Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להכניס את הפוקוס הידנית לטיפול 105 אלף במוסך ש.קלעי בת"א (שהומלץ כאן בעבר ע"י רפי לין), כי עברה שנה מאז הטיפול האחרון שנעשה ב 84 אלף (למרות שהרכב גמע מאז רק 6,000 ק"מ).

העניין הוא שפוקוס ידנית היא מכונית נדירה במחוזותנו ואני לא בטוח שיודעים מה לעשות איתה.

וידאתי בטלפון שהמוסך מחזיק במחסן שמן גיר ידני ואני אבקש שיחליפו.

השאלה היא מה עוד צריך לעשות ושאולי לא מודעים לזה במוסך?

פורסם

טוב, הייתי הבוקר במוסך ש.קלעי (מומלץ בחום! גם שירות אדיב, גם פינת המתנה נוחה, מנהל עבודה שניגש אליך לשאול לפני ביצוע כל דבר ומחיר סביר בהחלט - תודה לרפי לין על ההמלצה).

לדברי מנהל העבודה אין צורך להחליף שמן גיר, לא באוטומטי ולא בידני, ורק מוסיפים כשחסר.

הוא טוען (אבל לי אסמכתא לכך) שאין שום טיפול מיוחד לרכב ידני ושאין צורך למתוח את הקלאץ' (מאיפה בא לי הרעיון? כשהיו לי אופנועים הי צריך לשחק כל הזמן עם הכבל של הקלאץ', בייחוד בשטח כשהוא היה מתחמם).

הוא אמר גם שהקלאץ' שלי בסוף חייו, אבל אין צורך להחליף כרגע, כל עוד הוא לא מחליק.

שכחתי לשאול על הטיימינג, אבל אני מניח שבמוסך היו יודעים לבד אם הגיע הזמן.

• תוכן חדש...