Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כשנה של נסיעה של פ'גו 106 במצב גרועה מאוד שקיבלתי מתנה מחבר משפחה,לפני מספר ימים היא החליטה להפסיק לעבוד.

הנתאים שלי:

ידני בלבד!

מראה ספורטיבי

רכב קטן 3 דל' או 5 דל' לא משנה לי

תצטורכת דלק נורמלית 1 ל-12 1 ל-11 זה בסדר מבחינתי אם אפשר משו יותר חסוכני

טיפולים זמינים וכמה שיותר זולים

רכב אמין לא לבקר כל יום במוסך.

ביטוח לא יקר לנהג צעיר וחדש

רכב מהנה לנהיגה

התקציב שלי זה בערך 40-35K אם חריגות קטנות רק אם זה שווה.

אני רוצה כמה שפחות להתעסק בישור קוו וכד'ו.

אלה הרכבים שחשבתי עליהם בבקשה תגיד מי להוריד מהפרק או מה להוסיף.

פיאט פונטו HGT אהבתי מאוד

סיאט איבזה סיגנו 1.6 או ספורט 1.4

גולף אבל אני לא יודע איזה תת דגם יתאים לי. (אני חושב לרדת מהגולף בגלל חלקים יקרים)

רנו מגאן קופה 2.0

צרפתיות לא באות בחשבון בגלל האמינות,אם אפשר שנתון כמה שיותר גבווה,אני רוצה להעתסק כמה שפחות בישור קוו.

והנה הפרטים של הסיאט איבזה שברצוני לבדוק ולרכוש,רק המחיר 8K מעל קצת מרתיע.

סיאט איבזה סיגנו 1.6 01 ידני כמובן 3 דל'.

המוכר דורש 35K

8K מעל המחירון,אבל ברכב יש את הדברים הבאים:

צמיגים חדשים

אזעקת ביפר של רב בריח

אטימה לרכב,בנייה למערכת.(ביסאט סיגנו יש מערכת אקלים מובנת,ודרושה בנייה כדי לשים מערכת)

פילטר זרימה חופשית,אגזוז לחץ.

גאנטים

טסט

ספר טיפולים

התחייבות בבדיקות שהכול יצא תקין.

הרכב מטופל בקנאה,אף שריטה על האוטו מפבנים וגם במחוץ.

איו סאנרוף.

120 אלף קילמטרז.[/u][/b]

פורסם
רנו מגאן קופה 2.0

צרפתיות לא באות בחשבון בגלל האמינות,אם אפשר שנתון כמה שיותר גבווה,אני רוצה להעתסק כמה שפחות בישור קוו.

אתה קצת סותר את עצמך אתה לא חושב?

בכל מקרה, יישור הקו תלוי במצבו של הרכב.

וגם, אין כזה דבר "אגזוז לחץ" במכוניות.

אני חושב שאם תריץ חיפוש על האופציות שהעלת, תמצא הרבה מידע.

!AWDSOME

פורסם

טעות שלי,רציתי לתקן את הודעה,אבל אפשרות העריכה לא הופיעה לי.

זאת המכונית היחידה שאני מוכן לקנות תוצרת צרפת.

עריכה:

ערצתי חיפוש,אבל לא מצאתי נושא השוואה ביו המכונית שציינתי,ואני רוצה לדעת מה הכי שווה,והאם שווה להוסיף לרשימה.

ולגבי הסיאט איבזה איו תשובה לשאלה שלי.

לגבי ה"אגזוז לחץ"זה פילטר זרימה חופשית וגם אגזוז זרימה חופשית פשוט לא ידעתי את השם,והיה מאוחר מידי לערוך את ההודעה.

פורסם

הרצתי

בימים אלו אני מתחיל להתעניין גם בקניית סיגנו, תריץ חיפוש SIGNO בפורום תמצא הרבה פוסטים מרתקים בעניין.

פורסם

הרצתי חיפוש של כל הרכבים,אני פשוט לא יודע מה הכי מתאים לי לתקציב שלי ולדרישות שלי.

הסיאט איבזה מאוד מעניינת אותי אבל 8K מעל המחירון לטעמי מוגזם,אבל אם התוספות שהוא הציע שהוא חותם שלא צריך ישור קוו האם זה שווה?

פורסם

אם כל מה שכתבת באמת נכון, תנסה להוריד ב 2-3K ולעניות דעתי העסקה משתלמת.

יש פה כאלה שיעלו ויגידו כי מחירון זה מחירון ולא ישקיעו 1K יותר, בגלל זה קיים המחירון, אבל אני אומר על איכות לא מתפשרים.. אם מצאת משהו טוב, תתמכח ולך על זה.

פורסם

איו סיכוי שהוא יוריד בתקציב,אז כנראה אני ילך על הפונטו HGT,יש עוד תגובות להמלצות לפני שאני מחליט סופית?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם עוד לא החלטת..

שאלת על ביטוח לא יקר לנהג חדש/צעיר.

אני לא מאמין שיהיה לך זול לבטח HGT ..

אני בעל סיאט איביזה סיגנו (רדיו מובנה , שאגב לא צריך שום בנייה אם אתה מוכן לשים רדיו מתחת להגה) 2002 , 3 דלתות , מנוע 1600, 100כ"ס ידנית והרכב תענוג. - הרכב בבעלותי כחצי שנה.

הרכב נחמד מאד גם מבחינת צריכת דלק וגם מבחינת ביצועים (היא אולי לא מטוס, אבל מהנה וסוחבת יפה מאד)

חסרונות לדעתי:

חוסר בהילוך שישי (בכביש מהיר מרגישים שיש מקום לעוד הילוך)

פלסטיקה בתא הרכב מתפרקת .. וכל דבר קטן שנשבר לא כ"כ זול. פשוט לשמור טוב על הרכב.

אני בזמנו קניתי את הרכב במחיר מחירון בגלל היד (2) , הקילומטראז' (85,000) ובמיוחד בגלל המצב השמור של הרכב (טופל כמו תינוק)

כולל תוספות..

אגב - טיפולים, החלפים של האיביזה 2002 הם של אאודי ופולקסווגן , אז לא תמיד כזה זול

פורסם

סיאט איביזה רכב לא רעה בכלל, טיפולים למנוע 1.6 עולים פחות או יותר כמו לרכב יפני או קוריאני (במוסך לא מורשה).

8K מעל מחירון זה הרבה.אם מוכר מתחייב על הכל תשאל אותו אם הוא מוכן לשלם בעצמו עבור הבדיקה ובמידע ותהיה טובה אתה תחזיר לו. תראה מה תהיה תגובתו להצעה כזאת האם הוא עדיין מוכן להיתחייב על הכל. על תסגור על שום מחיר לפני בדיקה. תבדוק תאריך יצור צמיגים.

בהצלחה

• תוכן חדש...