Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה באקסל וורד 03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! כחלק מהיחידה החמישית שלי במדעי החברה עלי לעשות עבודת מחקר.הרצתי את השאלונים והם נמצאים בידי כול מה שנשאר הוא לנתח אותם,אך אין יל שמץ של מושג איך לעבוד עם אקסל.

כעקרון אני צריך לעשות ממוצע(אותו עשיתי בדרך הישנה והטובה עם המחשבון) שכיחות וגרף.

אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה,אשמח אם מישהוא יכול להסביר לי שלב שלב על מה ללחוץ באקסל(הוא באנגלית).הגרסה שיש לי היא אופיס 2003.

תודה רבה על העזרה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

בשביל לעשות ממוצע תבחר משבצת בה תקבל את התוצאה, ואז תלחץ על כפתור הפונקציה (בתחילת שורת כתיבת הפונקציה), אחרי זה תבחר את הערכים שתרצה ותקבל את הממוצע.

על שכיחות (frequency) נסה בלינק הזה:

http://office.microsoft.com/he-il/excel/HP052090971037.aspx

מקווה שעזרתי איכשהו.

פורסם

את המספרים, שאתה צריך לחשב ממוצעים, תמקם בעמודה - אחד מתחת לשני.

כאשר כל המספרים נכנסו, תלחץ על המשבצת מתחת למספר האחרון,

לאחר מכן תלחץ למעלה על הלחצן שנמצא מימין לאות שמזכירה E - תראה כאן(כאשר העכבר מכוון על האות, מופיע AUTOSUM) ותבחר ב AVERAGE.

לסיום - ENTER.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובות! ואיך אני מחשב אחוזים? ואיך אני יכול לעשות טבלה?

פורסם

אוקי את עיניין הממוצע הבנתי,עכשיו איך אני עושה טבלה ומחשב אחוזים?

פורסם

בוקר טוב לכם! איך אני מוסיף מספר עמוד בסוף הדף של וורד?

פורסם

בעברית זה תצוגה-כותרת עליונה ותחתונה, אז מופיעות לך "משבצות" מקווקוות בלמעלה ולמטה של הדף, שים את הסמן בחלק התחתון ומסרגל הכלים הקטן שיופיע לך בחר את האייקון שנראה כמו #, מספרי עמודים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...