Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע השנה: פולקסווגן 1.4 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל אופנת הירוק והחסכון, היה ברור שהפעם המנוע של הM5 לא עומד לנצח, אז בחרו אחד שיותר מתאים (ואני לרגע לא אומר שהוא לא שווה את זה).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מנוע השנה. לא מנוע השנה הבאה ואחריה,- כשמתחילות הצרות.

אני למוד "מנוע השנה "

קניתי ב 1979 ג'ולייטה עם מנוע השנה ( של כמה שנים קודם לכן, על ה-125 TI - אף אחד לא ידע אז מה זה DOHC, כבר אז לא קניתי מוצרי בוסר כעיקרון )

הצרות שאכלתי ממנו עד שהחלפתי אותו לסובארו הרדטופ GFT מאותה שנה , אחרי 10 חודשים, יכולות למלא ספר.

מחוץ למוסך הוא היה יהלום.כשהיה מחוץ למוסך.

והוא לא היה עם סופר וטורבו צ'רג'רים.

אז לאט לאט. VW מצליחים לחרבן בדברים פשוטים כמו חלונות.

פורסם

המנוע המודבר לא רק ירוק, הוא גם חזק.

בהחלט מגיע לו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני למוד "מנוע השנה "

קניתי ב 1979 ג'ולייטה עם מנוע השנה ( של כמה שנים קודם לכן, על ה-125 TI - אף אחד לא ידע אז מה זה DOHC, כבר אז לא קניתי מוצרי בוסר כעיקרון )

הצרות שאכלתי ממנו עד שהחלפתי אותו לסובארו הרדטופ GFT מאותה שנה , אחרי 10 חודשים, יכולות למלא ספר.

לא מתאים לך להתבטא כך (ואולי כן?)

אתה מדבר על מנוע ישן של אלפא, שתוך 10 חודשים האכיל אותך מרורים בלי סוף, ופה מדובר על מנוע ש"רץ" כבר ארבע שנים (מתוכן כשנתיים וקצת אצלי ואצל חברי פורום נוספים), ללא בעיות ידועות. אז אולי תהיינה בעיות בעתיד, מי יודע. אבל כולם יודעים למי ניתנה הנבואה...

כמי שנוהג על ה- TSI 160, ולפניו על ה- 140, אני יכול לומר לך שפשוט אין שום חוויה דומה בטווח המחיר הזה (או סגמנט אחד מעליו אפילו). 8 שניות למאה ומצד שני 1:20 בכביש החוף עם שלושה נוסעים, מזגן, ומהירות סבירה. ובאמת שאי אפשר לחשוד בי שאני אוהד של צ'מפיון. או של מנהלת אולם המכירות החדשה שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני למוד "מנוע השנה "

לסבא שלי היתה פרדה בגדוד נהגי הפרדות מחווה שזכתה בפרס "חוות השנה" של המקומון "קול פתח תקווה" ועשתה לו המון צרות. מאז אני לא סומך על פתח תקווה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לסבא שלי היתה פרדה בגדוד נהגי הפרדות מחווה שזכתה בפרס "חוות השנה" של המקומון "קול פתח תקווה" ועשתה לו המון צרות. מאז אני לא סומך על פתח תקווה.

סביר שהשופטים של הפרדות עשו פחות בושות משופטי מכונית השנה ומנוע השנה בעשרות השנים שאחרי הפרדות.

פורסם

חבל, פשוט חבל. הסתמכות על "מנוע השנה" בשנת 79 כאסמכתא לכשלון "מנוע השנה" 30 שנה אח"כ, פשוט מגחכת את כותבה. יש לך בעיה עם פולקסוואגן ? נורמלי, אתה שייך למחנה של יותר מאחד. אבל למה להביא נימוקים כאלו ?

פורסם

ומה קהל היעד שלהם בדיוק?

BMW יכלה באותו אופן לקחת את מנוע הV6 המעולה שלה לעלות

מעט הספק ולהוריד מזהמים והם היו מקבלים את התואר שוב.

חוץ מזה שגם לBMW לא חסרים מנועים שמייצרים באזור ה160 כ"ס

לא צריך לגעת דווקא במנוע של הM5.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
ומה קהל היעד שלהם בדיוק?

BMW יכלה באותו אופן לקחת את מנוע הV6 המעולה שלה לעלות

מעט הספק ולהוריד מזהמים והם היו מקבלים את התואר שוב.

חוץ מזה שגם לBMW לא חסרים מנועים שמייצרים באזור ה160 כ"ס

לא צריך לגעת דווקא במנוע של הM5.

דווקא במוו יותר מוצלחים במנועים הטוריים שלהם ככל שידוע לי זאת ההתמחות שלהם :wink:

160 כ"ס? יש לבמוו גם מנועים עם 507 , 160 כ"ס ממנוע 1400 עוד לא ראיתי אצל במוו.

פורסם

אבל יש להם 175 כ"ס מ-1.6 ליטר :wink:

חוצמיזה, ב.מ.וו. הורידה את כמות המזהמים והגדילה את החסכון בדלק ברבים ממנועיה (לא לשכוח שחלק ניכר מהם הם מנועי דיזל - אפרופו לקוחות).

ללא שום קשר, זה לא גורע במאום ממנוע ה-1.4 של פולקסוואגן.

• תוכן חדש...