Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני מתחיל לכתוב את הבדיקה אני רוצה להמליץ על מכון הבדיקה מ.מ.מ. במפרץ חיפה,

עלו על פגיעות ותקלות ברכב שמכון שבוע לפני לא עלה עליהן.

והתוצאות הן:

1) מנוע 2)מע' קרור 3)מע' דלק 4)מע' הצתה: "לא תקין" דליפות לחץ בינוניות בצלינדרים, לחץ דחיסה לא זהה, מנוע מצלצל,

רעשים במנוע, נזילות שמן,מנוע שורף שמן, צינור נשם מנותק, תושבות מנוע פגומות, צעיכות אגן שמן,נתוני 4 גזים לא תקינים, נזילות מים ממצנן, רשת מצנן פגומה, ניקוי מערכת קירור, נזילות מים, תצרוכת דלק גבוהה.

5) מערכת פילטה: "לא תקין" דוד עמעם אחורי פגום, צנרת פגומה, מערכת פליטה רועשת.

6)סרן קדמי ומע' הגוי "לא תקין" ךתקן זויות הגוי, שחיקת צמגים, סטיות הגה, נקישות במתלה.

7)קפיצים "לא תקין" בולמי זעזועים קדמיים חלשים.

8.שילדת מרכב:

ליקויים בעלי משמעות גבוהה "לא תקין" תיקון גג כולל חיזוקים ומשקופים

ךיקויים בעלי משמעות נמוכה "לא תקין" החלפה מכסה מנוע, החלפה כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים, תיקון דלתות ימין, החלפה מכסה תא מטען, פגיעה ותיקון ריצפה אחורית בחלק הסמוך לפגטש, פגיעה פח סף חיצוני, תיקון כנף קדמי שמאלי המחוברת עם ברגים.

9)צמגים "לא תקין" צמיגים קדמיים פגומים.

מע' תאורה(כולל מצבר) "לא תקין" פני חזית פגומים.

10)העברת כח "לא תקין" נקישה בשילוב הילוכים נזילת שמן תיבת הילכוים תושבת תיבת הילוכים פגומה.

בקיצור גם ב15K לא הייתי לוקח את הרכב ומה שהכי מוזר שבבדיקות אחרות הראה נתונים יופי!

לשפיפוטכם.... עדיין בחיפושים אחרי האחת והיחידה!

פורסם

אני מסכים עם החלטתך:

ניתוק צינור הנשם, תיקון גג (חיזוקים ומשקופים? תאונה והתהפכות / נפלה לבנה מגובה 10 קומות על הגג ?), החלפות כנפיים/דלתות, החלפת מכסה מנוע - כל זה מספיק ע"מ לעבור לרכב הבא - הרכב היה מעורב בתאונה רצינית (אולי יותר מאחת),

וזה עוד לפני רג'קטים "רגילים" - מצבר, צמיגים,פרונט...

לגבי זה שהמכון שבדק את הרכב לפני שבוע לא עלה על הבעיות - תלוי מי הזמין את הבדיקה, ואיך המכון אולי מקושר למוכר.

שוב הוכח שיש לבדוק רכב רק במקום שהקונה מבקש.

בהצלחה ברכב הבא.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין שום סיכוי שמכון בדיקה היה מפספס ליקויים כמו אלו שציינת. זה הלחם והחמאה של מכוני הבדיקה. אני מהמר שהבדיקה "הישנה" שראית היתה קומבינה כלשהיא.

אז אחרי 1001 שרשורים בנושא פונטו זה מה שהעלאת בחכתך? אתה חייב לשאוף ליותר :-P

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשאתה רואה שתי בדיקות שאחת בוצעה לפני שנה וחצי (ברכישת הרכב) ועוד אחת שבוע לפני שאתה הקונה,

אז אתה רואה ששני הבדיקות מראות שאין תאונה לרכב, לעומת זאת המכון שבדקתי עלה על זה די מהר...

• תוכן חדש...