Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן מישהו(היה שיכור כנראה) כמעט נכנס בי, ובגללו הייתי חייב לזוז ועליתי על מדרכה במהירות של משהו כמו 20-30. הרגשתי מכה מאוד חזקה. בדקתי את הרכב ולא היה שום נזק. אבל בזמן האחרון אני שם לב שכל פעם שאני עובר את ה100 אז אני מרגיש את ההגה רועד ורעידות חזקות במיוחד בגלגל הקידמי-ימני. הגלגל שאיתו עליתי על המדרכה. אני כמעט בטוח שהרעידות האלה נובעות מכך שהג'אנט עקום. אמרו לי שיכול גם בגלל כיוון פרונט, אבל הרעידות ממש חזקות וכל המרכב רועד. בכלל, שאני מגיע ל120-130 ואז בולם אני מרגיש כאילו ההגה עומד לצאת לי מהמקום ואני צריך להחזיק אותו בכל הכח. רק בפנצרייה אני יכול לבדוק את זה? אפשר לסדר את זה אם הג'אנט עקום או שצריך להחליף ג'אנט? ואם צריך להחליף ג'אנט אז אני יכול לקחת את הג'אנט של הרזרבי כי יש לי גלגל מלא ברכב, לא תהיה בעיה נכון?

ויש לי עוד שאלה על הדרך, השבוע חשבתי שאני צריך לעשות כיוון פרונט ובדקתי מחיר לרכב שלי, והבן אדם אמר לי 170 שקל. הגיוני? וכמה אמור לעלות ג'אנט חדש אם כבר?

הרכב אקסנט 06.

תודה.

פורסם

כנס לפנצ'ריה לאיזון הג'נט במידה ולא יצליח החלף אותו בגלגל הרזרבי , למה ליקנות ג'נט.

170 ש"ח לכיוון פרונט הוא מחיר סביר .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

כשאתה אומר איזון ה'גאנט אתה מדבר על כיוון פרונט או שאתה מתכוון לכך שינסו לעקם אותו בחזרה?

ושאלתי לגבי המחיר, כי הרבה אמרו לי שזה יקר ושזה בדר"כ עולה בין 80-100 שקלים.

פורסם

יש לך תקלה בטיחותית ברכב המחייבת טיפול מיידי. אם חייך יקרים לך (בין 100 ל- 170 ש"ח ;-)), גש למכון המתמחה בכוון פרונט לבדיקת הרכב. יתכן שנגרם נזק למוט מייצב או למשולשים. בכל מקרה סע במתינות ובזהירות.

פורסם
כשאתה אומר איזון ה'גאנט אתה מדבר על כיוון פרונט או שאתה מתכוון לכך שינסו לעקם אותו בחזרה?

ושאלתי לגבי המחיר, כי הרבה אמרו לי שזה יקר ושזה בדר"כ עולה בין 80-100 שקלים.

באיזון ג'אנט מרכיבים את הגלגל על מכונת איזון ומוסיפים מישקולת על הג'אנט עד שמגיעים לאיזון 0/0 של הג'אנט .

כיוון פרונט המחיר סביר . תיתקשר למכון נוסף לכיוון פרונט ותישאל כמה עולה כיוון ואז תיראה אם יש הפרש במחיר . לדעתי ההפרש יכול להיות עוד 20 ש"ח או פחות 20 ש"ח לא כזה משמעותי .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...