Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן אני חושב להתקין קבל בגלל שכשאני מגביה האורות נחלשים וזה די התחיל לעצבן, אני חושב להתקין קבל כי אצל חבר שלי זה פתר את הבעיה, מה ההבדל בין 1 פאראד ל-2 פאראד?

יש לי שתיי מגברים ברכב אחד 75 רמס ל-4 יציאות רק לרמקולים, ואחד רק לסאב 300 רמס, 2 פאראד יספיקו לי למערכת כזאת?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תחבר את כול העוצמת הrms של כול הרמקולים ביחד וכך תידע כמה תצתרך

לדוגמא:

יש לי רמקולים של 100 RMS ועוד רמקולים מאחור של עוד 100 RMS וסאב של 300 RMS אתה תצתרך 0.5 F

על כול 1000 RMS אתה שם 1 F

פורסם
נכתב פה המון על קבלים מערכות חשמל ומה שבינהם. תחפש ותקבל תשובה מלאה לשאלה שלך.

אוקי חיפשתי ומצאתי רשמו שאכן לפעמים קבל מתקן את הנפילות מתח וחשמל לא יציב, וגם מצאתי שזה יכול להיות בגלל ששתי המגברים שלי מחוברים לכבל + אחד לשניהם?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה חייב למצות כל אופציה אחרת לפני התקנת קבל. בדוק עם הכבילה שלך מתאימה (4G ממותג איכותי צריך להספיק), אם המצבר תקין, אם מתח העבודה בעת שהמנוע עובד והמערכת פועלת הוא סביר (13V+), האם הכבילה המקורית של הרכב בין האלטרנטור למצבר היא ראויה, ועוד ועוד..

בכל אופן, ואם כבר קבל.. בשביל מערכת בהספק שלך, די בקבל 0.5F. אתה חייב להבין שבמרבית הזמן לא רק שהוא לא עוזר לאספקת החשמל, אלא, מהווה צרכן נוסף בשרשרת שמצדיק את קיומו רק במצב קיצוני.

תריץ חיפוש, יש המון מידע בפורום.

...CASKA for life

• תוכן חדש...