Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפט, ללכת לבד או עם עו"ד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חסר כותבים רציניים שיכולים לכתוב דברים מצחיקים לכל הסטנדאפיסטים.

מה שחסר זה קוראים רציניים. :wink:

כמו ששמר כתב, וזה נכון, זו בדיחה מימיה של סבתו עליה השלום (אם לא מוקדם מזה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שחסר זה קוראים רציניים. :wink:קל וחומר כותבים רציניים

כמו ששמר כתב, וזה נכון, זו בדיחה מימיה של סבתו עליה השלום (אם לא מוקדם מזה).

בוקר טוב

היית בחו"ל / במילואים שנזכרת כעת להגיב .

"המביא דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם"

וכדי להצביע על עתיקות בדיחה היו אומרים "בגלל הבדיחה הזו גירשו את אדם וחוה מגן עדן" או " אתה דורך על הזקן של הבדיחה"

ומה לעשות אני לא הכרתי את הבדיחה וצחקתי מלוא הפה.

הערתי הייתה גם בכללי.לדעתי שמר כותב יפה עם ידע ובחן +חוש הומור , הלוואי עוד רבים כמוהו בפורום. וכדי שזה יהיה יותר מובן. אחד הכותבים היותר טובים.

שמר שלח את התשלום לחן הבנק הרגיל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני באופן אישי העדפתי לסגור על עיסקת טיעון מאשר ללכת למשפט, שאצלי היה צריך להיות בבית המשפט לתנועה בנצרת.

המשפט אם ניתן לקרוא לזה כך, הוא פשוט צליבה של השופט את הנאשם אשר מגיע ללא עורך דין. , ממש כך.

דברי המשטרה הם אמת חיים בפני השופט, וגם עורכי דין לא הצליחו לשפר ואו לזכות את הנאשמים.

השופט בלי להתבייש מצודד בכמעט 100% בתביעה ובמשטרה, אינו מוכן לשמוע כלל את הנאשם, ולא מהסס לאיים בגזר דין חמור במידה ולא תודה באשמה.

סיפור בלתי אפשרי ממש לצאת זכאי על מהירות בבית המשפט בנצרת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז אתמול היה המשפט הגדול. ומסקנתי אחת: גם בתי המשפט נהפכו לבושה והכל נעשה בחאפריות פשוט מזוויעה, ואני אסביר.

הגעתי לבית המשפט, הגשתי לפקידה ב"קבלה" את הדוח שלי ולכתי לשבת לחכות שיפנו אליי, אחרי כ20 דקות נקראתי שוב ל"קבלה". הפקידה פנתה אליי, בלי שאמרתי או ביקשתי מאום. "זה 750 שקל, אתה יודע, כן?" אני שפחדתי פחד מוות על שיקחו לי את הרשיון, עד כדי שהגעתי באוטובוס, הייתי כלכך מופתע שישר הודתי לה ונתתי לה את הערכתי לנצח, יש לציין הייתי בטוח שהעניין נבדק לפני כן והסיבה שפטרו אותי בכזאת מהירות היא חוסר העבר התעבורתי שלי. הלכתי לשבת ש"יקראו לי פנימה"

ברגע זה ממש התייבש לידי מישהו ושאל "כמה?" אז אמרתי לו כמה ולמה ואיפה ואיך. ובתשובה קיבלתי, כן, אני קיבלתי 900 שקל על 90 קמ"ש במקום 50, אז שאלתי אם פעם ראשונה זו בשבילו והוא בנונשלנט מוחלט ביטל אותי. "לא, רביעית".

לאחר עוד כ20-25 דקות אספו אותנו, בסביבות 40 אנשים ודחקו אותנו לתוך העולם. מעבר לחילוקי הדיעות בינו לבין התובע על כל תיק ותיק "למה לא מודיעים שיש הסדר?!" ועוד כל מיני דברים שבאמת שלא ציפיתי לראות בבית ועד כדי כמה יציאות שהיו לשופט שממש נועדו להצחיק את כל העולם. פשוט בושה.

בסופו של דבר לאחר שנדחקנו עוד ועוד אנשים,קמנו אחד אחד, ומשפט אחד היה לשופט להגיד. "את/ה יודע/ת שאני לא חייב לנהוג ע"פי ההסדר?" (יש לציין שבפעם הראשונה שהוא אמר את זה קצת נבהלתי) ואז הוא פטר את כולם לפי ההסדר. ו"שובר תשלום בחוץ".

יצאתי החוצה לחכות לשובר, לאחר עוד כ רבע שעה קיבלתי אותו והלכתי הבייתה.

בסופו של דבר, שעתיים וחצי בשביל 3 דקות של אקשן.

מה שהבנתי מכל ההתנהלות הזאת (שבמהלך המשפט, לאף אחד ממי שנשפט על מהירות, לא נשלל הרשיון, ולכולם היה הסדר כזה או אחר, ללא קשר במהירות) שהאנשים היחידים שצריכים לפחד מלהתפס על מהירות, הם כאלה שעוד לא נתפסו, כי לכל מי שכבר עבר את זה, פשוט אין ממה לפחד, בסופו של דבר תגיע, תקבל הסדר, תכנס לאוטו ותסע.

מה שכן, רווח יפה עשו שם באותו יום :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שלום רב.

לפני כחודש, אחי נעצר ע"י ניידת מתנ"א, והוא כנהג חדש נסע ברכב עם 4 נוסעים, שזה אסור.

הוא קיבל שלילה מנהלית ל30 יום + השבתת רכב ל30 יום. נקבע לו משפט לחודש ספטמבר. היום נסענו למשטרה, החזירו לו את הרישיון, ולקחנו חזרה את הרכב. עכשיו, השאלה שלי היא מה מצפה לו במשפט? מה העונש שהוא יכול לקבל? מה אנו יכולים לעשות, בכדי למנוע עונש כבד?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

לא יודע להגיד לך לגבי נהג חדש והעבירה הספציפית הזאת. ד"א יש לציין שהמשפט שלי נערך בחיפה.

כמו כן אני ממליץ לך לעשות חיפוש, אני דיי בטוח שדובר פה כבר לא פעם על הנושא הספציפי הזה

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...