Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להורים שלי C5 2002 עם 177K יד ראשונה ללא תקלות ותאונות קנינו אותה מהחברה.הם מתכננים למכור אותה ולקנות חדשה.

אני הולך להיות סטודנט שמחפש רכב פונטו\גטס 06-05 ידנית .אני יעשה 40 ק"מ ליום

השאלה שלי מה כדאי לעשות אם לקנות מההורים שלי את הרכב (אני יודע מה המצב שלו אין לי דאגה לגביו).או לקנות את אחת מהמכוניות הקטנות בשנתון יותר גבוה וקילומטראז' נמוך יותר.מבחינת צריכת דלק אני לא יודע כמה יהיה לי הבדל בחיסכון כי הסיטרואן עושה בערך1 ל10 טיפה יותר.

מה עדיף לי (עזבו את הקטע של הכסף) אני ממש מתלבט כי מצד אחד אני מכיר את הרכב אני נוהג עליו מצד שני אולי לקנות רכב יותר קטן עם שנתון גבוה יותר ושאולי יהיה יותר נוח כי אני יהיה סטודנט ??אני יודע שמבחינת איכות נסיעה אף אחד מהמכוניות ייתן לי משהו שמתקרב לסיטרואן ולכוח שלו וכמובן שהבטיחות .בקיצור התלבטות

עזרהההה

פורסם

אם אין לך דאגה לגבי הכסף, אז לא אמורה לעניין אותך (בגדול) גם צריכת הדלק

מצד שני בשנתון שציינת אתה יכול למצוא רכב במצב מכני סביר לחלוטין, ויכול מאוד שאפילו במצב יותר טוב מהC5 שבכל זאת אחרי 177 אלך ק"מ לא משנה כלום לרכב יהיו בעיות.

מצד שלישי, אם אין בעיה של תקציב אז תן להורים שלך למכור אותה וקנה לך SL 65 AMG, ככה גם יש פחות סיכוי שתאחר לשיעורים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי תקנה את הרכב של ההורים.

משתי סיבות: אתה מכיר את הרכב והוא גם בטוח הרבה יותר מרכב קטן.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
לדעתי תקנה את הרכב של ההורים.

משתי סיבות: אתה מכיר את הרכב והוא גם בטוח הרבה יותר מרכב קטן.

אבל מצד אחד אתה צודק מצד שני אולי עדיף לקנות רכב עם שנתון יותר גבוה וקלומטראז' יותר נמוך?אני כבר לא יודע

פורסם

אני לא יודע איפה אתה הולך ללמוד, אבל בד"כ קשה למצוא חניה ליד האוני', וגם צריכת הדלק טיפה גבוהה בשביל סטודנט טיפוסי. חסוך את הכסף על משהו פחות גדול ופחות שתיין (הגטס מהמודלים האלו שתיינית כמו הסי 5) ולך על משהו קטן (106 או סקסו, אם אתה רוצה צרפתיה).

פורסם
אני לא יודע איפה אתה הולך ללמוד, אבל בד"כ קשה למצוא חניה ליד האוני', וגם צריכת הדלק טיפה גבוהה בשביל סטודנט טיפוסי. חסוך את הכסף על משהו פחות גדול ופחות שתיין (הגטס מהמודלים האלו שתיינית כמו הסי 5) ולך על משהו קטן (106 או סקסו, אם אתה רוצה צרפתיה).

גטס בשנים 06-05 שותה דלק כמו ה C5?? אין לה מנוע חיסכוני יותר? ומה בדבר העלויות אחזקה שלו (ביטוחים אחזקה דלק)?

אותה שאלה לגבי פונטו בשנים האלה???

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כל רכב משומש שתקנה יצריך יישור קו במידה כזו או אחרת.

למעשה אתה קונה "חתול בשק" אלא אם יש היסטוריית טיפולים מוכחת ואתה יודע ביודק מה עשו לרכב.

סופ"ש לפניך, תתחיל להתקשר למוכרים מלוחות יד II, ותראה כמה קשה למצוא רכב שמור,

גם חלק מאלה שיגידו לך שהרכב שמור יתגלו בבדיקה כרכבים שעברו תאונה,

בחלק מהמקרים המוכר הוא לא בעל הרכב אלא אח / שכן / גיס / בן דוד (של המוכרת, זו תמיד מוכרת ככה הם מסבירים את ההבדל בשם המשפחה), ואז זה אומר שנפלת על סוחר.

זה כזה בלבול ראש, שאתה לבד תעדיף לקנות את זה של ההורים שלך.

הזמן הפנוי היקר שלך יישלח אותך לבד אליהם.

ואני לא מדבר על זה ש C5 שנת 2002 עדיין יותר מפנק ונח לנהיגה מכל פחנוע קוריאני אחר במחיר שלו.

ההפרש בדלק יעלה לך נגיד 50 - 60 ש"ח בחודש, לדעתי זה שווה את השקט הנפשי שקנית רכב שמור ונקי מתאונות.

טיפולים אתה מכיר ויודע שעושים פעם בשנתיים או 30K, וכל טיפול כזה נע בין 700 - 1500 ש"ח.

אלו פחות או יותר המחירים על טיפולים שתשלם עבור אחזקה שוטפת של רכבים אחרים. (600 ש"ח פעם בשנה).

תקלות זה משהו בלתי נצפה, ובלאי זה בלאי.

ברכב אחד הוא מגיע יותר מוקדם, ברכב אחר יותר מאוחר.

אם לרכב עד עכשיו לא היו תקלות חוזרות ונשנות, הכל בסדר , ובכלל זה המערכת ההידראולית ,הייתי קונה אותו.

המחירון שלו כל כך נמוך, שגם אם תמכור אותו עוד כמה שנים , אפילו אם זה יהיה מתחת למחירון, לא תפסיד יותר מדי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תן לי לחדד לך את זה

אני סטודנט - היתה לי 306 ידנית

אכלתי ממנה מרורים - לא היתה חסכונית יותר מדי , והיו טיפולים שוטפים.

עברתי ל C5 ואני עדיין סטודנט - הוצאות הדלק? SAME SHIT

טיפול שגרתי 1200שח

והיום מה לעשות השארתי במוסך 1000שח על קליפר שהלך.

לא נוראי

לסיכום של עניין

אם אתה יכול לקחת את הרכב של ההורים עדיף.

להתחיל להתעסק בלקנות רכב בשוק היד2 זה סיוט לא קטן.

מלא רמאים מלא כאבי ראש.

פורסם

הסכום שבו תמכור C5 מודל 2002 עם 177 אלף ק"מ - נמוך יותר ממה שיעלה לך לקנות את הפונטו 2006 שמוכרים בבאדג'ט.

לדעתי בתור סטודנט עדיף לך להוסיף עוד טיפה כסף ו"להשתדרג" לפונטו - למרות הירידה העצבנית ברמת הרכב, אתה עדיין תהייה עם פחות ק"מ ופחות מערכות מתקדמות שיכולות להתקלקל.

מספיק נזילה אחת במערכת הידראולית של רכב כזה, או תקלת חשמל מסובכת - כדי להשבית לך את חשבון הבנק.

וזה עוד לפני שדיברנו על צריכת דלק...

• תוכן חדש...