלך ברגל לעבודה כל יום.

מעוניין לשפר אחיזה ובלימה בקולט 97 מאיפה מתחילים? - תתחיל בזה שאת הכובע מצחייה תשאיר בבית ותקלף את המדבקות של נייק מהאוטו.

זקוק לעזרתכם: מהיכן ניתן להשיג "בוקים" למטרת טיפול ברכב? - בדוק אם במקרה לשכן יש גמדי גינה שהוא לא צריך.

פורסם

פרוייקט טורבו לסופר לנסר - א) אני אומר, תרסק אותה על הקיר עכשיו, ותחסוך מעצמך את הבושה

ב) אל תשכח מדבקת TORBO FAST FURIOS

ברקסים - האם עדיף איכות על גודל? - גבר אמיתי לא משתמש בברקסים

לאחרונה שמעתי כמה סופר לנסרים על הכביש שפורקים לחץ אוויר בעת כל העברת הילוך מה זה? - פול מצרי

שלום אני בעל סיאט לאון 2011 ההגה מרגיש כמו הגה של מחשב - איכשהו השאלה הזאת תישמע יותר הגיונית כשרכבים סיניים יתפסו תאוצה כאן.

בקשר לבניית ספויילר - השומר גירש אותך מהפארק ואתה לא יכול לגנוב ספסלים יותר? אני אומר, תבנה מלגו.

איך אפשר לשפר אחיזה בסובארו גראנד ליונה 97 ? - כשאתה פונה, תאחוז במעקה

יום אימון משותף של PSI AND SCIROCCO - אתם יודעים שאסור לגרור רכב פרטי עם רכב פרטי אחר, כן?

פגשתי מישהי שנוהגת בשיטת "עד הבום" (לא מאמינה בחיישני רוורס) - In Vav Grira We Trust

צריך ייעוץ מה לעשות עם אגף התנועה העלוב של המדינה - הרשה לי להראות לך קטע מאחד הסרטים האהובים עליי:

http://www.youtube.com/watch?v=wBadSmt2CIY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

:roflmao:

בבקשה עזרה מחקתי בטעות קובץ קריטי מסל המחזור מה עושים? - תיכנס לאתר פורנו שהורדת ממנו את הסרט ותוריד שוב. לא סיפור גדול.

חסמו אותי בפורום זוגיות או : כמה משמעותי הגיל בין בני זוג? - משמעותי ביותר אם אתה לא רוצה לשבת בכלא בעוון בעילת קטינים.

pedobear2.jpg

האם ובמה להחליף את הפנדה? - כדאי להחליף, הבמבוק יקר היום. קואלה יכולה להיות אופציה לא רעה.

שאלה על ניצול במקום עבודה ובוס מטורף - איפה לעזאזל אתה עובד? במפעל השוקולד של וילי וונקה?!

גטס לעומת סיריון לעות קיה, במה לבוחר? - אם לבוחר הייתה במה הוא לא היה נוסע בקיה מעוותת או בסיריון וגטס.

רוצה שק לידית הילוכים - ואני רוצה מליון דולר.

מה הדרך הכי מהירה מראשל"צ לנתניה? - אמבולנס.

פורסם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צריך עזרה עם הצבעים של רנו קליאו - אני לא מבין גדול בLSD, אבל למיטב ידיעתי הטריפ אמור לעבור לבד. או זה, או שתמצא את עצמך קשור למיטה באברבנאל, לא סגור על זה.

יתרונות של פיאט אונו על מאזדה 3 - היתרון המרכזי הוא שאתה יכול להשיג חלקים בחינם - מוצא פיאט אונו אחרת ונוסע אחריה. במזדה3 זה יותר קשה - החלקים מחוברים בברגי ברזל, ועושה רושם שפועלי הייצור עברו קורס ריתוך.

מצד שני, אם אתה רוצה לפרוץ לשרתים של חברת היי טק, אבל הדבר הכי קרוב למחשב שראית בחיים זה הקופה במכולת של באבר - אתה שולף את הנהג החוצה, ובועט בו עד שלא ייתן לך את הסיסמה. יכול להיות שגם לא תצטרך לבעוט בו - לרובם יש זיכרון גנטי של דורות על גבי דורות של חנונים.

זקוק למידע לגבי מחיר רכב - 3 שנים בפנים

עד מתי נסבול אותך רחוב ז'בוטינסקי, עד מתי?! - זה לא עניין של מתי, זה עניין כל כמה דינמיט אתה מוכן להשקיע

חזון אחרית הימים במאזדה?! - הם שולחים את המהנדסים שלהם לדאצ'יה לסדנת שיפור איכות ייצור ואמינות המוצרים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נזק אחד. השתתפות עצמית כפולה. - נולד לך בן? מזל טוב.

מה אתה יודע על פיאט מריאה ובראבו? [כ"ע] - אני יודע שאם תקנה אחת יצחקו עליך פה.

פורסם

עכשיו ליכלכת. בוא נראה אותך צוחק עליי.

:lol: :lol: :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד קטע מעצבן בפייסבוק - מה, גם לך אבי ביטר שלח בקשת חברות?

מחפש לאנציה שהיתה לי בעבר - בשטחים כבר חיפשת?

בלמים מצפצפים אחרי החלפת צלחות ודיסקיות - זה לא הבלמים, זה הנהג שמאחוריך מתחרפן וצופר מהברקסים שאתה דופק כל שניה.

למכירה ספוילר אלומיניום 2 קומות . - אם אין מעלית אז לא שווה.

מה הסימנים שהלך ראש מנוע? - כשהמוסכניק שלך מתחיל בתהליכי אישורים מהעיריה לבניית עוד קומה לבית / בריכת שחיה בחצר.

צריכים עורך דין - שוב ניסית לצלם את הילד של השכנה מתקלח ולהעלות לאינטרנט?

איך למען השם העסקים מרוויחים מקופונים ? ‏ - הם לא. הגנגסטר שמכריח אותם לקנות ממנו את הקופונים מרוויח.

פורסם

נחבא לי האוטו באמצע נסיעה בגלל שנגמר המצבר- יכול להיות?? - איך זה? ב0:00 האוטו הפך לדלעת, והמנוע הפך לאוגר רץ בתוך גלגל?

• תוכן חדש...