Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שוב יום חמישי, וכרגיל תכנית הרכב האהובה "טסט ראשון" תשודר ב-20:30 בערוץ 1.

תזכורת: התכנית משודרת גם בערוץ אגו - בימי רביעי ב-21:00.

אל תחמיצו!

ואם בכל זאת החמצתם - תמצאו אותנו גם בוואלה-רכב (טיפ לאלה שלא רואים בוואלה: תתלוננו אצל ספק האינטרנט שלכם. מנויים בנטוויז'ן התלוננו והבעיה אצלם תוקנה).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחחח כמה שאני אוהב לראות את ההודעות שלך ז'ק, כל פעם אני מתמלא בצייפיה לתוכנית :)

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

במילה אחת: יבש.

או בחמישים וארבע מילים: מיקומי מבחנים כבר מאוד רגילים ומוכרים. חצי שעה ואתם במקום אחר לחלוטין, נגיד מ.א.אשכול מקום יפיפה לחלוטין. אם אתם ממש רוצים להגזים יש את האפשרות ללכת על עוד חצי שעה ולהגיע לגבול עם מצרים וכבר שם יש דיונות חול יפות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני רואה שההפקה מאוד אוהבת את כביש הסופרלנד בראשל"צ, והכביש מאוד חדש ככה שאני מבין שהכתבה על ההונדה צולמה בחודש-חודשיים האחרונים, נכון?

הערה אחת שתקפה לגבי כל הפרקים ומפריעה לי כל פעם מחדש: פשוט מרגישים שאון וגיא קוראים טקסט. זה מפחית את חוייית הצפיה. אצל גיא העניין פחות חמור אבל און חייב להשתפר.

פורסם

טוב, צפיתי בכל הפרקים עד עכשיו ואני חייב להסכים עם סטוורוס.

לפי דעתי, התוכנית נפתחה בכל תרועה גדול ופשוט מדרדרת מפרק לפרק.

אולי זה בגלל הצפיות הרבות שהיו לי, אבל בכל זאת הרכבים שהם מקבלים למבחנים, רובם פשוט בדיחה.

גם היום למשל, פיאט 500 מה יש לה לעשות על המסלול אני לא יודע.

פרק קודם עם הג'יפ שהם יצאו לפאב, כמעט נרדמתי.

עריכה וצילום, רק בפרק הזה רואים את המכונית צילום ומיקרופון נדחף למסך, טעויות של ילדים.

קובי ליאני אולי אומר דבר נכונים, אבל מי שלא יודע את התשובות שלהם מראש, כמעט בטוח שלא צופה בתוכנית.

על הפינה של הבחור בסוף, אני לא ידבר בכלל, מכיוון שהוא מתחיל לדבר אני כבר מפסיק לראות.

דווקא את מסלול הראלי מאוד אהבתי, אבל שימו אנשים מעניינים מאחורי ההגה עם כל הכבוד לגיא לואל, עינת שרוף, גבי ניצן.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
טוב, צפיתי בכל הפרקים עד עכשיו .

על הפינה של הבחור בסוף, אני לא ידבר בכלל, מכיוון שהוא מתחיל לדבר אני כבר מפסיק לראות.

.

זה פותח השרשור...

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

קצת מצחיק שאתם מזלזלים באינטליגנציית הצופה, ומראים "ביצועים" של המציבושי ראלי תוך כדי התדרוך של און,

כדי ליצור אשליה כאילו זה ביצועיו של הסלב גיא לואל אך רואים בבירור כי ישנו רק נהג אחד באוטו ורק קסדה לבנה אחת.

כמה אפשר לראות את מקרופון הבומים? איכות גרועה , לא מספיק מתעמקים במכוניות כמובן. אבל זה הערות גדולות מדיי, קודם תשפרו דברים בסיסיים.

טיפ קטן : צפו בתוכנית טופ גיר (מה שאני בטוח שעשיתם) קחו רעיונות למבחנים, יש להם רעויונות מצוינים ומבדרים.

כמובן להם יש הומור בריטי מפוצץ, ולנו יש את גיא ואון החברמנים. וכמובן, שלהם יש מכוניות על , ולנו יש פיאט 500.

אבל גם ממשאבים צנועים אפשר להוציא הרבה.

פורסם
שלום לכולם,

ואם בכל זאת החמצתם - תמצאו אותנו גם בוואלה-רכב (טיפ לאלה שלא רואים בוואלה: תתלוננו אצל ספק האינטרנט שלכם. מנויים בנטוויז'ן התלוננו והבעיה אצלם תוקנה).

אני מחובר דרך NV ואני עדיין לא מצליח לצפות בסרטים האלה, למען השם תסדרו את זה כבר :roll:

הסיפור עם האתר של "וואלה" כבר מביא לי את הסעיף.

אני גר בחו"ל ולא יכול לראות את התוכנית דרך האתר שלהם.

שלחתי להם עשרות פניות בנושא וכולן נותרו מיותמות.

אם תסתכלו בתגובות בלינק שלהם (אגב, רק את התגובות אני יכול לראות), תגלו עוד עשרות גולשים זועמים.

כנראה שעורך הרכב בוואלה עיוור, חרש, אילם וגדוע אצבעות...

אבל, יש פתרון - גשו לאתר של הערןץ הראשון ושם הפרק זמין.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

הפרק הכי עלוב שהיה, פשוט כך.

מבחן שטחי מאוד לפיאט 500, בודקים אותו במסלול (לעזאזל, אתם חייבים להדגיש את התרבות המוטורית הנמוכה של הישראלים ?), תחילת המבחן הרגיש כמו משחק ילדים של און, כאילו מה אתה חשוב לעצמך ? אתה שומאכר ב500 ? אפילו לא בצחוק !

והמבחן על האופנוע, מה ההשוואה המפגרת הזו לסובארו STI ? כמעט שש שניות למאה בהשוואה לשלוש שניות למאה. 50 קמ"ש מירביים יותר באופנוע. זה 4 גלגלים וזה 2 גלגלים.

איזה רמה נמוכה ! פשוט עלוב !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני חייב להסכים שזה הפרק הכי פחות טוב שהיה עד עכשיו.

כמו שכבר אמרו,ל 500 אין מה לחפש על המסלול. עדיף היה אם היו בוחנים אותה בת"א.

את הקטע על האופנוע דווקא אהבתי.

הדרכת השטח פשוט לא מעניינת.

emotion of motion

• תוכן חדש...