Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למטף כיבוי אש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי כזאת המטף באוטו כמעט מרוקן עקב אי שימוש(מדובר במטף 1קילו)

איפה אפשר למאלות אותו ?!@ באזור המרכז.

תודה מראש.:-D

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

כאן: http://www.d.co.il/

חפש "כיבוי וגילוי אש"

לא ממלאים את המטף על המקום.

לרוב יציעו לך לקנות מטף אחר ויקזזו לך משהו במחיר עבור המטף הישן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

המטף לא מתרוקן עקב אי שימוש, אם הלחץ ירד אז המטף בלוי ודולף ממנו לחץ, דבר שלא אמור לקרות גם אחרי שנים. מטף של 1 קילו הוא קצת בעייתי בגלל המנגנון הקטן שלו שאם לא מטפלים בו טוב אז הוא דולף לאחר מספר שנים, בעיקרון כל שנה צריכים "לרענן" את המטף ופעם ב5 שנים לעשות לו בדיקת לחץ של הבלון, שיפוץ של המנגון והחלפה של האבקה.

באיזור המרכז אני לא ממש מכיר בעלי עסקים אבל אם אתה באיזור טבריה יש את העסק של המשחה שלי,"שמואל עבו ובניו בע"מ".

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
תודה רבה על העזרה חברים...

מישהו מכיר מקום באזור המרכז עם נתניה זה מושלם:-)

נכנסתי לקישור הזה http://www.d.co.il/ ומצאתי ש:

באזור המרכז יש מעל 100 מקומות בתחום זה. בנתניה יש 8 מקומות.

כמעט כל המקומות הם סוכנים של המפעלים המייצרים. היצרן עצמו אינו מוכר ישירות לפרטיים.

תרים טלפון, תבדוק מי יותר זול ואם יש לו במלאי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מטף הלון עדיף.

פרארי עדיף על 106, אבל מי יכול להרשות לעצמו דבר כזה, במיוחד כשמדובר במשהו שעומד ללא שימוש?

אני מבין ומסכים עם הנקודה שלך, אבל בהתחשב בקהל היעד, לא נראה לי שזאת אלטרנטיבה סבירה.

פורסם

בנתניה מול שער כניסת המשאיות של קוקה קולה לטמפו יש את פייר סנטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בנתניה מול שער כניסת המשאיות של קוקה קולה לטמפו יש את פייר סנטר

הייתי אצלהם היום שירות ממש טוב...

בסוף ניזכרתי בזה שהישתמשתי בו אז החליפו לי לאחד חדש בתוספת תשלום של 80 שקל...

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תוכן חדש...